Bird Owl

Innan vi flippar

Natten var svår, jag tänkte på allt skit som hänt det här året och är glad att året äntligen kommer ta slut. 2015 kan bara bli bättre!

Och inte nog med alla jobbiga minnen över de senaste veckorna så fick jag tillbaka skuldkänslorna. Idag för exakt 4 år sedan träffade min familj min bösta vän för sista gången.. Jag förstod inte ens att hon skulle gå bort, jag var bara 14 jag tänkte inte så. Vi skulle ha hela livet framför oss! Och därför gick jag på en fest den här kvällen för fyra år sen.. Kommer aldrig få tillbaka den tiden med dig och jag valde bort dig den här sista gången jag kunde träffat dig, men det visste inte jag! 

Ändå tacksam för mina sista gång jag fick träffa dig. Men du ska veta att jag kommer göra allt för att hamna i himlen och få återförenas med dig, jag kommer snart, vänta på mig. Ebba jag älskar dig <3 Koleseum vs marquise?

Frost i gräset, ingen vind och solen skiner. Då måste man bara dra till kungsan och åka skridskor lite. 

Hoppas att karma inte straffar mig för det här nu men det bästa med att åka skridskor är att se alla som ramlar. 

Det jag lever för 

Sen fick jag ett samtal om att jag skulle följa med några polare till marquise och vi hade verkligen en super kväll! Vi förade på cails sprit samt ett ställe som heter Nonno eller något sånt, men sedan blev jag och cail nekade att komma in två gånger så alla drog till Koleseum istället. 

Ett ny öppnat ställe i gullmars som var lite över hypat med konfetti kanonerna och för flippat ljus till musiken. Men musiken var relativt bra och det var fullt med folk som dansade.

Super lyckad kväll! 


Chillkväll

Igår var en riktigt efterlängtad Chillkväll, bra gås och bra filmer.. Eller ah kanske inte så bra filmer men det var mysigt. 

Klättrade i träd och grejer samt snackade en massa skit vilket behövs ibland! 

Tog bussen hem runt 5 imorse och chaffisen var så trött att hon åkte fel tre gånger, först råkade hon åka in i jordbro, sen i ribby och sen missade hon att köra in i industriområdet, så blev lite sightseeing imorse. Men kom hem tillslut så det blev bra. 

Och nu har jag handlat klart alla julklappar också. 
#nöjd

Deal!

Gör från och med idag en deal med mig själv, om jag ska flippa lika mycket som igår någon mer gång, så ska jag inte ha högklackat! 

Aj vad fossingarna värker idag D: Sömn

Sömn ska vara så himla viktigt men sömn är något jag inte klarar av. Var tredje natt lyckas jag sova och då vaknar jag alltid med ett ryck. Jag drömmer om händelsen eller om ironiska saker som händelsen gjort att jag aldrig kommer att får uppleva. 

Låt mig vila i frid.

Överdrivet

Varför blev det en sån jäkla stor grej av allting? 

Helt överdrivet pallar inte ens.

Okay för att slippa alla läkare måste jag visa på egen hand att jag kan må bäst! 

Dansade balett i östras danstävling idag, det var skit kul och i alla fall en början till att må bättre :) 

För ögonen skulle sminkas kefft 


Den dolda delen

De senaste veckorna har uppenbarligen inte varit allt för lätta för mig, få av er har jag valt att berätta för då hur stark jag än är behöver jag en axel att gråta ut mot ibland. 

Jag har bara idag fått reda på saker jag aldrig trodde skulle hända mig och jag måste lära mig att sluta tänka "det kan inte bli värre" för det är precis det som alltid sker.. Det blir bara värre! 

Jag försöker inte överglänsa någon med hemskheter här men när jag ser mina vänner gråta och får höra anledningen till det så är det nog inte många gånger jag har tänkt "jag skulle också mått sådär" för de flesta av er har helt underbara liv så när ni råkar på små motgångar så går ni sönder. 

Dock så känner jag med er, ni kommer mycket senare i livet bli starka och förstå vad som är viktigt och inte.


Psykisk störda värld

Allt som kan gå fel gör det.
Allt som kan gå rätt ignoreras.

Vi lever i en värld där hemska saker sker i vardagen. Saker som vi alla är medvetna om att de händer. Men omedvetet låtsas att det inte händer de vi känner.

Just därför kan folk helt kallt skämta om de här händelserna och prata öppet om det som om det vore den senaste filmen som visas på bio. Helt känslokallt utav rent intresse. Men de ni inte förstår är hur extremt jobbigt det känns för mig och vem vet vem mer i er vänkrets som varit med om samma grejer. 

Knip igen om saker ni inte vet något om så att vi utsatta ska slippas på minnas om vårt förflutna och skapa en ny uppfattning om hur vi ser på er. 

Ni framstår bara som äckliga och kalla idioter i våra ögon. 
http://open.spotify.com/track/10AoVluxhG9nnkayBs855g
Tappa pengar

Tappade rätt mycket saker igår bland annat pengar.. Men kunde inte ens bli sur för det för allt jag kunde tänka på var hur glad personen som hittar det blir^^ positiva tankar

Ikväll blir det fest med Nästy <3 


Impuls

Hade tid efter doktorn att gå runt på söder och så gick jag förbi ett mysigt litet ställe som visade sig vara en frisörsalong, impuls klipte av håret.. :| 

Insåg även idag att det alltid finns något bra i allt dåligt. Äntligen är det stopp för det jobbiga ett tag.Inre styrka

När man får prioritera vad ens inre styrka ska gå till. Jag klarar inte allt jag klarade av förut, jag klarar nog inte ens av hälften av det. Men jag gör mitt bästa för att dölja det i vardagen, jag vill inte bryta ut i tårar och få panik varje gång jag blir kramad utan att vara 100% beredd på det. Eller börja skrika så fort någon tar min hand. Det är svårt men det måste jag ha kraft till för att klara av att agera någorlunda normalt.. Jag måste förstå att alla inte vill mig något illa för att de är snälla mot mig.

Någon dag tar jag mig ur allt det här.. Och den dagen kommer jag att vara starkare än någonsin. Ensam

Det är i jobbiga tider du märker vilka som verkligen finns där för dog, tyvärr så inser man hur ensam man faktiskt är..


Lördags och söndags mys

Åkte till stan igår med klaudia, sen mötte vi upp några av hennes kompisar, några av mina, tog en öl på nästys jobb och så drog jag därefter till John och chillade galet. 

Runt 12 åkte jag och mötte upp Nästy efter jobbet. Vi gick runt och pratade skit och efter det slagga vi hos henne.
sen idag har vi fixat naglarna och åkt skridskor
och nu sitter vi på Expresso house för andra gången idag. Trevlig helg på er!

Låta dig nära

Att man alltid ska bli sårad, varje gång man öppnar sitt hjärta för någon så blir det krossat. Och den här anledningen är det absolut fittigaste anledningen att göra slut för, jag känner mig så utnyttjad..

Precis som vanligt

Min egna försvarsmekanism hindrar mig från att visa mina känslor. Antingen ser jag bara glad ut och det närmsta jag kommer att visa känslor är att jag ser lite trött ut när jag egentligen skriker inombords. 

Jag ville bara bli ordentligt tröstad men ingen ser något och ingen vet heller var som hänt. Jag tänker inte tvinga till mig folks uppmärksamhet bara för att få tröst utan jag vill att folk ska se, och på egen hand ta beslutet att finnas för mig.. Men antingen är det ingen som bryr sig eller så är det bara att ingen ser och det gör ont oavsett vad. En sticka

Brorsan kommer in i mitt rum för att låna en pincett för att ta ut en sticka 

"Aj vad skönt" sa han när han fick bort stickan
"Shit vad stor den var" 

Sen började han skratta för sig själv och sa "that's what she said" 

Asså när förstörde jag min lillebror!

Do you speak english?

Kom fram en kille i min ålder i fredags som började prata med mig på estniska och jag stod och försökte med hjälp av engelska att få honom att förstå att jag inte fattade ett ord av vad han sa.. Efter några minuter då vår konvo fortfarande inge tagit oss någonstans så började jag prata på svenska instället för engelska.. Ytterligare ett tag senare frågade han mig 

"Do you speak english?"

Hur full var han jag snackade engelska med honom i 10 minuter utan någon respons 


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar