Bird Owl

Klumpen i magen:(

Jobbig känsla att åka hem igen efter att ha sluppit någon hela helgen. Jag märker själv att jag när bättre när jag håller mig borta så jag vill inte hem igen:( men mamma är iallafall hemma så det går hoppas jag. Men nu har han inget att klaga på för jag har inte varit hemma och hunden hade jag med mig:)

Wish me luck!

Theo!..-.-

Idag har det varit lite fler hundar här än vanligt och det märktes.. När jag vaknar ligger det plastbitar på hela övervåningen.

Då har Theo käkat upp nästan en hel h&m påse, Frejas mat och en massa godis!

Så nu fick jag igen choklad-.-
Vilken hund äter påsar? Godis kanske luktar men en hel påse?
Aja kul söndag morgon..

Nej!!

Tror fan att det är löpningstider för vovsingen snart:(

Eller så tänder hon extremt mycket på min pojkvän :P

Kul dag som slutade bra:)

Regn och tråk konstant hela dagen.. Och sen så inser man att man behöver köpa nya kläder till insparkafesten..

Så nu har jag rotat igenom hela Adams systers garderob och hittat en alternativ tröja men tjej som man är så vill man ju ha många valmöjligheter...

Efter många om och män så tvingades Adam att åka med mig till Uppsala:P ledsen pojke, men han var duktig till och från trots alla tjejaffärer. Och nu har jag en ny tröja:) <3

Men att gå i affärer är nog ingen killes grej, han gnällde och stressade upp mig och hela tiden ville han därifrånxD

Men lägger upp en bild på tröjan sen:D

Trevlig helg på er gubbar och gummor<3

En sjuk grej..

Vet inte vart jag läste det men ah det var någonstans i alla fall.. Det är om en tjej som just fått reda på en grej om sin familj men hon valde att vara anonym när hon berättade.

När hennes föräldrar väntade henne så bestämde de sig för att de inte ville att deras dotter skulle ha mycket sex och med fel personer när hon växte upp.

Så de bestämde sig för att göda henne! De tänkte att om hon är oattraktiv (de tyckte det om man var tjock) så skulle inte några killar bli intresserade av henne...

Fy fan vad hemskt att göra så mot sitt eget barn, hon måste ju må skit nu när hon vet att de har gjort det..

Tänk om hon till och med mådde dåligt över sitt utseende och sen får man veta en sån här sak..

Dessutom så är det jätte många unga som insett att deras föräldrar kanske gör det, tex ger massa choklad för extra finnar osv..

Helt sjukt

Ahh!!

Åh så himla glad!! Seriöst en liten dröm gick just i uppfyllelse!! När vi åkte hem från karaten så såg jag något på en skylt..

Det var en UGGLA!! Den var lika söt som jag föreställde mig, jag älskar ugglor så himla mycket. Det måste vara coolaste djuret någonsin! :D

Miss foster!!!

Det här är fan inge kul längre ! det absolut första min ''pappa'' sagt till mig sen i söndags är ''du har inget att vara sur över för du har själv skapat allt'' (om du inte fattar så bläddra ner en bit och läs det om min pappa först) 
 
sen så idag när vi sitter och äter så har han fyllt ett helt jävla A-4 med punkter där jag framstår som en djävul och han som en ängel. Och att det är så synd om honom pga att jag behandlar honom illa.. 
 
WTF?! vafan tänker han med alla våra bråk är som det du kan läsa om tidigare så förlåt mig för att jag inte är tankeläsare.. 
 
Jag gör så gått jag kan och du kan fan inte säga till mig ''det är fler som bor i huset inte bara du, vi är en familj'' en familj seriöst? visst att du och jag delar blodsband och man kan finna dig i mitt DNA men det är inte ett dyft mer än det. du betyder inget för mig, ok? 
 
Och visst att det är fler än jag som bor här men jag vill fan inte ens hem längre för att jag vet att du är här. Jag har inga planer på att börja prata med dig och om du vill tycka synd om dig själv och hata mig för det så är det inte mitt problem..
 
 

ta mig tusan vad armen gör ont..

Om man är envis som en röd gris fast alla ber en att ta det lugnt så ska man väl skylla sig själv.. Idag har jag lindat om det (eller ah, andra har lindat det) x antal gånger och det gör sjukt onte fortfarande!!
 
men imorn är det torsdag och då blir det nya tag ;) 
 
just nu har jag bara allmänt haft en mysig kväll med mamma som innebär argentinskt röktée och glass :)
men i för övrigt har jag blogg torka och kommer inte riktigt på vad jag ska skriva om så
 
ha det så bra! :)

Bip..:/

Nu är jag i stan och pratar med en nånting som ska kolla om jag ska få vara med i en undersökning. Troligt vis får jag och det handlar om grejen med min mage:)

Så om så ska jag i 6 månader få göra övningar som kanske får mig att må mycket bättre.

Nu har hon och jag pratat jätte länge om allt i mitt liv! Så jag blev lite tårögd i vissa sammanhang, tex det om min pappa och min bortgångna bästa vän Ebba :(

Det var ganska jobbigt men det är första gången jag pratar så öppet med någon. Inte ens när jag pratade med kuratorn pratade jag om min pappa...

Men nu så sitter vi här i alla fall och jag hoppas att allt med min mage ska bli bra! För jag orkar knappt med det längre...

Ska kanske göra ett video inlägg om vad det är med min mage eller ett vanligt inlägg om nån skulle vilja veta;)
Skriv om jag ska göra det:)

här ska ni få höra om ett extremt fall..

en kompis i klassen berättade idag att hennes kompis hade mått väldigt dåligt och haft ont i magen på sista tiden. Till slut hade hon och hennes mamma åkt till doktorn och då fått veta att hennes dotter är gradvid i sjunde månaden!
 
Hon var lite mullig av sig själv och barnet låg väldigt långt bak men ändå?! man märker väl att mensen försvinner eller? men det kan ju hända att man blir gradvid trots p-piller och om man då tror att man egentligen har skjutit upp det så är det förståeligt..
 
men fortfaradne sjunde månaden! hon går i ettan nu och hon har inge val och måste behålla bebisen. Men sen så väljer hon bort adoption också.. men det är klart att det är svårt. men bebisens pappa, hennes ex går bara i nian och de hade gjort slut flera månader innan hon visste nåt..
 
fatta hur bebisen nog låg om man inte märker nåt, och hur mycket som kommer ändras för henen om bara två månader.. 
 
Hon hade ju sin mamma där när hon fick veta något men annars hur kan man berätta en sån grej?
 

Försök att förstå den här känslan

Jag gör inte det här för att en massa människor ska tycka synd om mig, nej jag gör det för att det känns som att ni förstår mig. Ibland är de som man inte känner de som är bäst att förstå. Ni berättar hellre vad jag ska göra och vad ni tänker istället för att få mig på bättre humör och glömma.

Ibland måste man bara berätta när man inte orkar längre..

Men nu. Försök förstå den här känslan. Du vågar inte åka hem. Du vill inte för där finns någon som alltid klagar på dig:( någon som borde vara programerad att älska dig men ändå bara ger dig inre smärta. Förstör för dig och gör dig ledsen genom endast ett par ord.

Den person finns jämt hemma och du är rädd för honom. DU ÄR RÄDD FÖR DIN EGEN PAPPA!

Kan vara väldigt svårt att förstå men även bär vi inte bråkar och när vi hittar på roliga saker så känner du så här.

Om inte resten av min familj var så underbar så skulle jag åkt för länge sen. Jag försöker verkligen att ta hand om min hund och hålla mig borta så mycket som möjligt!

Men inget duger.

Harvar denna känsla..

Har mått väldigt dåligt idag på grund av det som hände igår.. Men har i alla fall tagit mig igenom dagen och nu har jag åkt till stan för att sedan åka till upplandsväsby för att kunna prata med Adam:)

Jag är nervös men det är mest bara för att träffas:)

tårarna rinner ner för mina kinder..

Nu ska jag berätta något som bara ett väldigt litet antal känner till om mitt liv. Något jag faktiskt skäms för och önskade att det var annorlunda. Det här är inte en skvaller hemlis utan faktiskt något hemskt. 
 
Jag börjar med att berätta vad som hände för några timmar sen då förklarar jag allt eftersom eller efter.
 
idag så gick vi upp och bakade och medans degen jäste så började jag damsuga eftersom mamma hade bett mig att göra det. Sen när klockan ringde var jag inte klar så jag lät damsugaren ligga framme medan jag fixade resten med min pojkvän. Runt 13:00 när allt var klart så hade vi bestämt oss frö att gå ut med hunden dirket eftersom vi hade blivit tillsagda dagen innan att vi hade rastat henne för lite.. 
 
två och en halv timma senare när vi kommit hem igen så hade vi blvit helt leriga av skogen och helt blöta och kalla av regnet så vi gick ner och duschade och bastade...
 
Inge konstigt med det va?!?
 
sen när vi kommer upp så har vi ju gjort allt vi blibit bädda om att göra eller hur? rastat hunden länge, bakat bröd och damsugit nästan överallt.. Tror ni inte klart som fan att min pappa börjar skrika och blir riktigt arg på mig för att damsugaren har legat framme orörd i några timmar.. Då försöker jag förklara för honom att vi inte han göra det medan jäsningarna och sen gick vi ut med hunden :( och då är jag en lat jävla prinsessa för att jag borde gjort det innan jag duschade.. :(
 
och när han blir arg så drar han upp allt dåligt och fel som man någosnin har gjort och ger en alltid en massa straff som man inte förtjänar. Han sa att jag var den lataste dottern man kunde ha som tror att hon bor på ett hotell och att alla vuxna är slavar, att jag är elak mot min hund och inte tar hand om henne och att jag inte borde få ha det så bra som att jag har det (med hans tanke gång, jag får för mycket kärlek) 
 
och han bara fortsatte att mala och mala på tills Adam stod på dig och skrek ''håll käften, du går för långt och vi har gjort skaker som vi har blivit bädda om att göra hela dagen!''
 
då gick pappa mot honom, knuffade på honom, tog tag i hans armar, tryckte upp honom mot väggen och sa ''passa dig jävligt noga, jag kan splittra ert förhållade, det är tur för dig att barn misshandel är olagligt''
 
klat som fan att man blir ledsen och rädd.. Det är väldigt få som vet det här och mamma tror inte på så mycket av det för det händer aldrig när hon är hemma men det här är min vardag med pappa fast i lite lindrigare format..
 
men han har aldrig gjort det mot någon anna förut.. Och nu varför jag gråter mer än vanligt, Adam åkte hem och om jag vore honom så skulle jag aldrig komma tillbaka efter något sånt här.. Vilken tyrann gör något sånt här?! Jag kommer få träffa min älskling hos honom men mamma som inte vet något för att hon jobbar.. Jag tänker aldrig förlåta pappa för det här.. 
 
Men det är det här som har gjort mig stark som person.. Att leva med det här
 
 
 
 

gjort bort mig igen.. :P

Nu har några kommenterat och frågat om jag vill göra bloglovin byte.. och jag trodde att det handlade om att byta fån blogg.se till något annat så jag har svarat nej :P men åh nu vet jag ju vad det är så ångrar mitt nej men men.. men jag har ju inte skaffat något konto eller nåt eller en knapp på min blogg så skulle någon snäll själ kunna ge mig lite upplysningar om det? tackar på förhand :)

Bastu!!<3

En lång promenad på tre timmar med hunden- KLART!

Och nu har jag haft en mysig bastu stund med min älskling också:* basta är så himla mysigt speciellt hemma bastu när man kan basta med vem man vill!!

Älskar dig mitt hjärta<3

Mixar med kul och inte..:)

Eftersom inga läxor blev gjorda igår så finns de ju tyvärr kvar idag. Så idag mixar jag med att jag bakar bagels och när det jäser så gör jag spanskan :) går ganska bra faktiskt men det är svårt.. Men ja 200 poäng är ganska mycket i gymnasiet så jag kämpar!

Men nu har klockan ringt så nu ska det rullas och formas;)

GUSTAV GMX!! <3

ja jag är lite smått förälskad i sängaren GMX! han sjunger så sjukt fint och han låtar går verkligen på djupet med hans personliga texter!! men i vilket fall som helst så kan han i alla fall släppa en ny musik video den 26 september till låten du och jag..<3
 
han borde vara lite snäll och släppa den nu genst istället!! GMX GMX GMX!! jag vill höra och se nu!!
 
 
 

leurdaag :)

Den här dagen hade en så extremt dålig början att det var alldeles sjukt! Jag var så elak och grinig pga brist på sömn.. Så idag har jag varit en stygg flicka :P
 
men det ordanade upp sig efter nå timma med mys framför lejonkungen :) och blev en kanon mysig dag trots det tråkiga och kalla vädret. NU kommer hösten.
 
nu kan man se fram emot en massa mysiga kväller med varm choklad och stora tröjor. Det här är nog den fulaste men mysigaste månaden! 
 
om 5 dagar så är det äntligen oktober och det innebär att jag har sparat ihop pengar till en ordentligt stor shopping dag!!!! :D
 
spendera, spendera mera, spendera, spendera mera pengar!!
 
det är nog svårt att hitta nån som älskar shopping lika mycket som jag :P

Vandring-check

Hade fel den var en och en halv MIL!!
Det är jävligt långt när man går i en skog som går upp och ner och består utav berg, lera och träsk.. I början ville man ta det försiktigt men när man väl blivit blöt så spelade det ingen jävla roll.. Yolo typ, det var då det började bli kul.

Så från mitten blev det kul och dom jag gick med just då lärde jag känna så sjukt bra att det knappt var sant.

Det var olika stationer där treorna skulle prata lite om överlevnad osv..

Då var det iaf ett ställe där de berättade om hur man skulle skydda sig mot bakterier om man fick ett sår.. Och så avslutade de me " fast det bästa att skydda sig överhuvudtaget med är det här" så fick alla kondomer xD bästa biten:P

Men sen när jag kom hem så var jag så sjukt trött i hela i hela kroppen och det gjorde ont överallt så jag gick och la mig vid 4 och vaknade nu.. Skönt!!

Och vad kan vara ett bättre slut än att min pojkvän kommer om några timmar!!!

Halv mils vandring..:/

Då står man här på tågstationen med en gigantisk röd väska, gumpaskor, prasselbyxor och tre lager tröjor.. Känner mig inte som världens vackraste nu:P men det går nog över när man ser resten av klassen:)

flumm

As flummig efermiddag idag pga ett enda videoklipp med en modell som går på catwalken och faceplatar och så går det om och om igen.. Men ah så ajg och en annan tjej trodde seriöst att vi skulle dö för det gick inte att andas när vi skrattade så mycket!!
 
men ah det var bara vi som tyckte det var kul så de andra kollade på oss som tards och det gjorde bara det hela ännu roligare XD så när vi gick hela rasten och skrattade tills det värkte i magarna på oss så lyckades vi få några killar att verkligen vilja få tyst på oss. Så jag blev ledd in i ett hörn och skulle stå där tills jag var tyst.. Det var inne i klassrummet och de andra trodde jag grät för mitt garv lät fan så. så jag skulle stå och glo in i ett hörn och fick inte gå därifrån eller prata med de som frågade vad jag gjorde eller varför jag stod där.. 
 
Jag kan ju säga at hans försök var itne så lyckat för jag skrattade så extremt mycket och tillsut blir bara allt kul och flum.. 

hahah åh orkar inte!

Hade precis gjort klart hela engelska läxan och lagt pappret på sängen för att hämta nåt och sen kommer man tillbaka till det här 
 
skojar inte.. här kommer klassikern min hud åt min läxa :3 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! XD vad ska mna göra, kan bara skratta !! :P

videon innan;)

det var min älskade vovvse som är 7 men hon vet inte om det själv.. busig som en liten valp är hon och bottenlös på energi! men jag älskar min snuffla så mkt ändå :*

Så taggad!

Nu vet i princip alla i klassen om det och är sjukt taggade! Två fester på en vecka kommer bli tufft.. Speciellt när den ena är en MÅNDAG! Men jag är en fighter så det här går:)

Typ alla har börjat planera och det verkar som att alla vill;)

Men det är tre veckor kvar så det är bara att stå ut.. Som tyckte iaf att set var grymt schysst att fixa ihop nåt och det känns bra!!

Fick ett JA!!!

Fan vad glad, kunde inte hålla mig med att fråga förrän mamma kom hem så frågade pappa ist.. Fick ett ja!!

Eller snarare ett "gör vad du vill, vi är ju ändå inte hemma"

Så har tillåtelse att vända upp och ner på huset 5-7 oktober om jag vill:3 hell ya!:D

Folk som tror att dom blir populära om dom börjar bitcha

Blir så förbannad på folk som blir kompis med fel personer och tror att de blir coolare om de är elaka! Kom igen du vet mkt väl vem du är.

Jag vet inte varför du börjar gojja mot mig för det gör ingen jävla skillnad om du kallar mig dålig kompis osv när du själv inte lägger manken till!

Du klagar på att jag aldrig mesar dig längre men du har ju förfan aldrig några pengar satt du kan svara! Och innan det så kunde du ha messat bäst du vill men jag var inte ens i Sverige jag försökte iaf hålla kontakt och fixade dessutom ihop nåt när jag kom hem så att vi kunde hitta på något innan skolan började.

Så våga fan inte att kalla mig dålig vän via mess din barnsliga f*tta!!

Hönor Haha😁

Hönsdörren är öppen och man hör hönorna kackla men vart man än kollar så ser man inga höns:/

Det låter nästan som att det låter innerfrån huset men där var det också tomt😜

Tillslut så inser man att på nåt jävla vänster så hade de tagit sig in under altanen:P

Dragracing..

Nu åkte dom andra till Tierp arena för att kolla på lite dragracing vilket verkligen inte är min grej så jag stannade hemma;) ganska lugnt och tyst men dock väldigt kallt! Fryser man inomhus så rekommenderar jag inte att man går ut riktigt;)

Så nu sitter jag här i soffan i pojkvännens tröja och myser med vovven ist:* mycket mysigare!

Sorry for party rocking:)

Hmm, dags att börja planera hur man på bästa sätt kan be mamma riktigt snällt om tillåtelse att ha fest den helgen när som är borta.. Hur tusan frågar man det på bästa sätt för att få ett ja och få bjuda obegränsat? Mamma kommer dock inte hem förrän på onsdag kväll så har tid på mig att planera.

Att fråga pappa är ingen vidare ide så vill nästan att mamma kommer hem nu:P

Hoppas på ett JA!!

That feeling..

Ni vet när man passerar lyktstolpar när det är mörkt och skuggan ljusare ju längre ifrån lampan man kommer och sen vid nästa lampan så kommer skuggan tillbaka fast mörkare?

Det hände iaf mig igår kväll och då trodde jag först att någon gick bakom mig och fan vad rädd jag blev!! :P ja kort fattat blev jag rädd för min egen skugga..

Nu så äre fredag då!

Fredag och skolan klar! Nu sitter jag och Freja på tåget på väg till Tierp! Och Freja är jätte söt har jag hört av ett antal klasskompisar nu:) och jag håller med dom, men nu ska vi till min käre pojkvän hela helgen:)

Lilla lycko känslan:)

Är det bara jag som får en liten energi kick när det man beställt på nätet äntligen kommit fram? Nu har jag fyllt på nagelacks och smink förådet lite till:P

Karate! OSU

Då har man tränat trots all träningsvärken i magen från igår och faktiskt gjort riktigt bra ifrån sig i nya gin. Dock fick jag åka tåget hem och det var svinkallt!!

Men nu är jag hemma, i sängen, ny duschad och har tryckt i mig varm nudelsoppa:)
Ha en bra kväll<3

lalala HYPER lalala

känslan när mamma kommer hem och börjar sjunga ja må hon lev osv osv över en månad innan man fyller år och man får en present som hon just har hämtat från posten...
 
Och efter ca 20 minuter när man äntligen fått upp skiten så liggen det inte mindre än en ny mobil i!! :D hon som precias har betalt en svindyr reparation på min och sa för drygt ett år sen att de var den sista mobilen hon skulle köpa till mig.. trots det har jag fått två till men nu trodde jag att det var stopp :/ 
 
och inte nog med det, det var en iphone 4s!!!!!! :D= HYPER NICOLE!!! <3
 
nu är jag ännu gladare så puss ochkrema på er<3

Help, please come and catch me!I

Please, please someone with big strong arms come and catch me! I'm falling for someone and I know that the ground is hard. Catch me and I'll be yours forever and ever<3 I'll love you no mather of what, stand by your side and always support you!
 
That little feeling inside how it feels nice to get a message from you but at the same time hurts like a bitch cause I'm nervous to make a fool out of my self. Love it and hate it! 
 
Worse part of my personality.. I serously love everybody for no reason :/
älskar denna känlsaaaa!

SL!!

Varför var det tvunget att vara strömavbrott mellan vh och nynäs? Fick ju åka värsta omvägen och trängas hur mycket som helst på bussen.. 
 
Så då fick ma nvänta jätte länge med att komma hem och duscha efter gympasset.. Ja jag har verkligen gett mig in på att gymma och kommer verkligen att göra det två gånger i veckan och fortsätta med tanke på resultaten jag får :)
 
 
Jag har ärligt talat börjat äta bättre och kännt av mina symtom mycket mindre! jag mår helt enkelt bättre så träning tänker jag aldrig lägga av med igen!! men jag måste verkligen komma igång bättre med joggingen så att kondisen blir bättre! :)
 
hoppas att ni har haft en bra dag puss<3

Kanin :)

(\ /)
( . .)♡
c(”)(”) va den inte ganska så söt? <3
 
den gjorde min dag lite.. Fast iof så hade jag gansak kul i sumpan idag + att jag har fått massa nya läsare från ingenstans och det är ju också ganska kul :) trevlig kväll på er :*
 
BORTA.. TITT UT! :D

Då har den här dagen gått också ..:)

super lugn och skön dag med endast en lektion för min del :) Svenskan var inställd vilket gav oss en håltimma på tre timmar..
 
Och helt från ingenstans bestämmer sig två killar i kalssen sig för att åka till sumpan och äta gyros.. Typ grekisk kebab.. Och efter många om och män så drar vi 7 pers till sumpan för att äta. Jag fick ju tyvärr inte äta pga mitt doktor besök vid 14:00 och klart som fan att killarna skulle sukta mig ordentligt då.. Det var en plåga med min kurrande mage.. men ja sen gick jag och bägge tjejerna till sub och handlade mackor medans deras mat skulle bli klar :)
 
Kände att jag kom dom ännu närmre nu än vi va innan! alla skumma konversationer om dröm tjej/kille, sex, otrogenhet, mat, skämt, kärlek, privata saker, abort osv osv.. Men i vilket fall som helst var det sjukt kul och jag fick lära mig att det här..
 
 
när man gör så med fingrarna mot knät så ger det 1/8 dels orgasm.. på nåt jävla vänster :/ så då fick killarna för sig att göra det 8 gånger på typ alla och varandra xD oj vad otrogen jag har varit idag, nej men det där var en av godbitarna på dagen.. 
 
Och utan mat i magen blir man jävligt trött så min gulliga vän fick leka kudde.. Lite jobbigt att jag typ somnade på honom en liten stund men jaja :P
 
sen efter det så skulle jag ta nästa tåg tillbaka mot staden och till doktorn :(
 
 

Inte för att dömma någon..

Jag vet att jag kanske är den sista som ska dömma med tanke på de saker jag hittar på ibland men ändå..
Det här tycker jag är väl över gränsen även för mig..
 
Det är en tjej som är ett år äldre än mig och firar ett år med sin pojkvän idag eller bör man säga gubbe? hennes ''kille'' ligger på 50+ och hon är bara 17! Bara jag som tycker att det rent ut är äckligt? 
 
Kärleken har inga gränser och kan stå igenom allt men ändå. Sen frågade jag min pappa och han säger att han skulle ha accepterat det? Visst är det 21 år mellan honom och mamma men det funkar ju ändå att leva ihop då ju. Ochdet är ju inga 35 år?!
 
Om dom nu skulle hålla så länge så skulle deras liv aldrig gå ihop för runt då när hon börjar jobba går han i pension och senare om hon vill ha barn så har väl han hunnit bli steril!
 
Som tonårig så bryr man sig inte och man kan inte hjälpa sig själv men som 50+ åring?
 
JÄVLA PEDDOFIL!! Han har inget han kan vinna på igenom att vara med henne och att han plötsligt går och blir kär i någon i gymnasietr är ju inte så troligt, eller?

Du är då underbar mitt hjärta!<3

Det gör verkligen hela dagen bättre när du kan sova över till måndagen och vara med mig på morgonen:* Först för att du  får mig att sova bättre och tar bort mardrömmarna och sen för att du vill mysa på morgonen :)
 
men det är dock väldigt svårt och jobbigt att slita sig loss från din varma kropp till sist när man måste gå upp :/ eller när du börjar retas med mig :* det må så va att jag släppte dig i morse men i mitt hjärta kommer jag aldrig släppa dig! :* 


Sköna måndag :)

kämpade mig igenom en hel lektion av mitt favvorit ämna riktigt tufft.. eller inte :P nästan allt var innställt och eftersom adam sov här så ville jag åka med samma tåg som han behövde ta.. Så trots att vi började 12:50 så fick jag dit några stycken att gymma med mig redan vid 10 :D 
 
Det är faktiskt ganska kul att gymma ändå:/ Så nu dröjjer det inte länge innan man blir en riktig biff :P
 
och imorn slutar jag vid ett för att jag ska åka och göra gastroskopi.. jag är så sjukt nevös :((

Röstning om snyggaste frisyren!

                    1                        eller                     2
 
jag tycker att älsklingen ska klippa som ettan och han gillar tvåan bättre.. Vilken är finast? kommentera ''1'' eller ''2''
För att rösten ska gälla måste man skriva förnamn och efternamn!
 
vilken är snyggast?

Lördag!!!


Då har man vaknat och dragit ut och joggat en runda! känner mig riktigt stolt med tanke på att klockan knappt slagit 11. Så snart ska väl jag och Adam duscha och efter det ska vi dra in till staden och köpa en ny gi till mig :)
 
Juste har precis visat videon där han gör bort sig i sömnen.. Han pratar och svarar på mina frågor i sömnen så nu vet jag lite nya saker opm honom:
- han är kvinnlig.
- Prinsen av pruttland.
- Vill ha tre barn.
- Är jätte full.
- Går på droger osv osv.. xD
 
jag hade iaf en kul kväll igår :P<3

jaha..

Då har pojkvännen somnat då och jag är läskigt utråkad:( vad ska man göra nu liksom?

Juste tänkte på en grej och om du läser det här så kommentera gärna:) äre nån som tar illa upp när jag råkar nämna förnamn?

Okey.. Nu ra:/ gåta! what's long, hard and full of seamen?..

Åh du tänkte dirty nu va? Ah iaf submarine:3 min humor super ok?

Jaha då vann man choklad då !!

idag var det program dag nummer två och idag hade vi as kul tsm med tvåorna!! vi hade dock lite namlekar i varje grupp som man var i vilket var svårt .. men sen vare kul! ''leken'' som vi vann i var ganska rolig. Man fick en lapp där de stod något man skulle göra t.ex fot mot armbåge och då så skulle man göra det med lappen i mellan utan att tappa den. Det gick ut på att få ihop så många lappar som möjligt och om man tappade dom så räknades det inte och man fick inga fler förrän man gjort det som stod.. 
 
Det slutade med kramp osv eftersom man skulle stå fett mysko och man fick inte heller byta lappar vilket gjorde det lite jobbigt när t.ex mun mot mun kom xD man hade iaf lappen imellan! så idag har killar pussats och legat sked osv osv.. Min jobbiggaste var när jag skulle nudda både rumpa och rygg med en väldigt lång snubbe och jag hade flera som fått hand mot rumpa och min bak var närmst. Tafsning på hög nivå.. Nej men det var en as lyckad dag!!
 
Och att vi vann den grenen var också grymt!
 

jag antar att jag får skylla mig själv

fick iaf ett mail från någon som jag inte känner om att hon/han vill att jag ska skriva om.. oh gud fattar inte att jag gör det här :$ men ah om avsugningar... Bara säger det till du som skicka att ibland har jag barn som läser här!
 
Gillar inte dig speciellt mkt :P men ah antar att man inte ska skämmas för sånt här eftersom det inte är så ovanligt
._.
 
 
men ah lika bra att få det överstökat:
 
1. om killen inte redan har bånge så tycker iallafall inte jag om att börja direkt utan mer om att ligga ovanpå honom (om man är i säng/soffa) och gnida magen mot kuken och smeka hans mage med fingrarna näst intill kittla. Men om man sitter eller står så får man smeka lite direkt med fingrarna.
 
2. När den står upp så kan du börja pussa honom runt omkring, slicka och suga på toppen ''retas'' lite med honom.
 
3. Efter det kan du börja att väldigt långsamt suga av hela kuken tills han bli riktigt upphetsad.
 
4. Avsluta med att lägga handen runt vet inte vad man ska säga roten? och bara suga av från mitten till toppen. När du rör huvudet upp och ner fort ska du även röra handen i samma takt. Handen ska helst inte sluta nudda dina läppar när du kör. :) Gör fortare och fortare tills han kommer och klart! :D
 
ps. vad du är gör, snudda aldrig, aldrig, aldrig med tänderna för det gör ont som ett as..
 
vill inte ens trycka på publicera vad är det här -.-

disney goes illigal <3

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article15395337.ab
 
Gör inte en sån himla stor grej av att nån som blir känd via disney vill äventyra lite och göra lite ''vuxen'' filmer. Se det possitivt! det kommer nog en väldigt bra ny film :D jag kommer lätt se den. och om jag skulle bli känd på barn serier/filmer så skulle jag också vilja byta till annan typ av film när jag blir äldre. Kul att vara 50 år och bara typ spelat förälder i barnfilmer?
 
visst att de yngre fansen eller deras föräldrar blir lite ja vad ska man säga ''irriterade''? men tänk lite bara. Va inte så själviska. orkar inte..
 
Juste mitt nyhets inslag :P

inte ok..

Rätt så kort och tom dag fast ändå ganska rolig som slutade runt 1? runt 4 överv insåg jag att tåg hela vägen hem går om 5 MINUTER! så där ruscha jag, och två snubbar från klassen hela jävla vägen till tåget, upp för trapporna och typ halvägs in på perrongen.. Fan va hemskt det var upp för trappen och efter det skulle man dessutom cykla hem -.- smått slut nu:P 
och nu är juice fan slut också-.- nej jag är inte bitter :/ juste nya bravo med hallon och päron (a) lite smygreklam sådär.. nej men den va jätte god :)

Den dära diskussionen..

Idag efter en lång seg dag så bestämde jag och en kompis oss för att gå och inviga gymmet :D Vi lyckades få med oss en killkompis och oj som han bossa! Han satte ihop ett helt jävla pass för oss och nu efter åt så är jag så galet slut. Det var faktiskt skönt att ha någon som pusha på en fast än man inte orkade mer, annars hade jag aldrig fått det här resultatet.
 Men iaf, sen drog jag och han ner till tåget för att åka hem och då började vi diskutera stora sängar av nån anledning som jag inte kommer ihåg.. Men ah han sa iaf han hade en 90 säng och jag sa att jag tycker att de är alldeles för små speciellt om man ska sova två. Det mer eller mindre går inte och då sa han ''inte ens med din pojkvän?''
 
 mitt svar va ''speciellt inte med min pojkvän'' :P han kan inte ligga stilla en sekund när han sover.. 
 
tyvärr är det den nuvarande storleken på Adams säng och då tyckte han att vi skulle skaffa en större men det hade vi innan den gick sönder.. :$ och på han ansikts utryck såg det ut som att han förstod hur det hade gått till XD
vad tror folk om mig egentligen? xD
 
vattensäng vore det ultimata!!! :D 
 
Men ja vad ska man göra..

Då var läxorna klara :)

Nu på träningen var det as kul för vår senpai var inte där så då hade vi ist en fårn jujitsun så det var helt annorlunda. Så nu har vi tränat lite mer fällning, figh med kniv, brottas och att hitta olika punkter som gör ont :P Så nu skulle jag inte vilja vara min pojkvän för det är troligtvis han som får känna av de flesta punkterna .. Lilla stackaren :P
 
Juste alla har olika ''regler'' och ''krav''' hur de vill att deras kille/tjej ska vara. Det kan var ytliga saker till deras personligheter och när man nu hittat nån som lever upp till de flesta kraven så kommer de yttligare grejer.. Hur vet man att man är tsm, när ska man lägga in första stöten, hur långt ska man vänta innan man har sex osv.. osv.. 
 
HUR ORKAR NI?! jag är inte ytlig när det gäller pojkvänner och jag slutar tänka. Jag bara låter det gå som det går, jag orkar inte bli någon robbot som måste följa sin t.ex inge sex förrän tre månader när man kanske tycker det känns bra efter två?
 
Det låter så löjligt, visst ska man inte göra något som man känner att man inte är redo för men ändå? Det kanske du inte är efter tre månader heller och ska du då göra det ändå för att du bestämde det för länge sen?

Va spontan så tröttnar ni inte på varandra och att överaska med nya saker är alltid rätt osv vad det gäller :)<3
 
f*ck planera

Ahhhhh!

har fått så sjukt mkt läxor idag som ska in imorn och mitt huvud bara ah typ bryter ihop eller stänger av sig snart eller nåt. NU ska jag skynda mig att göra fem grejer på 40 minuter fäör sen måste jag gå till bussen och åka på träningen och efter det är man bara aldeles för sjukt trött satt det funkar inte!! Önska mig lycka till :)<3
 
puss på er <3 

That step you shouldn't taken..

Hur kan jag nu så många månader senare sakna det som egentligen aldrig fanns där för mig? Du var så fake och taskig men jag litade på dig och vi gick egenom allt tillsammans! Jag trodde vi var vänner, och att du alltid skulle stå där vid min sida?
 
varför kunde du inte bara låta det förbli så? Jag känner inte själv att jag gjorde något fel med att lämna dig och behöva tvinga mig själv att hata dig.. men jag tycker att det är fel att du tog ett steg för långt och lämnade mig kvar utan valmöjligheter.
 
Under en lång tid fick jag ljuga för mig själv för att inte förlåta dig! Vi har fina minnen tsm och var du tvungen att ändra dina känslor för mig? Jag var lycklig som det var och behövde inte ha dåligt samvete för att en av mina bästa vänner hade kysst mig.. JAG ÄR INTE OTROGEN OCH HAR ALDRIG VARIT, KOMMER ALDRIG HELLER ATT VA DET! 
 
Du är en jätte fin kille men inte för mig och när du insåg att jag inte skulle ändra på nåt för att kunna vara med dig så gick du för långt! Det vet du så varför slutade du inte bara innan det gick för långt?!
 
Om livet hade haft en reset knapp
 

jaha då vare dags då..

En vecka från imorn har jag fått en tid till sachsska och JA  jag är nervös! jag ska få en jäkla slang nertryckt i halsen och förhoppningsvis så kommer de kunna se varför jag har mått så dåligt i över ett år:/ visst att jag vill veta varför eftersom jag mår dåligt och vill kunna göra något åt det men samtidigt.. jag vill inte svälja en slang :( och tänk om det inte heller visar något? då är nästan alla saker uteslutna...
 
Kom igen jag har legat inne på akuten och jag har börjat må ås himla dåligt av det ..

3/9-12 ett fantastiskt år!

Tänk att det redan har gått ett helt år sen första gången jag kunde ta din hand i min och tänka att du var min!♥ jag älskar dig något otroligt min ängel:* det är dig mitt hjärta slår för varje sekund! Det här året med dig har varit helt fantastiskt och jag hoppas det blir många till!! Du är mitt allt och jag vill inte ens tänka tanken på vad jag skulle vara utan dig. Du gav mig ett gelt nytt liv och så mycket att se fram emot! Det känns så rätt ock äkta och jag hoppas att det aldrig ändras. Med varandra så beter vi oss fortfaradne som nykära mitt hjärta! det är inte många som har det som vi har och som du sa ''Du gör mig till en bättre människa och därfrö tänker jag aldrig släppa dig'' :* <3 Adam♥

hur funkar vi egentligen?Inte för att man ska göra som jag och lägga ner för mkt tid på att tänka på mysko saker med människokroppen för då kan ni som det märks på mig bli helt kocko.. Men ändå jag typ har tänkt på dem där två artiklarna som man såg i tidningen för några veckor sen, eller snarare en bild på dem ute på facebook (inge liv)
 
först den om myggor om någon kommer ihåg? att om man blir mygbiten ofta så kan det bero på olika saker men iaf en sak som man hade kommit fram till var att man utgör en speciell doft ibland som lockar till sig myggen. Och just så doftar man när man är kåt och tänker på sex !! 
 
så dååå vet ni varfrö vissa får fler bett en andra :P nej men det är bara en liten kul att veta sak ;)
 
Och sen som är as mysko det är att snubbens sarre är från början till för att man ska kunna ''föröka'' sig men har nu visats att vara NYTTIG! :P bara jag som tycker det är sjukt? visst att det kan vara logiskt eftersom den kan åstakomma något stort men ändå?
 
Så kvinnor som ger oralsex och homosexuella håller sig friskare längre PLUS att om man gör det ca två gånger i veckan så kan man minksa risken att få bröstcanser med 42% 
 
det är bara mysko xD visst att forskningen kan visa mkt men vilken tjej skulle ställa upp på att testa om spermie är bra för hälsan? :P

när man får tillbaka sitt barnsinne..

idag satt jag, brorsan och pojkvännen vid matbordet och började diskutera hur kasst det är att gamla dataspel från att man var liten inte funkar nu.. och några skumma diskussioner senare så satt vi och instalerade '' Tycon Zoo'' på min dator..  Så idag har vi suttiti och tagit hand om låtsas djur hela dagen :P
 
ibland är det lite kul att bara bete sig som när man var liten fast åh andra sidan så är det då man inser hur stor man har blivit :/ I sinnet enligt många så är jag ju faktiskt fortfarande 12 xD
 
ehm.. ja vad har mer hänt idag, jo jag har haft ett grymt pass på minami idag!! Tipsar den klubben till alla som är intreserade av karate. passen är grymma men man gör framsteg fort osv.. 
 
Imorn är det den 3:dje september vilket betyder att det faktiskt har gått ett åt med Adam Palm!! det är helt sjukt!!! <3

Åhhhh!

idag så har jag och min nalle björn firat att vi har varit tillsammans i snart ett år! :* egentligen är det på måndag men  med våra 17 mil mellan så hinner vi inte ses och äta så det blev idag :)
 
imorse så fick jag äntligen ge bort min present och jag har aldrig sett honom så glad. han rå älskade den och sen råälskade han med mig.. :$
 
sen gick det ett tag så gick vi och duschade och fixade i ordning oss, åkte till stan, hämtade min mobil på lagningen och fick komentaren ''det ser ut som om du varit med i det albanska kriget och andvänt den som sköld'' :P och efter det så åkte vi till fridays :)
 
jag tog någon tacco grej och Adam dom eftertraktade revbenen!! fattar inte att han åt upp allt men iaf.. sen när vi gick hem så sa han att vi skulle gå till höger om plattan av någon anledning men han vägrade att säga varför..
 
lite smått nervig blev jag men ja, vad ska man göra? 
 
sen drog han in mig på ur och penn och köpte mig ett jätte fint halsband :D
han satte på mig den och sa '' you already got the key to my heart, and know you can show it'' tror du jag smällte lite eller?! blev så sjukt glad!!
 
sen på tåget på vägen hem så var jag så otroligt mätt, och när jag blir mätt så kan jag spänna ut min mage så att jag ser gradvid ut.. så klart att jag gjorde det också hela vägen hem. Fan va argt vissa kollade på Adam efter att de hade kollat mig i ansiktet och sett min mage.. Han blev så himla generad och irriterad på mig men jag bara fortsatte att smeka och spänna ut magen :P
 
Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar