Bird Owl

Helgen!

Skulle blivit en lugn helg eftersom jag jobbade hela helgen. Som tur är lyckades jag byta bort idag så skulle bada ha en mys kväll i fredags och en lugn utgång på lördagen. 

Någonstans påvägen blev jag övertalad att gå på aw (som är VARJE fredag) där vi gick från bar till bar och tillslut var klockan helt enkelt fyra och det var snart dags att gå upp igen. 

Var väl lite lagom bakis på jobbet men tog mig igenom den. Däremot var jag så fruktansvärt trött under round två så vi drog hem innan stängning. 

Vilket enligt tidningen var en riktigt bra idé. 

Kul kväll ändå ! 


Kaos

Jobbigaste dagen på månaden är löning och jobbigaste dagen på veckan är måndag.. Att då sätta dom på samma dag skapade för mig kaos på jobbet. Inget en middag på bordet, när man kommer hem och lite godis inte fixar, och vin, vin självklart. 


Söndag

Igår skjutsade jag iväg min älskade familj för att de skulle till alperna och åka skidor. Därför bor jag hos min bästa kompis den kommande veckan.

Idag drog vi ut till hans förändras hus och körde lite cross på isen vilket var förvånansvärt kul. 

Jag gjorde en superb vurpa då jag hade för små händer med för lite kraft i för att kunna bromsa. 

Klarade mig med lite blåmärken och en svullen tumme. 

Efter det badade vi lite jacuzzi och nu är vi tillbaka hemma hos honom. 
För honom gick åkturen definitivt bättre.


Valet är ditt

Som rubriken säger, "Valet är ditt". 

Detta kommer vara ett ingående inlägg om hur jag började styra mitt undermedvetna, min lycka och min sorg. 

En nära vän till mig frågade för några dagar sen om jag kunde hjälpa honom att uppskatta händelser i livet mer.

Jag svarade självklart ja men har sen dess tänkt väldigt mycket på hur jag blev en positiv drivkraft i min egen verklighet.

Till att börja med måste jag säga att vägen var lång och jag började på fel fot. Jag började med att stänga av mig, slutade att bry mig, blev ett känslokallt monster och kände inte längre av några känslor allt. Det fanns inget mörker och inget ljus.
 
Valet att våga släppa in känslor igen var svårt men jag tog steget. 

När jag började känna igen så lät jag inte en enda glad eller ledsen känsla passera utan att jag visste innebörden för det. Varför jag kände som jag kände, anledningen bakom det. 

När jag väl visste det, kunde jag utnyttja kunskapen om min lycka för att påverka min sorg. 

Det var ständigt en inre kamp för att hålla sig positiv, men nu sker det automatiskt. Lyckan för små saker är övervägande jämte sorgen/ilskan för både stora och små saker. 

Oavsett situation uppskattar jag nuet. Valet var mitt. Helgen

Fredagen skulle vara att gå till någon mysig bar och ta några öl, bara chilla helt enkelt. Det slutade vid VIP bordet inne på Pure och jag tror att jag till och med drack upp mitt förstånd. 

Jag hade i alla fall väldigt kul den kvällen minus en brud som stötte på mig hela kvällen, vet inte hur hon lyckads hitta mig oavsett vart jag gick. 

Från ca 2:00 minns jag inte så mycket förrän jag sitter på tuben hem och en äcklig kille snor min lur och hinner springa av tuben precis innan dörrarna stängs. 


Polisanmält och blockerat numret, någon som vet något mer man kan göra? Eftersom jag är väldigt oteknisk så finns mina foton från mobilen bara på den luren och skulle hata att aldrig få fotona. 

Men utöver att jag fick luren snodd så har helgen ändå vara helt ok, det är ju trots allt bara en materiell sak. #KeepYourHeadHigh

Två månader

Jag kan knappt själv tro hur mycket mitt sett att se på saker har ändrats de här två månaderna. 

Idag är det prick 2 månader sen jag förlorade min dotter. Det har självklart varit en av de tyngre dagarna idag men tanken att jag egentligen skulle blivit mamma om två veckor känns så långt borta och utan att bli dömd nu så känns det skönt att jag ska kunna göra allt jag vill göra innan jag ska bli mamma. 

Dygden att kunna värdera folks åsikter för att deras negativa prat inte ska kunna nå dig är något jag kommit långt med efter den här upplevelsen. Varför ska någon som inte känner dig kunna såra dig? 

Att värdera vad du ska ta åt dig och inte samt att låta onödigheter rinna av dig är viktigt för att kunna vara glad i vardagen. Det enda som drar ner mitt humör lite nu är när någon sitter på min favorit plats på bussen när det finns massa platser lediga, det är ju min plats! Midnatt

Jag anser att midnatt är den mest magiska tiden på dygnet oavsett årstid. Därför bestämde jag mig för att spendera det ögonblicket på isen med en nära vän igår. 


Försent

Jag visste att du någon gång skulle vakna upp och förstå ditt misstag, jag visste inte när men jag visste att det skulle hända. 

Jag lovade mig själv att den dagen kunna förlåta dig. Lättare sagt än gjort det är verkligen försent och att ha dig som en bit i mitt liv igen kommer aldrig ske. 

Jag är inte kapabel att ta den risken då du får makten för att helt och hållet kunna förstöra mig igen. 

Kommer försent till jobbet 😩


Varm i kroppen

Den senaste tiden har jag lärt mig att uppskatta allt jag har, och aldrig tidigare har jag känt att jag har allt jag kan drömma om. Det är en så underbar känsla. 

Det bästa är att inte till 100% behöva sträva efter något som ska göra dig lycklig för nu kan jag för första gången leva i livet, ta dagen som den kommer och bara njuta. 

Peace out✌🏼


Vinterland

Äntligen har en vit vinter tagit sig fram, förde med sig lite överdrivet mycket kyla kanske men nu är det äntligen lite ljusare ute.


Lär dig!

Om det är något jag verkligen lärde mig så var det att sluta lägga ner tid och känslor på de "sämre" vännerna i sin krets och istället öppna ögon för alla bra människor jag hade runt mig. 

Jag hade ingen aning om att jag redan hade allt jag ville ha och behövde precis framför ögon på mig. 


Bebis moments

Jag blir så irriterad på mig själv för att jag saknar något jag aldrig ville ha. Spenderat timmar i sängen med tårar sprutande ner för kinderna och klappat på magen. Nu när magen väl är tom så kan jag inte hjälpa att känna mig som en dålig människa. Allt, verkligen allt förändrades av att se hennes lilla ansikte. 

Jag brukar be folk som är nere att tänka på att de redan vunnit det störta och viktigaste loppet av alla. De var spermien som tog sig först till ägget och lyckades bli ett liv. 

Sen är det Therese som klarade allt det där men sen förstörde jag för henne. Jag lägger all skuld på mig själv trots att jag är medveten om att min depression under min graviditet inte bara handlade om henne utan även hur folk högg mig i ryggen och tryckte ner mig.  


Nyårslöfte

Varje år sätter miljarder människor orimliga löften på vad de ska uppnå eller undvika hela det nya året. 

Jag har aldrig brytt mig om det men i år har jag faktiskt satt två som kommer att kunna hållas så länge jag har den mental styrkan till det. 

Det ena är att inte låta gamla sorger från skitsnack och liknande ligga kvar. Den enda sorgen jag kommer att ta vidare det här året är hur saker inte alls gör sig lycklig trots att du tillslut fick som du ville på någon annans bekostnad. 

Sen det andra som kommer vara det svåraste är ett som endast jag kan påverka, jag kommer inte kunna komma undan lätt eller fly situationer i år. För löftet jag gjort till mig själv och min dotter gör det omöjligt. 

2016 kommer vara året jag blir självständig! 


2016

Hade ett helt fantastiskt nyår även om jag tycker att det är extremt överhypat. Det bästa var att mitt bland alla mina berusade vänner hade jag tagit med Leo som hade en riktigt rolig kväll med oss. 

En av de bättre sakerna är att han kan påminna oss om små detaljer som hände, som när jag och cail misslyckades totalt med en volt, när några somnade utanför dörren eller när vi lyckades skjuta iväg nyårskorken på skumpan rakt på varandra. 

Det var utan tvekan mitt roligaste nyår och jag är så glad att äntligen kunna involvera min lillebror i mina skapade minnen. 
Lite före/efter känsla..


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar