Bird Owl

18 bast livet

Sen det blev helg och lov så har jag och klaudia druckit lite varje dag, spelar ingen roll vart vi åker eller vart vi är så slutar det med att vi sitter med en varsin öl i handen, men man lever ju bara en gång och eftersom öl är så sjukt gott så kan jag ju inte säga att jag klagar. Och någonstans i mitten gjorde jag min andra gaddning !

Stjärna och i Stjernberc, och som i universum. Står för hela min familj och alla möjligheter som finns ute i världen <3

Grattis klaudia!!

I måndags fyllde alltså min bästa vän år så vi drog till Hellström's och träffade några av hennes vänner där, vi hade redan förat en hel del hemma innan vi kom dit så när hennes vänner beställde VIP bordet, hur många kannor öl som helst och 4 flaskor champagne samt lite tequila shots så tog det inte långt tid innan vi blev dyngraka. Men blev en grym kväll och vi hade as kul! 

Internett igen!

Inte kunnat blogga något då jag inte längre har nät i luren eller hem, men ska se till att fixa det till nästa vecka :) 
Fått lite väl många klagomail så kände mig tvungen att berätta varför jag inte kunnat uppdatera.Massa firande

Nästan hela släkten kom hem till mig från Skåne för att de skulle fira mig i helgen så har bowlat med kusinerna och firat en massa med släkt och vänner. Fick till och med supa lite med mormor och efter några glas vin så sa hon att jag och klaudia var lika.. ^^

Dock kom jag försent till min egen fest då klaudia skulle tatuera sig innan och det drog över på tiden med några timmar. 

Idag ska det firas igen men nu är det för bästa Klaudia som fyller år, första utgången för oss blir alltså idag!
Väckte henne imorse med en pannkakstårta och gav henne en grym present! Hon och jag ska ta en kurs i poledancing och efter det kommer vi nig aldrig se på lyktstolpar på samma sett!


Jokern

Jag är som jokern när vi väljer att spela fult, jag vet att det är farligt, jag vet att jag inte borde.

Vill bara kapa av alla band och bli fri


18 Barre!

Vuxen nu då och har blivit sjukt bra firad igår! 
Såhär såg mitt skåp ut imorse när jag kom till skolan, senare under dagen överraskade de med tårta och efter det fick jag åka bil med ögonbindel för att få en överraskning.. 

Kunde inte blivit gladare när jag väl tog bort den och möttes av min underbara vovve!! Som jag saknar henne varje dag jag höll på att börja gråta när jag väl såg henne. Älskar mina vänner och min pojkvän som fixar det här åt mig <3 


Spanska...

Skulle ha redovisning på en dialagog idag som vi inte fått någon tid att skriva.. Deras svar på varför vi inte fått tid att skriva den är för att de tycker att vi ska improvisera... Tre pers, improvisera på spanska i 20 minuter är inte så lätt..

Plus att våra extra wanna be lärare säger gel hela tiden och mumlar då bara ihop något och så tycker hon att det är konstigt att vi inte fattar.. 


Din doft

Din närhet
Din doft
Din värme 

Ja allt med dig, dina blå ögon och olika skor, din efterbliva humor och ditt söta skratt. 

Jag är svag för dig hjärtat <3 
Behöver inte vara komplicerat

Träffade dig för ett halvår sen, mött dig några gånger med vänner.
Blev singel, dejtade flera killar men ingen kändes rätt.

Gick på tre dejter med dig och föll som en jävla sten för dig. 

Två veckor senare står vi här och nu är du min, behöver verkligen inte vara komplicerat alls för jag tycker om dig och du mig. Du kom i en jobbig tidpunkt i mitt liv när allt allt sög och så kom du och så kom du och gav mig massa glädje till mitt liv och gjorde mig hel igen. 

Tack för att du finns 16/10-14 <3

Freja <3

I söndags fick jag träffa min underbara vovsing igen efter en hel månad! Dock bara en kort stund men ändå som jag hade saknat henne!!


Bröstcancer

Idag är det en dag med en idé bakom som troligtvis en man har kommit på. Idag är det i alla fall den internationella stöd bröstcancer dagen. 

För oss tjejer (och vissa killar) så betyder det i alla fall att man inte ska använda bh eftersom de stackars tjejer som fått operera bort brösten inte behöver någon. Så nu sitter jag hör på tåget med enbart byxor och tröja ^^

Aj vad stelt

Nån gång i somras drog jag på mig ett par shorts och en bh och gick upp för att äta frulle, i köket möter jag två av lillbrorsans vänner.. De bara sitter och typ stirrar på mig tills jag går och sen efter några minuter hör jag dom berätta för min lillebror hur snygg de tyckte att jag var och när de började att snacka om mina boobs så ville Leo typ slänga ut dom.. 


Krokodiltårar

Ser en kille på perrongen som bara gråter och gråter när han pratar i luren.. Tyckte lite synd om honom så när han väl la på gick jag fram och frågade hur läget var. 

Killen: min flickvän gjorde precis slut mer mig..
Jag: åh så jobbigt, hur länge var ni tillsammans? 
Killen: jätte länge nästan 7... Veckor!
Jag: oj det var ju... Länge.. (Kände att jag var tvungen att fråga hur gammal han var) 

Lilla killen på perrongen med krokodiltårar var 8 år gammal.. Åtta år!! Och gråter över en tjej.. Förhållanden i alla åldrar sårar ^^


Fossing värk

( VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE ATT INTE BLÄDDRA NER) 

Idag runt lunch fick jag så äckligt ont i foten att det var helt sjukt, kunde inte koncentrera mig och inte över huvudtaget hålla mig själv uppe och hålla ett leende på läpparna. Satt och fixade och spände hela kroppen och trots att jag tredubblade mina medz så hjälpte det inget alls.. Och för att göra allt lite bättre så tappade jag kryckan på foten och började gråta som ett barn.. + att jag hade Prov.. Direkt efter att jag slutade drog jag till sjukhuset och fick färga foten, fixa gipset och ta bort stygnen.. 

När jag såg hur allt såg ut under bandaget svimmade jag först och när jag vaknade höll jag på att spy.. Ta bort stygn då äckligt obehagligt.. 


Skit snack

Folk är så himla nyfikna att allt de hör angående något som gäller ex ett bråk eller något de tror att de hör om bråket pratar de vidare om det och det blir skitsnack.. Och självklart finns det dessa osäkra personer som bestämmer sig för att tro på något som en person KANSKE har hört och som sedan har berättats vidare och tolkats på olika sätt innan personen i fråga själv får höra det.. Just detta är ett klart exemplar på varför jag väljer att inte umgås med tjejer.. Dom lyssnar på allt de hör och väljer att tro på det.. Sen blir de arga som idioter och tror att man ska be om istället för något man inte gjort .. Bullshit!

Kärleken i mitt liv<3

Du har verkligen alltid funnits där även om vi haft våra tider när vi glidit isär, men trots det så vet jag att du aldrig är längre än ett samtal bort alla tider på dygnet och jag är så glad över att jag träffade dig! Vi tar ibland riks dumma beslut och upplever nära döden upplevelser tillsammans men på något sätt tar vi oss alltid ur dom! 

Vi har skapat så många hemska minnen som vi idag kan skratta åt, bara ett exempel är igår kväll när jag faktiskt trodde att det skulle bli vår sista kväll i denna värld. Även om vi tog oss ut skiten så kände jag mig ändå trygg med att veta att om det hade blivit den sista kvällen i livet så hade den ändå spenderats med dig och vi hade tillsammans gått igenom de guldiga portarna till himlen. Tack för att du alltid finns där. Jag älskar dig! ~ Klaudia Chmiel ~

Det är bara minnen

Det tog ett tag för mig att förstå men jag har insett att kärlek inte riktigt är en känsla. Det är bara ett lättare ord att förklarar hela alltet på. 

Vad är det som får oss att tro på det? 
Jo att man skapar fina minnen med en person som man inser är speciell för en. Man gör kul saker ihop med någon och det är minnena som man tycker om. Visst att utseende och personlighet leder till en viss attraktion också men det är det som leder till att man får fina minnen. 
Varför tappar man känslorna då? 
Det är för att man inte längre lyckas skapa lika fina minnen med personen och då har man inte heller längre något att se fram emot längre fram i förhållandet då man inte har lika kul med personen längre helt enkelt. 

Varför man blir sårad är för att man hade de här kommande händelserna att se fram emot och få nya minnen att tycka om. Men kärlek är alltså inget jag skulle kalla en känsla. Det är bara ett ord som symboliserar att man trivs med en person för att man har gjort det tidigare och tror att man kommer fortsätta göra det. Inspark

Fixade mig med tjejerna i två timmar igår innan inspark och vi kom as mycket försent ^^

Fint folk kommer alltid sent ^^ var rädd att foten skulle hindra mig från att kunna gå dit men jag bet ihop och lämnade kryckorna och jag är så sjukt glad att jag gick!

Har fått så stört bra minnen och haft galet kul, bra folk och bra musik dansade sönder igår ^^

Foten verkar som ett as idag dock och jag känner mig stört sliten men det var det värt för en toppen kväll som igår!! Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar