Bird Owl

Detox

Nu när det psykiska välmåendet är på topp så är det dags att förbättra det fysiska. 

Jag kommer börja med en av mina favoriter "detox faster" som innehåller ett kost schema med tider och mängder av den energin jag får tillföra mig själv. 

Detta är allt jag kommer få äta under 5 dagars tid och eftersom det jag kommer sukta efter mest något att tugga på så känner jag att det inte finns någon bättre tajming att ge ett nytt seriöst försök på att sluta röka. 

Under de kommande dagarna kommer jag inte ha mycket energi vilket leder till att jag endast tänker konditions träna och inte styrketräna så mycket. 

Efter dessa fem dagar tänker jag äta lchf igen eftersom det är vad min kropp mår bäst av då jag har svårt att bryta ner kolhydrater i form av pasta, bröd, potatis och ris. Sen har även jag och en kompis en pakt att inte dricka förrän den 26 mars igen. 

SOMMAR 2016 😅


Nyårs löfte

Hittills jobbar jag för att hålla mitt nyårslöfte. Av ren vana har jag brutit mot det flera gånger. Däremot har jag korrigerat det VARJE gång jag brutit mot det. 

Jag trodde aldrig att det skulle vara så svårt men nu känner jag att det inte känns mer än rätt att hålla det. Hela min livstil har ändrats och det känns så "rent" på något sätt. 

Om det efter bara två månader fått mig att bli en så mycket bättre individ, tänk hur det påverkar mig under ett år eller en livstil. STAY STRONGÅtta

Det senaste året har känts som 5. Att festa sönder som en snorunge hela våren för att sedan ta studenten. Jobba på tre olika jobb för att sedan få ett besked som tvingade mig växa upp för att sedan gå tillbaka till en ungdom. 

Men en sak som är säker med den här resan är att destinationen jag nådde inte kunde varit bättre. Jag har aldrig mått bättre och varit lyckligare än vad jag är nu. 

I Nicoletropeli skiner alltid solen nu mera. 


Torsdag

Hade tur att det var en lugn dag på jobbet idag så att jag inte behövde prata med så många kunder. Mina försök att prata med de kunderna jag väl fick kunde inte vara mer misslyckat. De kunde knappt höra vad jag sa och började skratta varje gång min röst gick i falsett. 

Och varför denna röst? För att jag igår blev cs torsk och lämnade knappt datorn på 12 timmar. Nästa steg, lära sig gibba utan att skrika som en kalkon. 

Status på röst: trasig gräsklippare i målbrottet. 


Förändring

Att komma igång med träningen är svårt för många. I mitt fall så var det skönt att äntligen återvände till gymmet och komma tillbaka till sina gamla rutiner. Som många börjar jag äta mycket mer när jag börjar träna vilket skapar orytm i hela min kropp som inte är van att få så mycket mat. I lördags slog kroppen till och sen dess har jag haft så ont i magen att jag inte kunnat sova. Jobbet idag var en plåga då jag var så förvirrad att jag såg dubbelt och måndagar innebär mer ansvar. 

En aftergym från förra veckan ^^


Pure

Det ända som verkligen är obligatoriskt på TP är våra AW:s. Pure levererade igår också och jag hade en av de bättre kvällarna på länge. Känslomässigt är jag mer förvirrad än någonsin men jag känner mig samtidigt så himla lycklig. 

Det som var glömt

Från katastrofen det slutade i sist trodde jag att det var min sista chans. Det kändes helt lönlöst att försöka på samma spår igen för varje gång jag försökte förblev allt likadant. Jag trodde jag helt hade glömt bort hur det kändes. Hur känslan skapades och kunde värma upp hela kroppen. 

Jag hoppades åtminstone på att om känslan skulle återvända så skulle jag kunna kontrollera det den här gången. 

Men nej, helt utan förvarning och bortom all kontroll återvände känslan. 

Like butterflies ❣
Ebba

Igår var det exakt fem år sen du flög vidare. 

Ljudet av när min pappa väckte mig på morgonen med orden "Igår blev Ebba en ängel" ekar fortfarande i huvudet. 

Jag hade verkligen ingen aning om vad de orden betydde för de var så svårt att förstå att det skulle bli så. 

Från att vi var små har jag alltid sett upp till dig, inte bara för att du var längre utan för att du hade sådana ambitioner och var inspirerande för alla i din omgivning. Du gav mig viljan att lyckas redan från att vi var små. Du försökte lära mig gå redan när du var 1 trots att jag bara var en liten grodd på någon månad son knappt kunde sitta upp. 

Vi växte upp tillsammans och vi skulle fortsatt att växa upp tillsammans. 

Nu kan jag inte längre se upp till dig mer än bildligt i och med att du är i himlen med min dotter nu. 

Jag ska leva för er, allt jag lyckats med är på grund av att jag måste göra dig stolt! Genom mig får du begå alla misstag och känna all lycka när jag väl lyckas. 

Jag älskar dig bästa vän 


Hans egna medicin

En vis person hjälpte mig att finna styrka i mig själv. Han bad och övertalade mig att aldrig ge en person mer än en chans. Handlingar och ord kommer ut på ett visst sätt av en anledningen och om en människa inte kan stå för vad hen gör i både drabbade situationer och ej så är det en svag individ som du inte vill bli inblandad med. Det är en person som livnär sig på att suga upp din energi och din styrka. 

Jag har för vana att ge människor för många chanser och förlåta för lätt. Han hjälpte mig att inte känna någon skuld i att dömma misstag. 

Samma person håller nu på och ber om en chans att få träffa mig i hopp om förlåtelse från min sida efter att han tryckt på alla mina svaga punkter och kallat mig vid skällsord han ångrar. 

Smakar din egna medicin bra?
Like others

Helgen har varit väldigt berest mellan förkrök, nattklubbar och efterfest. Men till ämnet jag faktiskt vill ta upp är nattlivet för oss tjejer på klubben. Jag tänker inte vinkla det som andra tjejer till att killar gör det otryggd för oss även om jag håller med om det. 

Tjejer som har varit ute mycket vet om att det inte är ovanligt att bli extremt tafsad på eller bli frågade om sitt nummer ofantligt många gånger. Jag kan säga att jag är van vid det, men när tjejer säger att alla killar beter sig som våldtäktsmän och att det är läskigt att gå ut så får de skylla sig själva. Det går att kontrollera situationen och om ni inte är villiga att göra det så gå inte ut!

Dessa killar må verka obehagliga men de accepterar ett nej, kanske inte simpelt och muntligt men en lätt armbåge i magen får de att backa och de vågar inte bli aggressiva runt alla vakter. Jag har aldrig varit med om några konsekvenser när man har flytta deras händer eller använt lite våld. 

En sak som också respekteras är att bära en "förlovningsring". Visa upp handen och folk går åt andra hållet. 

Så ni gnälliga tjejer där ute, gå inte ut för att sedan klaga på att ni blivit antastade. Det finns så simpla knep att göra åt saken, självklart önskar jag att det vore annorlunda men nu är det såhär det har blivit och vi tjejer måste våga ta i med och stå för var vi vill åstadkomma!Människor

Den senaste tiden genom både jobbet och vänners vänner har jag träffat mycket trevligt, intressant och avskyvärt folk. Jag har dejtat folk jag fattar intresse för som varit allt från pojkar till män, med olika bakgrunder och ursprung, kortfattat alla olika typer och helt lagt undan min "typ" åt sidan då det uppenbarligen inte är en typ som passar med varken min personlighet eller vardag. 

I allt vimmel så har jag fattat tycke för en någorlunda nära vän till mig, som även passar in på min "typ". Som jag ansträngt mig för att inte falla för fler inom den genren. Jag vet att det inte finns något att hämta där, inget som kan få mig att utvecklas och alla misstagen som skulle kunna uppstå har jag redan lärt mig en läxa från. Toppen på moset är att jag vet att ett förhållande med honom inte skulle fungera. 

Ju mer jag träffar andra killar och håller mig borta från dom tankarna, desto mer vill jag anta utmaning och testa med den här killen. 

Brain please be logic. 


Budget

Nu när man tjänar pengar på riktigt och har ett fast jobb så behöver man lägga upp en seriös budget för sparande osv. Mamma räknade ihop hur mycket pengar jag skulle "leka" för den här månaden. Köpte löshår och så var den budgeterna sprucken^^


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar