Bird Owl

Bada:D

Igår kväll somnade jag väldigt sent pga en kompis som "gick egendom" lite jobbiga saker och behövde nån att prata med.. Men sen i morse skulle vi upp tidigt och åka till Uppsala för att bada:)

Det var jag Adam och hans kompis från skolan. Och sanna mina ord nu.. Om du har suttit i bubbelpoolen och de vill ha i dig igen trots att du inte vill.. GÅ I SJÄLV ÄNDÅ! Jag gjorde inte det.. De tog armarna och benen på mig och höll ett fast grepp och gick O riktigt långsamt så att jag verkligen skulle få känna hur det blev kallare och kallare längs ryggen..

Eller om du bara inte vill i.. Gå i! De tog armarna och benen igen.. Och svingade mig och kasta i mig.. De andra runt om kring tyckte det var jävligt kul men ja..

Men vad som gjorde min dag då!:D innan vi åkte dit så klädde vi på oss vanliga kläder med badkläder under, inge konstigt med det liksom?

Men sen när Adam bytte om efter så kom han på att han hade glömt att ta med ombyte..:P och byxor som är så stora och inbyggt häng är inte särskilt charmigt utan kallingarXD

men han fick låna nåt snöre av de som jobbade där men ändå!

Tupp lurs dröm:P

När man somnar mitt på dagen efter att man har ätit så drömmer man ganska konstiga saker!

Jag var djurskötare på ett zoo och ansvarade för att på zoombiefierade utomjordiska krokodiler som satt i samma gård inte skulle para sig.. Men jag blev förförd av att titta bort när de åt för det var blodigt (jag är blodrädd i riktiga livet). Nästa gång som jag tittade så var de redan fullt igång med att ploppa ut ägg åt höger och vänster!

Äggen var laddade och där de landade sprängdes allt i deras närhet. Jag svimma av tjocken och när jag vaknade sprang det runt krokodil bebisar överallt! De andra djurskötarna byggde upp en gummi pool att gömma sig i (av nån jävla anledning..)

Vi ville bli av med dem! De var alldeles för många och åt för mycket så att ett rymdskepp sög upp oss för att vi skulle få en chans i en tävling att vinna tillbaka jorden som den var. Tävlingen stod mellan vår jord och alla andra planeter som ville att vi skulle få ett helvete. Det gick ut på att de spelade en låt bland annat Rihanna- diamonds och så skulle man gissa så fort som möjligt:/

Det gick hur som helst inte vägen för oss.. Så om du ser en krokodil fri på gatan.. Skyll på mig!

Klart!

Nu när de vuxna här ska åka till Thailand i två veckor imorn så ska vi andra ta hand om barnen. Han syster ska flytta hit under tiden och eftersom hennes hund inte gillar min av någon anledning så ska vi flytta ut i huset på gården:D

så nu i tre dagar har vi en hel övervåning för oss själva och ingen annan är hemma!! Taggad typ.. Men det ska bli jätte mysigt:)

Lan!!

Igår satt vi några stycken och lanade i Gävle. Som väntat var det skit tråkigt men när jag och den andra tjejen skulle bara vi två spela cs mot varandra så var det as kul! Vi sög så hårt båda två men kul var det!

Hon kunde inte gå så bra och jag kunde inte sikta så det var ganska jämt tills hon började uppgradera vapen osv.. Våra pojkvännen screena och försökte guida oss men de gav bog upp när båda plötsligt låg på golvet och as garvade..

Det var vad jag gjorde igår kväll.. Gjorde ni själva nåt kul?:)

Bästa pojkvännen!<3

Jag vaknade i natt efter en hemsk mardröm och bara skakade! Jag var så trött att jag höll på att falla ihop men kunde ändå inte somna.. Jag ville inte stänga ögonen för det kändes som att det fanns nåt i mitt rum och inte somna för då kanske jag skulle drömma vidare.. I två timmar låg jag vaken helt stirrig och skakig. Vid 4 ringde jag och välte min pojkvän.

Och tro det eller ej men trots att han var så trött och blev väckt så höll han sug vaken för att kunna lugna ner mig:) efter ca 30 minuter kändes det bättre så då la vi på<3 och då somnade jag kort därefter:)

Vilken kille gör så? Borde man inte blivit arg på mig? Åh jag älskar dig älskling<3

Hatet..

oavsett hur mycket man bråkar med sin förälder och tycker att det känns som att man hatar den så är det jävligt tungt att höra ens egen pappa säga till sin mamma att han bara har ett barn och det är min lillebror han syftade på.

jag hoppar hellre framför ett tåg än att behöva stå ut med det här en dag till. det går inte.. det bara gör inte det!

Lov!!

Märktes i skolan idag att det är lov snart för alla var helt hajpade och borta!

Sista lektionen var med vår älskade matte lärare som vi gillar så mycket.. Eller inte..

Hon blev så förbannad efter bara 10minuter i klassrummet satt hon tog sina grejer och gick ut! Visst att lärare får elever att gå ut ibland men tvärtom? Vi visste ju inte om hon skulle komma tillbaka eller inte så vi kunde ju inte direkt gå..

Och om man kollade in i klassrummet såg man massa elever springa runt och kasta pappersbollar på varandra:P men ja det var ganska kul tills läraren kom tillbaka och hade rektorn med sig!

Så nu har man fått skäll av rektorn två dagar i rad:P det ser inte just ut för mig;)

Sen efter så var jag och hon jag åker tåg med så inne i samtalet så jag struntade att gå av på min station så att vi skulle kunna prata vidare:)

LOV!!<3

Fuck logic!

Idag satt vi kvar i datasalen efter att lektionen slutade för att spela och snacka lite.. Sen plötsligt trots att läraren är kvar så kommer rektorn in. Han ser att en håller i en tejp, två spelar, och några bara skrattar och håller sig borta från tejpen. Sen ser han mig sitta på en stol med tejp för munnen, runt kroppen och runt handlederna..

Och vem tror ni han säger " sköt dig, det här är ingen lekplats, om du vill hålla på med sånt här har du kommit till helt fel skola"

Jo till mig som är fast tejpad XD

Vadå skulle jag ha gjort det på mig själv eller? Sen kunde jag ju inte svara honom heller ju pga all tejp.. Så jag som blev fast tejpad mot min vilja blev rektorn arg på -.-

Bara..bara fuck logic!

Kallt!

Nu har jag varit ute med hunden i några timmar och äntligen kommmit hem.. Idag var nog den mest meningslösa dagen. Vi satt i gympa salen och kollade på en dans tävling och folk som inte kunde sjunga..
 
men det kunde varit värre.. Snart är det iallafall träning! :)
nu har jag äntligen börjat gilla mitt hår mer och jag börjar trivas med luggen. 

JA!

Nu vill inte jag vara en åh-jag-är-så-snäll-mot-alla men respekt till de som gjorde den här dockan! Flickor och pojkar utan hår är minst lika vackra. 
 

fler än jag?

Trodde ni också på önsknignar när ni var små? 
Typ om man tappade en ögonfrans, knäckte ett kex i tre delar, fick tio klyftor i en mandarin eller lyckades dela ett appelsin skal i en enda del?
 
Det gjorde iallafall jag och märkte för någon dag sen att det sitter kvar :/ jag blir as glad när kexet går i just tre bitar och när skalet blir helt önskar jag mig alltid nåt. Det kanske bara är nåt litet och dumt men ändå jag gör det..
 
jag fick lära mig att skala skalet som en elefatn med öron och snabel i typ 1:an och då skrattade de äldre och tyckte att jag var omogen men nu ser jag också vad det ser ut som..
 
 

Utråkad!

Nu har snart hela dagen gått och jag har haft sista provet innan lovet, äntligen!

Jag är så sjukt uttråkad och trött så jag tack till LOV! Det ända bra idag är att godiset nere i centrum kostar 40kr kilot:)

Men sen efter så ska jag till handen och träffa Marre:D vi ska fira mig lite och bara träffas. Vet inte riktigt vad men ja..

Säga "jag älskar dig"

Hur kan tre små ord med 12 bokstäver betyda så mycket och vara så sjukt svåra att säga om man menar det?!

När man var liten sa man det jämt till alla och jag kan fortfarande säga det till släktingar men oftast när jag säger det är det på skoj, typ "haha du är sämst :P" "älskar dig också;)"

Så hur kan de både betyda allt och inget? Det blir bara svårare att säga ju längre man väntar och ju mer man tycker om personen, tycker jag. Man vill inte att det ska bli fel eller få ett konstigt svar tillbaka fast att man vet att person känner lika dant tillbaka.

Minns själv förra sommaren när ett ex sa " jag älskar dig!" Och jag inte tänkte mig för och svarade "men så trevligt"

Det var ett ogenomtänkt misstag men det är sånt man är rädd för.. Nu så beror det på massa andra saker också när man blivit äldre.. Jag frågade senast igår några stycken den här frågan " säger man jag älskar dig första gången innan, under eller efter första sexet?"

De flesta sa under tiden eller efter.. Men är det inte sånt man ska vara jätte säker på innan? Jag vet att jag själv sa efter men det var typ två månader efter för att det bara inte blivit av:/

Growing up as me is a bitch, I think to much!

Titta upp mot himlen och säg vad du ser

Du hatar mig och vill aldrig ha med mig att göra igen. Sen ringer du och grattar mig på födelsedagen.

Några stycken kallade mig saker för att jag bröt ihop i somras och inte stod ut längre, ni trodde jag ljög och behandlade mig som skit.
Ni hälsar när vi ses.

Sist jag såg dig så försökte du slå mig men det slutade med att du låg på backen. Du knacka på för nån dag sen och frågade om vi skulle hitta på nåt.

Livet är för kort för att spendera att vara arg men för långt för att stå ut med att bli behandlad som skit. Många vet jag inte vad jag gjort dom men jag orkar faktiskt inte bry mig längre.

Kolla upp mot himlen och säg vad du ser. Ett mörker som tynger dig och miljontals saker som lyser för dig. Stjärnor och solar lyser upp mörkret. Du kommer alltid märka att vissa är falska och då känner du mörkret. Men kom ihåg att ljuset finns alltid där. De som gillar dig för den du är finns alltid där.

Presenter<3

Finns nog ingen som inte blir glad av av presenter. Det känns som att folk verkligen ansträngt sig när man får öppna en kartong eller riva sönder lite papper! Spelar ingen roll om man kanske redan vet vad som finns i så om du vill "ego boosta" dig själv lite diskret så är faktiskt ett tips att fråga i affären när man handlat om de kan packa in.. Man blir gladare av det (a)

Eller så är det bara allmänt att shoppa:/

Yayh!

Jag blir 16 idag!! :D hade glömt det lite själv så först blev jag mest irriterad imorse när mamma kom och sjöng men sen kom jag ju på:P

Fick mina grejer igår men bullar till frukost är väl ok?;)

Nu så har jag klarat av två prov och sitter på bussen hem:) fick sluta redan vid 1 och om nån timma ska jag klippa helt ny frisyr!:D lägger upp bild på det sen men hoppas det blir lika bra som resten av dagen!

Jag försökte..

När jag kom hem så fick jag ett "välkommen hem" av pappa och mamma hade just sagt i bilen hur långsökt jag var så jag kunde ju iallafall försöka vara lite trevlig men inte helt förlorade.. Så jag svarade inte direkt ett hej-kul-att-vara-hemma men ett "tack"

Bara det gjorde mig jätte mycket mer positivt lagd men sen en kvart senare så small det.. Jag pratade men mamma om nåt som jag vet att pappa tycker är ointressant men vad spelar det för roll när jag pratar med mamma liksom?

Men då drar han fram nått liknande som han hittade på att nån han kände hade gjort och sa att det hade slutar med att han lades in som sinnessjuk..

Klart jag blir arg när han antyder att jag är sinnessjuk och kommer bli inlagd om jag fortsätter med det jag gör.. Så jag sa det.

Och då säger han bara att det är så det är. Han tycker att det är han som ska förlåta mig, att jag är så himla hemsk som är arg och jobbig utan anledning? Jag menar vad fan har jag gjort gubben?!

Kom på en synonym till mitt liv idag.. Askungen! Jag försöker och försöker men han fortsätter bara att skrika om det och nya saker bara för att det ska bli så hemskt som möjligt för mig.. Men nån dag så kommer det bli min bal också och allt ändrar sig.

Det vill säga att en vacker dag så blir allt bra för mig igen, kanske inte för honom men för mig och då sticker jag!

Pain is just fear leaving your body

Med skadad knä och två sträckta vader blev jag tvungen att springa upp för trapporna och in på perrongen i Tierp idag! Nej jag var inte försenad utan när jag blev avlämnad och började gå så är det två stycken utlänningar som börjar prata på något språk och verkligen stirra på mig. Visst man kan inbilla sig men de började säga "svenska flicka knulla mig, svenska flicka knulla mig" ett par upprepande gånger.. Och när jag vägrade vända mig om för att det blir bättre om man inte bryr sig så började de vissla och hojta och det lät på dem som att de inte var fulla heller..

Sen sprang den ena fram till mig och försökte kladda på mig! Då sprang jag! Ner för trappan och upp för nästa och försökte gömma mig bland lite annat folk. Det stod inte så många där och det var ett tag tills tåget skulle komma men när de hade kutat efter upp för trappen kollade de bara och efter ett tag gick de.. Och då kände jag mig lugn igen.. Jag menar de hade lätt kunnat gå på tåget och om de hade gjort något så är de flesta för fega för att göra något!

Men jag kan inte säga att det inte var läskigt.. Två riktigt långa och biffiga killar vill man inte ha efter sig..

Längsta helgen!

Helt stört hur trött jag är på barn just nu! Den här helgen har vi "ungdomar" tagit hand om Adams tre yngsta fosterbröder.. Det har varit ett helvete och så mycket skrik både från våran och deras sida så nu är jag helt trött i skallen + att jag har pluggat till proven imorn.. Lov snart i alla fall!

Hoppas ni haft en bra helg i alla fall..<3

Diskussions fråga!

Såg just på nån film där i alla fall någon as snygg tjej gjorde alla killar besvikna genom Inge sex innan äktenskap.

Tänkte på det ett tag och det låter väl vettigt att man inte ska blotta sig för hela världen i tidig ålder men i dagen samhälle skiljer sig de flesta, och de som inte gör det gifter sig oftast i högre ålder.. Och då är det knappast deras första gång..

Säger inte att det är fel att vänta men äktenskap är väl ganska överdrivet.. Vet nog ingen som är över 18 och bara varit med en.. Så larv med att vissa ger trohetslöften. Sätt istället en gräns på dig själv hur länge du ska hålla dig för tänk om snubben inte friar på 10 år och du kanske vill skaffa ungar.. Då är du lite körd!

Och skulle jag hamna med en sån kille så skulle inte jag stanna med honom så länge om det tar typ 10år..

Bara säger vad jag tycker så döm mig inte..

Haha!

Jag har tränat min bitch väl nu! Först tvingar jag honom att göra kaffe och efter ett tag så bara gör han det.. Och sen så när han glömt socker och har för lite mjölk så skriker jag åt honom (på skoj) att det är jävligt dålig service på det här stället. Älskar hans läsning på att jag ska fixa det själv..

Han hämtar mjölk och socker men tvingar mig att hälla i det själv:P och så lämnar han tillbaka det själv också<3

Min lärling:)

Det är illa igen..

Ni vet vem som jag inte har pratat med på nästan en månad? Vi har inte sagt ett ord till varandra och jag gillar det för han har ju inte skrikit på mig över allt.. Men han har börjat igen..

Igår kom det åter allt ständigt klagande på mig:( fattar han inte att jag redan är så jävla förbannad så att han bara gör det värre för sig själv?! Den han gjort kommer jag aldrig förlåt!

Men något som faktiskt är illa är.. Så fort han kollar på mig så blir jag lite rädd. Jag vet inte varför? Det kan vara för att han kanske ska säga något riktigt hemskt eller så men jag står inte ut längre!

Hata är ett starkt ord men ja jag HATAR honom.

Det som kände kan fortfarande få mig att släppa tårar och när jag ligger själv om nätterna så kan det få natten att verka alldeles för lång..

Här kommer ditt inlägg Cail!

Hade en diskussion på privat juridiken med Cail om träning och helt ärligt så tycker jag att sex räknas!

Han frågade om det var kondition eller styrka eller nåt sånt.. Och det är ju båda, många kan tipsa lite överviktiga par att ha mer sex för att gå ner i vikt på ett sätt som man kan njuta av. Sen är set beroende från ställning till ställning men båda tränar i de flesta.

Tjejen överst- mage, rygg och rumpa för att man spänner sig och mycket ben för att man ska röra sig! Och killen jobbar oftast han med! Tror att det är typ mage, rygg, rumpa och helt klart armar!

Killen överst- rygg, rumpa, bröst och ben? Och tjejen tränar rygg och rumpa!

Sen bränner man fett i de andra också med de är de här man nog bränner mest i, eller?

Juste! Av självaste orgasmen, inte när man jobbar för att få den utan när man fått den så är bara det ca 350kalorier!

Så dagens tips onani:P nej men sex är träning!

Friday!

Skolan och dagens prov- Check!
Vrål hungrig på tåget- Check!

Men nu är jag påväg till min babe i alla fall och det är inte mer än ca 1,30 kvar:D

Med min knä skada har jag så sjukt ont så jag fick en orange liten tablett som fick mig att må så bra!:D till och från blev jag kanske lite väl men jag mådde väldigt bra! Och blev väldigt glad och troligtvis dryg.. Nästa inlägg blir Cails önske inlägg.. Ni borde inte läsa det:P han sa det som ett skämt efter jag mörbultat honom och åter igen fått ett sår på knogen så det var väl inte hans ljusaste stund men ja.

Jag saknar Ebba och jag har insett nu att hon inte kommer tillbaka

När jag föddes var den allra första personen jag blev kompis med en tjej som hette Ebba. Från den stunden lekte vi så ofta vi fick och kunde och vi träffades riktigt ofta för att vara så små och bo en timma ifrån varandra.. På soomrarna var vi borta hur många nätter som helst och seglade för att inte tala om alla våra singstar kvällar! 
 
med åren blev vi bara bättre och bättre vänner och vi visste saker om varadnra som ingen annan kunde drömma om.  VI kanske inte var två änglar när vi var tillsammans men vissa trodde det och det räckte. Men sen en höst dag 2009 när vi var 13 år så fick hon jätte ont i höften och kunde få riktigt hög feber utav över ansträgning. 
 
Alla doktorer skickade bara hem henne tills en sa att hon hade nån skum sträckning.. Då hamnade hon som hos en sjukgymnast, och det var inte förrän då det hände nåt! Det var hen som berättade att det var något annat och att hon var tvungen att rönkas.
 
Så ett halv år senare runt påsk så fick hon veta att hon har en knöl i höften. Inge hår senare och massa cellgifter så var vi fortfarande lika tighta och jag kunde sova i hennes rum på sjukhuset under helgerna jag vet inte hur många gånger. Men efter hennes operation skulle hon blivit bra.. men de märkte väldigt sent att de hade missat en bit och så behövde de amputera bort hela benet i slutet av sommare.. Den sommaren hade vi varit uppe i hennes stuga i sälen och när hon berättade det för mig började jag nästan gråta men jag höll mig för jag visste ju inte ens hur rädd hon troligtvis var. 
 
Men sen några månader senare kom det tillbaka 4 st små i magen.. de började behandla dem direkt men när hennes njurar la av var hon tvungen att sluta med behandlingen och gå på dialys och rena blodet. Allt det här var jag med om och följde hennes resa. Jag sov på sjukhuset så många gånger och alla gånger vi pratade och smsat om det och om allt annat :( De tre canser knölarna blev till en och på alla hjärtans dag 14/2-2011 så slockna ljuset. <3
 
Jag kan fortfarande inte förstå att min bästa vän är borta och jag drömmer om henne varje natt. Jag saknar henne så men ibland så känns det som att hon ändå är med mig, som att hon finns kvar inom mig. Jag älskar dig Ebba Asplund! vi syns snart<3
 
 
min finaste ängel<3
 

Klar!

Efter några timmars pluggande.. eller ja jag fösökte plugga och det gick så där och Brian satt bara inne på facebook.. men till och från blev det lite variasion.. som typ när vi kom på oss själva att vi ligger och brottas på golvetXD 
 
helt plötsligt stannar jag upp när han tagit övertaget ganska duktigt och kommer på att jag ligger ner på skoland golv.. :/ han skrattade bara för att jag inte tänkte på det innan men han skrattar ju bara jämt!
Vi är som svamp bob! skrattar oss igenom alla situationer :)
 
sen så blev jag lite hungrig och insåg att jag hade russin i mitt skåp.. så jag åt några och bestämde mig att kanske ett på Biran och tror ni inte att han fångade den med munnen?! och andra gångne och tredje gången. Dock tycker han inte om russin så han spottade ut dem i papperskorgen och jag va inte en så bra kasntare så många hamande med någon super ninja snurr och sen ner på golvet. men de som han fångade med händerna kastade ha nsjälv bakom ryggen och fångade osv..osv..
 
men gud vi hade kul iaf.. ! när jag sög på att kasta hela tiden skrattade vi tills vi fick ont i magen. 
 
Men hur som helst så pluggade vi inte så mycket som vi borde ha gjort :P

Demokratidag..

Idag har vi inte hade vi inga vanliga lektioner utan vi fick gå i blandade grupper från alla linjer och klasser på olika föreläsningar om partierna. Den bästa var ju helt klart Sverigedemokraterna! Deras argument är ju helt pantade och det var så himla kul att vara driva med dem! Fast efter ett tag tyckte jag nästan synd om honom.. Men ja det fick oss inte att sluta..

Orkade dock inte gå på alla tre så jag och en kompis gick in på några och kryssade att vi var där en viss tid och sen drog vi hem.

Både för att vi inte orkade och för att det. Kändes mer värt att åka hem och plugga.. Men nu så är jag i alla fall tillbaka till skolan.. Hehe.. Ska möta upp en kompis sen ska han och jag sitta där och plugga:)
Känner mig lite sådär halv duktig faktiskt:)

Ännu en kväll när man fastnar i plugg till 12!

Den hörde veckan och nästa är de som är fyllda med med prov.. Så jag sitter konstant och pluggar..

Om man tycker det är tråkigt så stänger sig hjärnan på något sätt och vägrat att lära sig men om man tycker det är kul och intressant så lär man sig bättre.. Kalla mig gammalmodig men jag försökte och liksom låtsades och lurade mig själv och gisses det funkar. Jag har aldrig lärt mig så mycket historia på så kort tid! Det är inte mitt bästa ämne och jag tycker att det är dö tråkigt men nu tycker jag inte riktigt det längre.

Om man läser det rätt så blir det som att läsa en bra bok.. Ja jag vet jag läser inte böcker.. Men som att se en film i huvudet då? Man tänker mycket själv och det funkar i diskussions frågorna också:)

Mitt dagens tips typ(a)

Fan!

Hoppar över träningen för att jag är så sjukt trött och behöver plugga.. går in till mitt rum för att sova en liten stund men slutar med att jag sover i flera timmar.. Ja men vad säger man ''the show must go on'' nej men det känns lite kast att säga till en lärare som ursäkt för sitt usla betyg att man somna ? ._. 
 
 

Familjerådgivning..

Jag borde egentligen skriva lite om vad vi gjorde där men man fick berätta så mycket där att jag nästan känner mig kränkt och riktigt trött.. han började prata om att föräldrar kan känna osäkerhet bakom stängda dörrar och tog upp mitt sexliv! jag menar typ vafan?!
 
inför alla det var bara hesmkt speciellt när han inte släppte det.. men sen var det faktiskt andra saker som var jobbigare och värre också. Då kanske du undrar vad kan vara värre? Jo du hamna riktigt vänster med dina föräldrar och åk dit så får du veta.. Den en och en halv timman kändes som ne hel jävla evighet av pina!
 
djupare än så orkar jag faktiskt inte ta det här samtalämnet.. så god natt på er sötisar :)<3

får känslan av att matte provet idag var en katastrof!

Jag kan verkligen inte tänka under press.. eller ja jag tänker väl inte så mycket i vanliga fall heller men nu under press blev det ännu värre! Om du frågar mig så är 3x7= 27 och 1/3= läsk..
 
det blev iallafall ganska mycket fel. men ja det blir fler prov. ganska säker på att jag blir godkänd iaf. men just nu sitter jag och pluggar till nästa prov och har lite panik för att jag helt har glömt bort vad andra frågan är. det är lite illa då provet är imorgon och ingen annan i klassen kommer ihåg den
 
men snart så ska jag iväg på fucking familjeråd givning. tydligare sagt.. jag och (pappa) ska gå i terapi.. Jag önskade nästan att vi var gifta så att vi kunde skulja oss nu så att jag slipper honom helt men nej nej.. jag kan inte flytta förrän om ett duktigt antal år.. 
vårt inte prata med varadnra funkar ganska bra känns det som för att han har inte skrikit åt mig på över tre veckor och när det hände sist kan jag inte ens minnas.. :)
 
 

Morgon morgon

Vi stängde av allt som kunde störa runt 4 men sen tog det ett tag att somna ändå. Men nu är vi vakna och pigga:D eller jag är.. Zombien bredvid mig är jag osäker på.. Men strax ska vi rulla ner för trappen och få något i magen:)

Och ni vet killen bag pratade om? Hans sista meddelande "I love you"

Lät bli att svara men haha:P jag vet ju att han inte menar det men fortfarande kul!

Oj oj..

Nu har jag ställt till det för mig. Det var en kille på chatroulette som var jätte snäll så nu har vi pratat och chattat i flera timmar.. Han är jätte snäll och har typ bästa rösten och ta mig tusan vad snygg han är!

En ny kompis:D men han typ gillar mig på fel sätt tillbaka lol!

Älskar dig bästa vän!!

Har haft en så djur underbar dag och mer kommer!

Massa härliga skratt och som vanligt en massa folk som bara sitter och stirrar på oss sol idioter.. Men vem vet vi kanske är idioter men låt oss:P

Blev fem stjärnig middag alla Marika när vi kom hem från stan. Nudlar med grillkrydda:3

Och nu så har vi suttit närmsta timman inne på chatroulette och tappat allt hopp om mänskligheten..:P verkligen allt! Men vi älskar varandra ändå och har väldigt kul tillsammans<3

Morgon morgon!!

Lördag idag! Vaknade för nån timma sen och har faktiskt pluggat lite:) men nu blir det att fixa sig inför en toppen dag med Marika på stan, hemma hon henne i ett FF hus och sen kanske lite hårfärgning:) får så se får se..

Men först blir det i alla fall att sminka sig och välja lite kläder! Taggad till tusen av att shoppa idag! Jag älskar det verkligen så galet mycket!;) det är bästa energi boosten! Hoppas på att hitta snygga jeans framför allt och lite andra hösttillskott till garderoben!

Trevlig helg på er!!:D

långdistans förhållande.. :(

Visst att det påverkas att man inte kan träffas så ofta men det finns så många andra sätt att hålla kontakten.. Den här veckan har jag och Adam knappt messat något alls och han svarar inte bär jag ringer. Inte ett enda samtal på hela jävla vekcna! efter mitt samtal med Emelie idag kände jag mig mycket mer säker på vissa saker men nu när han inte ens svarar så känner jag mig ynklig igen. Tack Emelie för att du gick och lyssnade på mitt kanske lite själviska och ointresanta konversation och för att du sa vad du tyckte fastän du kanske inte riktigt kan tänka dig själv i samma sits.. '
 
älskar dig;''

Lite mys och kul:)

 

Idag var jag duktig och satt och pluggade till nästa veckas prov menad jag satt i skolan och väntade på att Emelie skulle sluta. Satt och jobbade intensivt i en hel timma!

Sen tig vi första tåget in till stan bara för att göra något men det vi mest ville var väl bara att umgås och prata lite. Det se första gången vi träffades ordentligt förutom i skolan och på vägen dit sen skolan började..

Det fanns ganska mycket att prata om..
Men innan det så höll jag på att ramla ner från ett skåp med huvudet före, våldta en kompis (det såg ut som de sa de andra iaf) och jag insåg att jag och min älskling inte har pratar på en hel vecka:(

Men just nu ligger jag i sängen, läser lite bloggar, myser med glass och bara njuter av att sms:a:)


Trevlig helg på er;**

Hejsan!

Nicole kom inte på något intressant att blogga om så då bad hon mig (Emsi) att skriva ngt istället! Vet inte riktigt hur hon tänkte, hur ska jag som inte har ngn blogg själv kunna skriva ngt intressantare xD lättare blir set inte när hon sitter och lyser med en lampa i ögonen!! Eller att hon pratar med mig hela tiden så att jag inte kan fokusera på vad jag ska skriva...

Man tycker ju att det borde finnas ganska mycket att skriva om Nicole, jag menar som hon själv skrev så är hon plus när alla andra är minus. Om du har fått känslan av att hon är lite galen... Då har du helt rätt :P men jag älskar henne ändå. Jag måste ju vara ganska galen jag med som har stått ut med henne i så många år ;) jag skulle nog kunna rabbla upp mängder med roliga saker, men jag vet inte om ni skulle fatta vår... Speciella... Humor. Jag vet inte hur många spanskalektioner som vi har larvat bort. Det är liksom ingen ide att försöka lära henne ngt. Hopplöst fall ;)

Ny sitter hon med min mobil och är inne på min Facebook... Jag vet inte om jag borde vara orolig, hon sitter och kommenterar sina egna bilder och sen tänker hon gå in på sin och skriva tack, är det inte lite mobbat? Men nu är vi i tungelsta och vi får inte glömma att få av, inte för att vi brukar göra det, host host... Vi hörs väl ;)

Fredag imorn!!

Suttit och pluggat lite och tänkt på lite roliga saker som hänt idag.. Buggen på idrotten var faktiskt dagens höjdpunkt trots att det var dans.. Men om alla här på jorden har en mening med livet så är då inte min att dansa:P

Det var riktigt lyckat när jag och han som jag dansade med gjorde fel hela tiden men det var ju nästan roligare än när vi gjorde rätt;) men dock så fick han ett jäkligt sött smile när han lyckades;)

Älskar klassen helt seriöst! Och så träffade man på lite gamla klasskompisar idag och då blev man ännu gladare över att gått ut nian..

Men här är jag nyduschad och grejer:)

Hemsk eller inte?

Sitter och funderar på om jag är en hemsk unge just nu eller inte..

Mamma fyller år idag och vi har inte pratat om det någonting och idag har vi ute ringt henne eller nåt heller..

Vitsen med det är att vi ska få henne att tro att vi har glömt bort det och när hon kommet hem så blir hon välkomnad hem med presenter tårta och presenter:)

ÖNSKEINLÄGG!

vet inte varför men jag känner för att göra ett och vissa gnällde på att jag bara skrivit ett riktigt intimt inlägg och det var det om hur man steg för steg ger en bra avsugning..
 
förlåt ni vuxna som läser det här, men typ alla tycker att spnt här är intresant så sluta läsa nu om ni inte står ut, jag menar jag är itne ett barn längre och jag vill att min blogg ska vara lite som en dagbok..
 
I alla fall så att bero på intima saker så fick jag en dildo i present i helgen XD vette tusan vad jag skulle säga så h´jag gjorde som jag brukade och bara skrattade.. 
 
Sen i skolan idag så diskuterade vi att ha trekant och då sa min kompis att han aldrig skulle ha en trekant där två är killar och sen sa en tjej att hon aldrig skulle ha det med två tjejer.. sen kollade hon på mig som ''eller vad tycker du'' och fan jag kunde inte låta bli att bara garva och titta bort.. Det gav inga felaktiga signaler alls.. och sen när alla satt där och kollade på mig för att fatta vad det var som fick mig att känna mig träffad så sa första snubben på skoj ''nä men det var nog med tre tjejer i den trekanten'' och när han märkte att det fick mig att skratta ännu mer så skämdes han..
 
inte jag.. utan HAN! XD det verkade bara vara han som fattade det om ens han gjorde de för de andra såg lika frågadne ut efteråt men jag undrar om bilden de hade om mig ändrades först när jag sa att jag aldrig varit packad och nu när de hörde de här.. jaja jag kan leva med mig själv så det går vägen det här (a)
 
förlåt men jag var bara tvungen --->

uppslagna knogar och trött i pallet!

En hel träning utan att man kan sparkas och fightas ordentligt för att man har gjort illa benen slutade med att man fick köra säck i 30 min och styrketräning efter i 30 min. När man är så begåvad att man slagit upp knogarana på boxningssäcken så är det inte lycket att göra armhävningar på seiken sen (seiken= knogarna till pek och lång fingret resten ska inte nudda marken. 
 
Så det blev lite blodiga märken där jag hade varit men jag känner i alla fall att jag bidragit något för mig själv utan att andvänt benen :)
 
och nu så skrev jag om gasnak mycket i uppsattsen som jag börajde på igår kväll och som ksa in idag. Nu är den skickad i alla fall men jag insåg att den var riktigt osammanhängande. Men efter ett tag insåg jag att jag är för trött för att orka bry mig så det blir som det blir..
 
sov gott sötnosar!

That face!!

Pratade lite idag på rast/samhällskunskapen om att dricka och bli riktigt packad. Och jisses vilka blickar man fick av några när jag berättade att jag aldrig har varit riktigt wasted! :P tog ett tag innan de faktiskt trodde mig men det roliga var blickarna jag fick då typ som ''visst visst''.
 
så nu ska de försöka att utan att jag märker något supa ner mig xD det kommer ju knappast att gå vägen för dom men de snackar om att den första fyllan är den roligaste för de i omgivningen så det är väl därför de sattsar nu :P men jag säger bara..
 
LYCKA TILL ;)

Nepp nej morgon är inte min grej..

När jag går på tåget i tungelsta så är jag alltid där i god tid men när man går på tåget i vh så ser man alla som springer omkring från bussar och tåg:S

Jag är ingen stressad typ men nu känner jag mig också så:P

Pfft!

Mamma lånade min cykel imorse utan att säga nåt och det märker jag lite försent.. Jag skulle aldrig hinna gå till tåget så det blev att springa till bussen på under 7minuter!

Sista biten fick jag kuta för att jag såg bussen så nu har jag fått min morgon träning;)

Men med sträckt vad och skadat knä så va det ingen bra tajming:(

Jag har pluggat!

Helt otroligt att jag har suttit med en uppsatts om mänskliga rättigheter i de tre timmar som jag har varit hemma! Jag trodde inte ens att jag kunde anstränga mig så länge:/

Men nu är jag nästan klar och ska bara finslipa lite imorn. Och under tiden har jag haft bästa sällskapet att prata med så tack för att ni gjorde min helg:)

Mitt att börja jogga kommer nog att ta ett tag för om man sträcker benet och joggar med det så blir det inte så skönt i varken vaderna eller smalbenen.. Av vad jag har fått höra så tror några kompisar att det är behinne inflammation:(

Och att jag vurpa med longboarden idag och vred knät gjorde det inte bättre-.- för min hälsas skulle borde jag sluts åka det helt men som den dumma tonåringen jag är så kommer nog longboard bli min död:(

Men ha en bra kväll/natt sov gott sötisar;**

Le buss

Hade bestämt mig för att handla present till mamma och sen stekt åka hem och skriva på samhällskunskaps läxan som ska in imorn.. Men nej då jag ville träffa min älskling som jag inte träffat på 4 månader istället..
Och inte förrän nu sitter jag på bussen på väg hem:/

Och åk sjuk är jag också:(

Dikt?

Jag känner inget mer än luften jag andas.
Jag hör inget annat än stegen jag tar.
Din blick är tom.
Ditt hjärta är kallt.
Glöden slockna och det var allt.

Haters makes me famous!

Vem har inte fått intryckt i skallen från att man är liten att man ska vara sig själv och inte följa flocken.. Man ska aldrig dras in i något pga grupp tryck och bla bla bla..

Vet inte riktigt om jag är som jag är beroende av sånt här men jag har alltid varit lite tvärt emot alla andra.. Det kan verka som något dåligt men jag menar snarare om jag känner för att gå när alla andra cyklar så går jag ändå..

Men någon stans i livet hittar man alltid de som tar riktigt illa upp över det. Eftersom jag ignorerar det helt så antar jag att det är därför jag har fått lite dåligt rykte sen jag var liten..

Jag står alltid på mig så om någon beter sig som en knöl så gör jag något åt saken. Om du går på mig så är det klart som fan att jag ger tillbaka!

Hata mig för det om du vill, känner inte att jag bryr mig. Jag står för den jag är och bär folk säger att jag sticker ut och är annorlunda så tar jag det som komplimanger oavsett hur du menar det..

Och ja, jag såg klart och tydligt när ni ändrade riktning vid Konsum igår när jag kom. Och nej jag jag svängde inte för att jag blev "rädd"

Jag svängde för att jag inte orkade göra på ert skitsnack och för att jag faktiskt skulle svänga.. Så tro inget annat!

Att du reagerade som du gjorde när jag konfronterade dig att du hade tiggt sex i x antal månader är väl inte så konstigt. Men att du fortfarande inte släppt det och skickar din polare efter mig för att du inte ville att nån skulle veta det är bara lågt. Vill du nåt så snacka med mig?

Det är du som gör så att fler och fler för reda på det. Även om de säger att de är på din sida så vet du att de tror på det som jag säger..

Natti natti!

Underbara helg!!

Den här helgen har varit helt underbar och jätte mysig förutom att jag har känt av mina "funktions smärtor" som doktorn säger.. Typ jätte mycket! Det är inte mycket mat eller något annat heller för den delen som har passerat min mun.. Men till och från har jag mått på topp och så länge jag inte äter något så mår jag ju bra;)

Konstigt nog så bestämde jag mig för att äta middag när alla kom hem idag och nu hänger man över en hink och envisas med att inte kräkas..

Och NEJ det är inget som smittar för jag är inte sån typ av sjuk..

Ha en bra kväll:)

Sol!!

Känns skönt med en lång solig lördag;)

Snart blir det utgång med vovvsen i skogen och för hoppningsvis lite fina bilder!

Sen hoppas jag att jag har fått upp orken att plugga lite mänskliga rättigheter och matte till testet på måndag..

Hatar verkligen att alla tester och prov ska komma samtidigt!!

Vecka 42 är ju helt full med prov:/
Men ska få in lite nya rutiner! Från och med måndag blir det jogging varje morgon! Wish me luck:P

Mysiga fredag:)

Jag fick en present och min älskling lagade middag! Han lagar riktigt god och fin mat:)

Nu ligger vi nere i vardagsrummet och ser på home alone och jag funderar på att äta lite glass.. Eller popcorn:) eller både och:P

''suck''

nu fick man en förklaring till vart alla söta kommentarer har tagit vägen.. Någonting hände i design bytet så det går tydligen inte att kommentera.. Tyvärr vet jag inte själv hur man öndrar det men ikväll ska min kompis som hjort designen försöka fixa det :) kram och glad kanelnullensdag på er :P 

Är man flirtig av sig så är man..

I början fattade jag inte att det var många som jag inte ens kände som frågade om jga och en kille i klassen är tillsmmans men det är faktikst lite kul att typ tio olika har frågat det.. Så nu har jag tänkt lite på det och vad jag gör och sen är det flera som tycker att vi beter oss som det fast de vet att eftersom jag redan har pojkvän så är vi bara kompisar..
 
men om man är en kramig och gosig typ som hittar nån annan som är lika kramig och mysig så blir det många kramar.. Och eftersom han alltid är så varm så är detklart att jag använder honom som ett elemänt..
 
Fast idag hade han kalla armar så jag ahde händerna på hans mage vilket kanske var lite väl eller när han värmer mina händer i sina så det ser ut som att vi pratar och håller varadra i hand..
 
Heheh tänkte på det edfteråt men ah vi är bara kompisar!
 

aawi min moster är bäst!<3

när jag kommer hem så ligger det ett paket på sängen :) och eftersom det inte stod någon avsänader så vågade jag inte öpnna det :3 men efter många om och men och efter att jag insett att den är mjuk och inte kunde vara en handgranat så öppnade jag den :)
 
i så fanns det typ jordens gulligaste strumpor!! :3
 
 
sen så fick jag ett litet brev där det stod:
 
hej! läste på din blogg att du tycker om ugglor. Hittade dessa strumpor och tänkte på dig. Hoppas allt är bra med er.
 
många kramar Jenny!! :D tack tack tack älskade du!!

Fisk..

Hela jävla skolan stank makrill idag! Så himla vidrigt det gick ju knappt att va där:/

I övrigt så har jag idag gjort.. Skrivit att jag är bäst på någons arm, smält skåpdörren i huvudet på den under x antal gånger, sparkat en snubbe som gjorde mig arg och varit riktigt hungrig pga den äckliga maten:/

Sen på matten diskuterade vi drömdejter och ett alternativ var tydligen att dyka:) och eftersom han avgudar fisknils så tyckte jag att det var ett riktigt bra tillfälle att göra fisknils hälsningen osv:) +man behöver Inge oroa sig dör vad man ska säga för det hörs inte:D

Aosch!

Märks att man börjar komma upp i grad när man får sparkar i huvudet, knäad mellan benen, knän i låret och slag på revbenen!

Dojofighting utan regler whoop whoop!;D

Konsekvenser

Hur mycket drack jag igår?! nej men vaknar idag runt 10 och känner mig ganska utvilad för att bara varit hemma i 6 timmar. Mådde hyfsat bra och var pigg (trodde jag) och sen runt ett när jag är i skolan så inser jag att jag har på mig byxor, BH och kofta.. Vart fan tog tröjan vägen? tror ni inte det var riktigt varmt just idag när jag inte kunde knäppa upp koftan också? :P
 
ja som man bäddar få man ligga ;)

Minnesluckor..!

Alla har vi väl haft minnesluckor nån gång?

Att vi kommer ihåg en händelse men under en tidpunkt så minns du inte vad som hände?

Ibland så kommer man ihåg det senare och kan skratta åt det.. Men ibland som jag igår, så ångrar man det så jävla grovt och önskade att man inte kom ihåg det:/

Men får leva med att det hände antar jag väl. Nu har jag iaf stigit upp med största huvudvärken och öm i benen:P

Men om två timmar äre skola så dags att fixa sig:)

Ha en bra dag!!

Jag har haft så jävla kul!

Fattar inte att en måndag kan vara så jävla kul!

Efter allt festande så skulle vi försöka hitta hem och bussen gick ute förrän en timma senare så nu är jag i vh:(

Innan så var vi på donken några stycken men de bor åt andra hållet så på själva vägen hem var vi 5stycken:) och jag bor längst bort så nu är jag ensam kvar på bussen och kämpar med att hålla mig vaken!

Och när man gör sånna saker som jag gjort idag så kan man komma ihåg saker som man förträngt, vissa värre än andra. Mycket värre!

Så lider av lite skuldkänslor nu men ja;) om några timmar är det upp till skolan igen men vi fick iallafall turen att börja 12:55 :)

God natt eller god morgon på er<3

snart dax!

nu är jag helt klar och väntar bara på att klockan ska bli halv åtta satt jag kan gå till tåget och möta några andra! känns bara sjukt fel att göra det här as sent en måndag men jaja :P

La fiesta!!

Då åre fest ikväll då! Så nu ska man fixa i ordning sig och fylla på med lite krafter;)

Duscha nu sen sminka, byta om, fixa naglarna och platta håret:)

Sen lär väl tiden gå ganska fort som den brukar när man har mycket att förs!

Har jag tur i oturen så hinner jag plugga också.. Men ah sen drar man in på söder med 8 tåget och möter babesen:**

Taggad tjej med stora planer för kvällen;) visar en finish bild sen också och imorn kanske det blir lite bilder från ikväll/ natt:P

Tagggggga!<3

Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar