Bird Owl

Det är Felix

När jag gick ner för trapporna i Farsta idag så hörde jag en mörk röst bakom mig säga "vill du ha hjälp ner, jag kan bära dig?"

Min första tanken var nej, visst jag går as segt men kan ändå själv.. Så när jag vände mig om för att säga nej så var han så galet snygg! Så kunde inte säga nej ^^

Han bar mig hela vägen till tuben och vi snackade väl lite om min fot och presenterade oss.. Fick hans nummer och sen drog jag vidare när tuben kom..


När jag gick förbi dovas några timmar senare så stod han där och rökte och ropade dit mig,

"Hej jag känner dig!"
Han presenterade mig för sina kompisar och gav mig en stor kram :)

Sen bad han om en puss vilket jag inte ville ge honom och då höll han i mig och försökte övertala mig, jag slog honom på smalbenet lite lätt med kryckan för att han skulle släppa sen gick jag därifrån..

Standard fredag ^^

Bästa vännerna !

Samma dag som jag opererades så kom två fina vänner och hälsade på mig, igår efter skolan kom en bra vän hem till mig när han hade slutat..
 
Blev lite dramatiskt faktist.. Skulle möta honom och svimmade nästan direkt när han kom men han fångade mig sen gick vi till mig och bara softade med musik..
 
Och sen idag ska jag också ha nån som tar hand om mig :). 
 
Man märker verkligen i stunder som dessa vilka som är ens älta vänner och som verkligen finns för än. 
 
Älskar er :* 


10 timmar efter..

Nu har det alltså gott tio timmar efter operationen och den grövsta bedövningen har släppt,, nu får jag klarar mig på andra pillz som dock är för starka för mig så mår sjukt dåligt av dom.. 

Idag hos doktorn skulle jag ta alvedon innan operationen men eftersom man ska fasta 8 timmar innan fick jag inte dricka något..

Svalde dom som inget alls 
Kvinnliga läkaren: oj du är bra på att svälja!
Manliga läkare: hahahahaha kanske har tränat och tittar snett på mig...

Sjukt stelt ^^

Sen när jag skulle få klistermärkena så skulle en sitta över hjärtat en nedanför bröstet och en innanför bh:n en manlig läkare satte fast dom och kände inte att det blev stelt eftersom han är läkare men sen ska han göra allt knäppt genom att säga "oj nu blev det lite intimt"..

Dock var han sjukt snäll och tog bort mycket av min nervositet innan jag sövdes ner...

Han vad mig att tänka glada tankar precis innan för det skulle öka chansen att jag drömde om det sen..

Eftersom allt jag kunde tänka på var mat få jag inte hade fått äta så tänkte jag på bacon, det utvecklades till en nervös sång som jag sjöng fortare och fortare..


"Jag vill ha knapriga bacon med stekta ägg och krispig potatis, bacon, bacon, bacon" sista jag minns innan jag vaknade på uppviket var alltså den fina låten om och om igen ^^ 


Nervös ..

Fick just grova nojja över morgondagens operation.. Både familj och vänner skrämmer upp mig med hur ont jag kommer ha efteråt. Ser inte alls fram emot det här längre, men om sex veckor lär allting vara bra med den ena foten i alla fall.. 

Orkar inte sex veckor på kryckor men kommer få morfin så lär ha lite kul i alla fall, dock skulle det vara stört skönt att ha en kille som kommer över och tar hans lite om mig innan jag kan gå så hör bara av er ^^

Oops

Den där absolut närmsta killkompisen som du kan prata om allt om, som du alltid kan ringa och som vet allt om dig. Han som alltid får dig på bättre humör och som alltid ringer dig om sina problem också. 

Fungerar lite som en extra hjärna när man försöker komma på sitt nästa move eller komma på en bra lösning.

Jag är så glad att jag har en honom för vi kompletterar varandra så bra och när min tjej hjärna inte tar mig längre så är det skönt med lite manliga åsikter även om man ibland tycker att han är stört gay.. 

Dock mitt problem,. Har nog låtit honom komma för nära alla gånger han funnits för mig. Vill inte förlora honom men känns som att han visar känslor som jag varken kan eller vill besvara. 

Varför är det alltid så? Att tjejer och killar inte kan förbli endast bara bästa vänner från bådats håll? 

ljushuvud

som det smidiga ljushuvudet man är så passar man på att stuka foten två dagar innan den andra foten ska opereras.. skit kul lär ju inte kunna gå överhuvudtaget på några dagar.. lyckat!
 

Det sista jag gör

Du har givit mig men för livet och tvingat mig till att förtränga delar av min barndom. Du har fått mig att gråta för många gånger och när jag äntligen fick höra att du satt bakom lås där du hör hemma så kunde jag äntligen känna mig trygg.. 

Min fråga är, vem var det som ansåg att du var frisk nog att bli släppt? Du förtjänar ruttnat bakom galler..

Hur hittade du mig? Hur vet du hur jag ser ut efter så många år? 

Om det så tar mig hela livet så ska jag ändå se till att du hamnar bakom galler igen!

Sk pappa

En sk pappa är den andra partern i i "föräldrar" där sk pappan nästan gör allt för att inte få titeln "pappa" förtjänad. 

Igår såg jag i min sk pappas ögon tydligt att han såg att jag inte mådde bra, det krossar honom inombords när han ser att jag inte mår bra men det gör inte att han vill få mig att må bättre. 

Igår försökte jag nå ut till honom men jag kunde verkligen inte, han förstår ändå inte.. 

Jag var nog lite okontaktbar igår och det märkte han men det hindrade inte honom från att brusa upp mig så fort jag inte lydde hans minst vink på tre röda.. 

Straffet var dock bara att jag inte fick nån middag vilket jag antar var ett vanligt straff när han var liten.. 

Men nu lever vi faktiskt på 2000-talet och att straffa sin undernärda dotter med grova ätstörningar att hon inte får nån mat är väl inte det smartaste? 

Varför är aldrig mamma hemma när sånt här händer? 

När ingen lyssnar

Alla som man tror sig kunna lita på. Alla vänner och all familj. Det är som att ingen lyssnar. Ingen förstår. Ingen vet vad som har hänt. Ingen finns där när man mår såhär. För ingen vågar göra något. Folk är för rädda för att råka göra något värre, därför är de bara tysta och låtsas som inget alls. 

Alla har vi nog någonsin känt oss ensamna trots att vi inte är det. Men i stunder som dessa spelar det ingen roll hur mycket folk som egentligen finns runt dig.

Som jag ser det spelar det ingen roll vad du säger eller vad de gör. För sanningen är att ingen lyssnar. Alla går bara runt dig i en ring, en ring av okunskap då ingen alls egentligen förstår... 

Trodde det var över

Trodde verkligen att det var klart, att allt var över och att det höll på att ta slut. Att livet var på väg mot att gå bra igen.

Kände efter min underbara kväll igår att idag skulle bli en bra dag. Det började iallafall bra. Har varit lyckligare än någonsin! Sjukt hur en person kan få en att må så bra.. 

Men sen kunde tyvärr inte dagen hålla sig bra, eftermiddagen var tvungen att bli rent utav hemsk för att komplettera dagen. 

Pulsen rusar fortfarande och kan inte göra annat än att må skit och känna mig stört paranoid. Varför ska sånt här hända? Inte bara mig utan alla? Det är rent utav hemskt att folk gör så mot andra varelser. Jag klarar verkligen inte mer av det här nu. Bra saker måste börja hända igen för nu är jag verkligen på botten. Eftermiddagen var inget jag någonsin vill uppleva igen. Vill bara glömma men då det är fortsättning på förra året så kommer de förträngda minnena tillbaka.. Jag klarar verkligen inte av det igen. Jag kan inte, jag är rädd

Officiellt

Nu har min lilla sötnos officiellt flyttat, har mycket bättre magkänsla för den här familjen än den förra.. Hon kommer få vi med tre små tjejer som jag idag såg var jätte gulliga med henne. Kommer dock att sakna att han henne runt omkring.. 

Nu har jag inte något ansvar längre dock så stack typ direkt efter de hämtat henne för har inget som gör att jag måste komma hem. Känner att jag bara lever nu. 
Nån snubbe från norr addade mig på snap helt otippat och började flasha på sina bilder och tyckte att jag var feg för att jag inte gjorde det... Mitt svar ^^


5 mils paddling

Idrott och hälsa två gruppen (som jag valt att gå i) skulle på en två dagars paddling under torsdagen och fredagen. 

Hade sjukt höga förväntningar och ändå så toppades dom. Vädret var så brutalt perfekt och ingen vind. 

Under kvällen mös vi med chokladfondue och marschmellows. Dock satt vi först i flera timmar i en hård kanadensare och sedan ytterligare några timmar på osköna stockar.. Blev erbjuden rump massage som att det skulle hjälpa med kändes bara fel. 

Någonstans runt middagen och sista timmarna innan vi somnade var bäst.. Där i mitten var det väl sådär.. 

När vi väl la oss i tältet så var det ingen av oss som var trötta, min polare började låtsas sova bara för att kunna skrämma skiten ur mig just under en slenderman historia,. 

Dock sjukt perfekt och har badat lite blev en Nicole-bombx2 

Jag och en annan brud som heter nicole höll handen när vi hoppade från femman 


Två bilar..

Skulle dra in till stan några stycket efter skolan men vi insåg att vi skulle bli för många i bilen men vi tänkte trycka ihop oss ändå. Som tur var så lyckades vi ta två bilar tillslut ändå och det var bra gjort av oss då vi körde om en bil i innefilen i 150 på en 70 väg och snuten såg det.. Sätena hade nyligen varit nedfällda så vi bak hade mer eller mindre inget bälte när polisen kom och kollade oss.. 

Han var sjukt läskig men efter typ 10 min nöjde han sig med en varning då förarens prövotid ändå gott ut ! Men hjärntruster var helt uppe i varv hur länge som helst! Helt ok dag! Spontana

Tog ett spontant dopp i rudan igår, var inte ens kallt fett mysigt bara. 

Dock saknade jag bikini.. Sen började det spöregna så alla blev blöta ändå. 

14 dagar innan jag får kryckor så lever livet som fan just nu till det yttersta sista dagarna! Fixat!

Headern fixad och bytt ut bilderna på folk som inte finns i min närhet längre, tog med min underbara vovve istället som tyvärr flyttar imorgon..

Min lille bror typ dör av hosta under samma tak som henne men i helgen hittade vi ett hem så imorgon flyttar hon bort på prov så håller tummarna att det går bra :) även om jag egentligen vill ha henne själv..

Snart bär det av mot rudan för den troligtvis sista skogspromenaden.. Ska njuta sista dygnet av hennes närhet <3 


Cred för designen går till bästa Emelie :)

Lyckan!

Kollat runt på nätet massor och tror äntligen jag och klaudia hittat en lokal som vi vill ha till vår 18 års fest! Ligger centralt i Skogås så rätt nära för många och får den till kompis pris! As skönt!

Den kvällen ska vi satsa ordentligt och göra minnesvärd för de som är nyktra medan vi får glädja oss av bilder dagen efter! 


Ego boost!

Gick in på carlings igår för att titta på en jacka som Sara hade köpt men slutade med att vi blev utbjudna på en krog av Enno som jobbade där.. Senare på kvällen mös vi alltså i gamla stan med lite bärs.

I väntan på att tiden skulle gå hann jag få choklad av tre främlingar för att de tyckte jag var så söt att jag påminde dom om choklad ^^

Och när vi väntade på tuben så kom två killar fram till mig och frågade om jag ville med dom ut på fest. Sjukt söta bägge två men hade redan andra planer.. 

De ville ha mitt nummer men kände att nä fan och sprang på tuben istället ^^ 

Har jag en skylt i pannan där det står att jag just blev singel eller vad? 

Tänker vänta med gos ett tag vilket fall och bara ha jävligt kul och inte bry mig om vad andra tycker.. Som vanligt typ men nu har jag ingen som klagar på mig hela tiden som en extra förälder så känner mig så fri!

Spenderad kvällen med personer som älskar mig för den jag är inte för den jag var :)

Las palabras

Alla orden igår, jag såg dig i ett nytt ljus. Jag såg vem du egentligen var och inslag att det inte alls var vem jag trodde du var. 

Under flera månader har jag inte sett vem du egentligen är men nu när jag vet. Nu vet jag vart jag ska ta vägen på resan vidare i mitt liv.Bra dag!

En sån där bra dag. 

Tror alla upplevt det någon gång, de där dagarna när man bara helt och hållet vaknar på rätt sida om sängen och känner att dagen kommer bli perfekt. 

Trots att jag fortfarande inte kan snacka och får ställa in dagens planer så känner jag att det är en sån dag idag, solen skiner och jag mår riktigt bra! Okänd persons päron

Ska smyga ut dagen efter.. Går försiktigt ur sängen för att ingen ska vakna och tar mina kläder och grejer i handen för att klä på mig utanför så att det låter mindre.. 

Går ut från nåns Pärsons sovrum och ban där står päronen plötsligt i hallen..

Walk of shame med en boll på huvudet och smink som runnit.. 

Försöker ta på mig skorna (håller fortfarande i mina kläder) 

Är för trött för att få på mig skorna så håller mina grejer inklusive skorna i händerna och går ut i bara en tröja och strumpor.. Hör att det säger något efter mig men jag bara går.. 

Sen hittar jag inte till bussen och när ja tillslöt hittade bussen och skulle klä på mig var busshållplatsen äckligt full.. Var lite halv stelt sådär plus att senare på tågstationen möter jag mitt ex styvmorsa.. 

Så illa..


Bio mys

Boo drog ut mig på bio mys efter plugget, lite kvalitetstid. 

Drack frapino på Expresso house och sen såg vi sex tape. Trots att trailen inte avslöjade det så var det sjukt mycket nakna scener... Både på Cameron Diaz men även på snubben som spelar Marshall i how I met your mother visade mycket röv..

Sjukt kul handling men lite väl mycket naket för att vara 7 års gräns! 


Hela du

Sitter i frisörsstolen och väntar på att färgen ska bli klar, lite överraskning för mig över hur det kommer att bli. Men kommer säkert bli nöjd som vanligt.


Boo!

Lägger skit veckan bakom mig, fått bort alla överflödiga skit tankar och min vän vaknade nyss ur koman och mår stabilt än så länge.

Och som grädden på moset kom min boo tillbaka idag efter typ 5 veckor!! Har saknat henne så och finns så mycket att prata om. 


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar