Bird Owl

Jävla skit!

Har så sjukt mycket kram abstinens att det inte finns så har varit så himla klängig idag känns det som.. skulle äntligen få träffa min älskade pojkvän igen efter två veckor imorn och har längtan som fan!
men nej nej.. ingen vuxen är hemma under flera timmar på söndag och min brorsa är alldeles för lat för att rasta henne -.- 
 
hon kan inte följa med för att det till och från bor en hund där som inte gillar henne och Adam kan inte komma hit för det som hänt med pappa.. Vilket jävla dilemma! orkar inte med att inte träffa honom på en vecka till :'( 
 
jag saknar dig älskling.. :*
 

Ät med killar!

Jag har hade ganska grova ätstörningar under en period förra året som jag fortfarande håller på att bekämpa.. Och när man äter lunch med små tjejer som knappt tränar och därefter äter väldigt lite så känns det som att man äter jätte mycket..

När de får för sig med dieter och tänka kalorier så mår man inte bättre.. Första månaden i gymnasiet börjar störningarna komma tillbaka.. Nästan lika illa som för ett år sen.. Men jag lyckades lösa det innan det gått för långt:)

Man äter med killar istället! Man slipper höra jag är tjock hit och dit och har jävligt kul på lunchen.. Mest för att mina kompisar är typ mentalt störda men ändåXD de äter mycket och flera gånger så rent mentalt så mår jag bättre av det:)

Nåt kul som hänt idag då..:

En killkompis har sin hand på mon mage och vill att jag ska spänna magen så att han kan känna på mina muskler..

Läraren går fram och börjar gratta mig.. Jag fattar ingenting..?! Sen säger han att det kanske är lite tidigt men när en kille håller handen på en tjejs mage så där så brukar det betyda något särskilt:) så grattar han och går igen XD
JAG ÄR INTE GRAVID !!:D

Måste hålla igen min stora käft ibland!

Mamma kom in på mitt rum och vägrade att gå och bara för att jag ville att hon skulle gå så satte hon sig i min säng med blöt handduk.. Och iallafall jag tycker att saliv är jätte blä så eftersom hon kom direkt ut ut duschen så skickade jag hennes lite på armen.. Och här kommer konversationen efter det..

Hon: usch så kan du ju inte göra.. Slicka får du bara göra på Adam !
Jag: det är väl snarare han som slickar mig?

Hahaha derp.. Det liksom bara kom derp..

saknar dig hjärtat :*

det här var en underbar upplevelse och jag älskar dig :* vi är som piff och puff och du är min andra halva snygging! Även om vi inte träffas lika ofta nu så har vi ett band som alltid håller oss tillsammans! Min alldeles egna snyggo <3
 

playboy :)

playboy inspererad naglacks design :) va väl lite extra kåt idag.. eller inte. men jag tycker faktiskt att den kaninen är söt så ville måla den på mina naglar :) nu när man har ben skada och måste vila sig så mycket som möjligt för att kunna gradera nästa vecka så måste man bedriva tiden på något sät :) 
 
och att bero på playboy.. jag tycker inte att de tjejerna är horor. de visar upp sig för pengar i väldigt lite kläder men de är inte nakna.. Skulle jag bli frågad om att få vara med i en sån plåtning så skulle jag ta det som en komplemang och göra det coh det är inte för att jag är horig. Tänk om nån skulle tycka att man såg så bra ut? 
 
det är samma grej som de som gör reklam för badkläder.. sen kanske showen verkar lite överdriven och att de verkar som bimbos med det är antagligen det som säljer..
 
men som sagt jag hedrar snarare tjejerna i den än kränker dem :)

tio elefanter!

en vän i nöd.. just nu har jag det lite jobbigt med tanke på att jag måste överväga att graderingen går åt skogen efter att jag varit hos doktorn med mitt ben idag.. Men det finns värre saker.
 
En nära vän går igenom n¨got som gör honom sjukt nere.. Han tvingades till att äta medicin för att han skulle kunna hålla koncentrationene men han blir även sjukt nere och har tappat all glädje i kroppen av den. Men jag hoppas att hans och hans kropp väbjer sig vid den snart för jag klarar inte av att se honom såhär.. och när vi ändå har ett jobbigt ämne uppe..
 
Oavsett hur många år det går så kommer jag alltid att titta tillbaka på grundskolan som ett helvete. Visst jag lyckades få några som lärde känna den jag var och inte det de hört från rykterna men det var ändå hemskt.. Jag blev stämplad för saker jag itne gjorde och många från gamla skolan kastar glåpord efter mig fortfarande.. 
 
Jag tog mig igenom åren från 4-9 och mina psykiska problem kom inte förrän i 9:an.. men det kunde gått så mycket värre.. Jag försöker dagligen uppmuntra folk som går i genom samma saker och värre men som inte är lika starka och straffar sig själva med starka piller, alkohol och vassa föremål...
 
tänk efter vad ni säger och gör mot folk för om de har ett jobbigt förflutet så kan ditt lilla ''skämt'' göra riktigt ont..

Hej läs inte det här:)

Du läste rubriken va? Och nu läser du det här också eller hur? Blir så arg när folk aldrig lyssnar!

Nej men ja:P imorn blir det doktorn med mitt röda,lila och blå ben för det känns lite allvarligt nu.. Och sluta med p-pillerna ska jag också för de kan framkalla proppar..

Nog om det.. Nån tjej som har kollat på sina bröst när dom fått orgasm? Tydligen ska de växa 20% precis då:/ ganska coolt:) nästan så man borde kolla någon gång..

Höga!

Hade så sjukt kul igår både innan, under tiden och efter bowlingen.. Och det bästa är ju att vi har typ allt vi har gjort på film också!! Så tillbringar jag min söndag.

Tror nästan jag skrattar lika mycket åt filmerna som när jag upplevde det igårXD

Jag svär.. Ingen alkohol och om du slår upp kul i lexikonet kommer det upp en bild med våra ansikten:P

Till heron!

Nu sitter man äntligen på bussen som med några byten ska ta mig till Heron för att bowla med några polare;)

Ska bli skit kul och med allt smärtstillande jag fått pga min propp i benet så har jag aldrig mått bättre;) så det ska bli skoj!

Like a rollercoaster

mitt liv är verkligen som en berg och dal bana.. förutom att det är när det far neråt det ska vara kul.. 
 
Jag vakande med en sjuk smärta i hela benet men lyckades ta mig igenom det under dagen. Men deet blev så mycket värre så trots att jag skulle satsa på tränignen nu in i det sista så fick jag hoppa över det för att jag inte kunde stödja på benet ..
 
mamma ringde och frågade hur det kändes i benet, vilken typ av smärta osv och hon är aldrig typer som överreagerar och hon sa åk in till mig på akuten nu!
 
sagt och gjort så det gjorde lite ultradjud i benet på mig och de verkar vara en lite blod propp i vaden. men ja värktabletter funkar så bowlingen imorn blir av ändå :)
 
och jag fick vet mitt betyr i juridiken.. GODKÄND! eller ja fick till och med C! sjukt storl :) men nu ska jag skriva klart och skicka in svenskan så vi hörs senare :)

OSU!

tränat så att knogarna blöder! bara kämpa på nu in i det sista innan gradering! i vanliga fall kör jag 2-3 pass i veckan men bara hitttills har jag kört 3 st och imorn och söndags passet är klar! 
 
jag känner mig sämre och sämre för att jag alltid hittar nåt jag inte lyckas så bra med men jag har fått sjukt mycket beröm vilket man inte brukar så antar att den tekninken funkar för mig! :) (för dom som inte vet ås går jag på karate)
 
det här är skaparen till hela KYOKUSHIN!! respekt!
 
och en liten fräckis satt du sover gott ikväll ;)
 
Vad är det för skillnad på att suga kuk och äta kebab?
Du kan välja bort den vita såsen till kebaben.
 

Rape!

Stod och filmade idag när två killkopisar stod och våldtog varandra efter matten. Ja det går att man våldtar varandra för ingen av dem ville och de slutade inte för att de skulle hämnas och ge igen :P
 
just nu ligger jag i sängen för jag känner av min ''sjukdom'' så mamma trycker i mig sånt som är de ända sakerna som verkar på mig.. Det vill säga, sura godisar, glass opch coca kola..
lite kul att det hjälper men bättre än inget :)
 

perfekt?

Vem är du att kalla mig perfekt? 
jag tar illa upp även om det är menat som en koplemang. 
Du vet inte hur jag har det och ändå påstår du att mitt liv är så bra och att jag har det så lätt för mig.
 
Men visste du om att jag från att jag vaknar tills att jag ska sova kämpar för att hålla ett leende på läpparna och tårarna inne?
och då kallar ändå folk mig för stark..
 
 
Fick just höra att det endast är 7 träningar kvar till gradering också.. Taggad som fan nu! jag ska klara det här! ska verkligen träna så ofta som möjligt nu satt jag får mitt 8kyu!!

Man kan inte släcka eld med bensin!

Var lite nere idag för att jag skulle gå på familjeterapin efter skoolan. var jätte nervös och såg verkligen inte fram emot det för han vi går till verkar så oseriös och kass rent utsagt..
 
vi bråkade oss igenom nästan två timmar, eller mamma, tyrone och han gjorde det och jag satt och fick anklageslser på mig. jag bröt ihop! jag orkade verkligen inte höra på allt de hade att säga och jag är fortfaradne ganska nere.. :( men jag har snälla vänner som hjälper mig och iallafall frösker få mig på bättre humör :) sen så har jag en mysig helg att se fram emot också :) med lite nya och gamla kompisar.. Vänta.. f*ck det är ju bara måndag!!
 
men veckan ska nog gå ganska fort :) ha en trevlig kväll pussgurkor <3

Nya kläder!:D

Kommer hem efter en mys helg och ser att min beställning med nya kläder har kommit!:D frågar mamma hur mycket jag är skyldig henne och hon svarar "inget"

Varför? När man handlar runt 200 är det för att vara snäll men när det ligger på så höga siffror som det här gången undrar man..

Sen lite under kvällen smiter hon ut med att det är familjeterapi imorn..

Där kom sanningen fram! Ser inte fram emot det och jag och pappa har börjat prata lite igen. Eller ja jag svarar när han frågar saker och ignorerar inte längre..

Men han drygar och är sjukt kaxig mot mig hela tiden! Jag pallar fan inte med honom!

Normal konversation:
Tyrone(pappa): när slutar du idag?
Jag: runt 13:00
Tyrone: oj vad tidigt!
Jag: sista lektionen är inställt.
Tyrone: ursäkta men frågade jag varför du slutar tidigt? Tror du jag bryr mig om det?

En normal förälder kan också säga det men då är det på skoj.. Men fatta varför jag hellre ignorerar honom?!

Fest på min våning!

När man inte bryr sig och bara går loss! Ny duschad och ser ut som ett mongo troll men när man är bland schyssta snubbar som ser en som en av "grabbarna" så ftw?!

Säg walla bre!

Så jävla schysst med eget boende redan nu! Hela kvällen var rätt skev och jag fick en och annan hjärtattack av en av killarna som var där..

Som vanligt var vi bara två tjejer där men regerade ändå! Men jag fick ett ordentligt wake up call av en av killarna där.. Han var jätte glad och så först men så fort han tystnade såg man all snärta bakom hand leende..

Han hade folk efter sig, värre beroende än cigg och var så sjukt tanig och liten att man han såg ut som om han var 12 år gammal.. Han var 20!

Han blev så dålig under kvällen att vi tänkte ringa 112 men allt fixade upp sig!

Hade han inte haft oss där hade han nog inte tagit sig igenom kvällen..

Så dagens tips till er.. Har ni stora problem? Ta tag i dom i tid!

Tagga fest!

Ny fixad och packat för att bo i en student lägenhet hela helgen!!

Och om ni har pojkvänner som frågar vad olika saker är när ni sminkar er så har jag kommit på hur man förklarar:D

Tänk att ansiktet är en bil..

Concealer- spackel
Foundation- bas lack
Puder- vanligt lack
Annat puder- slutliga lacken för att göra allt matt
Eyeliner- framhäva strålkastarna (ögonen)
Mascara- vindrutetorkare :D

Haha!

Förvirrad tonåring på McDonalds?!

Inte jag men en Snubbe sa:
- kan jag få en cheesburgare utan ost?
- en hamburgare?
-nej en cheesburgare utan ost!
- men det är samma sak som en hamburgare..
-okay jag tar väl med ost då!

Söt kille Hhahshshhahshha!

Min sko..

När jag gick till skolan hade jag två skor på mig och två i väskan. På tåget hade jag fortfarande två på mig men bara en i väskan.. Och nu har jag bara skorna som jag hade på mig:(

Shit happens!! Taggs bio med älsklingen och hand syskon nu!!

Hyper!!:D

Åh stackars mina kompisar idag. Jag är så sjukt hyper att jag får anstränga mig för att inte flippa ut helt på tågstationen!!

Men dansa lite kan man väl ändå göra? För det gör jag iallafall.. :P
Som ett små barn, kan inte sitta still!!

Eller sluta le:P gympa första lektion så nu av med energin!!

this is how I role!

Kom på idag att vi ska ha läst ut en bok till imorgon och eftersom jag bara ligger i början så insåg jag att varför inte se filmen istället? :)
 
så det gjorde jag och nu kan jag skriva en ressensition eller vad vi nu ska få göra imorn.. men bara för att så ska jga skumma igenom boken idag bara för att se till satt jag inte missar något som inte fanns med ;)
je det blir väl min kväll.. 
 
Sen så har äntligen min panik lagt sig också från att jag får ett samtal från älsklingen som säger att vår kompis är försvunnen och inte går att nå på mobil..
 
hon har inte hört av sig sen i eftermiddags och nu började folk oroa sig om vad hon är och när man bara får höra ''hon är frösvunnen'' mår man inte bra som människa!! 
 
men hon har hört av sig nu! pjuu lättnad:)
 
hur har ni själva haft det? :P
 
jag ser lite störd ut på bilden men det var iallafall måndagens outfit :P
linne- H&M
byxor-Cubus
kofta- Abercroumbie 
 
puss och kram :)

Lycklig!<3

Det är verkligen inte kul när man bråkar med en nära och bra vän. Speciellt inte när man går i samma klass och ses hela tiden. Och får höra sina namn i samma meningar konstant för att folk inte har nåt bättre för sig än att säga att vi stöter på varandra och kommer bli tillsammans en vacker dag..
 
Sen det jobbig är att det egentligen inte fanns något att bråka om.. Jag blev bara arg på honom.
 
Han undrade hur han kunde pigga upp mig igen och jag sa att det var genom att låta bli att prata med mig och så blev det..
 
jag har haft en klump i magen hela dagen som vuxit för varje gång jag sett honom. sen så åker vi samma tåg hem och han går av innan mig. och när han kramade de andr ahejdå och inte mig och bara gick så höll jag på att bryta ihop.
 
gaaanska så patetiskt men sen så sa hon som jag åker med att jag borde gå av och prata med honom. Han har jätte långa ben så jag var tvungen att få honom att stanna innan han kommit för långt. Så jag ropade hans namn, ångrade mig och gick in på tåget igen :P men sen så sprang jag efter honom ändå och det är jag glad över!
 
Mitt humör gick från 0<--------------------->100 direkt! och det såg ut som en romantisk scen ur en film XD och jag grät lite som toppen på moset. vet inge varför men ah.. :D

Varför?

Nu kommer ett "läs inte" inlägg igen satt ni vet;)

Men jag har en grej med mig själv som jag stör mig jätte mycket på och jag vet inte varför det är så.. Men det har hänt ganska många gånger att jag i samband med orgasm i stående ställningar som ex i duschen eller mot en vägg får näsblod.. VARFÖR?!

Utan att jag slår i mig eller nåt men det händer 2/5 gånger och jag hatar det! Mysigt sätt min kropp utrycker sig på liksom..

Eller en annan grej när jag inte får näsblod.. HICKA! Åter igen varför? Aja mitt kännetecken ;)

Äckliga barn.. (Inget emot barn, handlar om nån i min ålder)

Du ser hur jag skrattar, du ser hur jag ler. Jag lever hela mitt liv medan du ser.
Du tycker jag är bortskämd, du hackar ner på mig. Du snackar skit bakom min rygg och du vet att alla tror dig.

Men vad har du att komma med ditt äckliga barn? Varför inte bara leva ditt eget liv ditt äckliga barn?

Du vet inget om mig, jag vet inget om dig. Men om du försöker sätta mig i skiten så kommer jag att hemsöka dig!

Fucking p-piller!

Råd ingen what so ever att börja med p-piller från egen erfarenhet nu..

Och om du vill så välj absolut inte cilest! De låter mycket bättre än andra men om du känner att du verkligen vill skaffa det ta noveletta.

Min kropp tar inte åt sig dom som man ska så dom funkar inte.. Sen jag började ta dem så har allt angående p-pillerna och det som "hör till dom" om bi fattar.. Bara gått åt skogen!

Varför ska jag ha mupp kropp satt de inte funkar? Jaja ska ringa min doktor så fort som möjligt och hoppas få en tid och nåt nytt och bättre redan den här veckan !!:)

Men ha en kul inte lika irriterad söndag som jag ;)

Fyrhjuling :)

Då har man varit lite bondig och matat lite djur och åkt fyrhjuling. Och nu vet jag att det gör JÄVLIGT ONT att åka på släp när man åker på hopp.. Så.. Jag har ont i rumpan och blev sjukligt jätte lerig!

Men inget som inte en varm mysig dusch kan fixa nu när värmen och vattnet är tillbaka :)

älskar den här låten <3

 ta mig inte för ett ulrik munther fan för då kommer jag börja gråtas nej men jag älskar bara den här låten och på youtube är han den ända man kan hitta som sjunger den. Texten har jag inte riktigt listat ut vad budskapet med den är men för mig har den fått ett budsakp..
 
jag vet inte om jag är ute och cyklar men jag tycker att det känns som att han sjunger om att man inte får tillräckligt mycket kärlek och är vilse men alla andra tror att man har det så bra och kallar en för ''luckiest girl''
 
jag tar åt mig så mycekt och så som låten betyder för mig stämmer in på mitt liv så sjukt mycket så trots att låten är grym så kan jag nästan börja grina av den :/

Knaprar piller:D

Vaknade idag och mådde ganska så sämst.. Feber, ont i kroppen, allmänt dåligt och grejen med magen..

Jag behövde ta dubbel dos av den vanliga medicinen för att få verkan och använda mina "i nöd fall tips".. Sen tog jag nog något fel också och eller för starkt för jag mår jävligt bra!!:D

Visst det är skola men om humöret är på topp så känns allt som en vinst lott!!

Morot<3

Fastnade i plugget så innan jag hick och la mig insåg jag att jag glömt äta middag så det blev en morot:)

tired of my tears..

Jag skulle leva lika dant om jag vore blind. Jag ser ändå ingenting för alla min tårar. Så trött på tårar. Så trött på att inte må bra. Så trött på allt drama hemma. Så trött på allt som folk betynger mig med. Så trött på allt skit sanck och SÅ TRÖTT PÅ ALLA SOM MISSTAR MIG!
 
Igår satt jag och kollade igenom riktigt gamla konversationer och hittade en mellan mig och Ebba.. Jag kunde inte låta bli att läsa och jag ville ringa henne och berätta om konversationen som vi hade för över två år sen! :) sen kom jag på.. varför vi inte konverserat på ett bra tag, varför jag inte hört från henne på snart två år, varför det inte finns nya medelanden.. hon finns inte kvar med oss.. :'(
 
Jag har inte träffat hennes mamma och verkligen pratat på ett alldeles för långt tag nu så att nu står jag på berg kanten och står inte ut och kan itne hålla mina tårar. 
 
folk märker att jag mår skit och att bryta ut i gråt får dem inte att bry sig mindre..
Jag vill bara försvinna ut i skogen, in i en grotta..bara själv och vänta på att tiden ska läka alla sår.
 
men det kommer inte att bli så.. det är inget mer än ett utryck..
 
sen blev jag iallafall uppmuntrad av min bästa vän Emelie av en försenad födelsedagspresent och hade följe hem :)
tror nog ingen har missat min kärlek till ugglor nu <3 och ringen är en klocka också :)
 

 

Jag trodde inte att det skulle bli så här..

Jag borde väl ha insätt från början att det skulle sluta med att jag kände såhär.. Men jag ska kämpa vidare! Många händelser kan fortfarande tynga mig men jag står på mig. Inget kan dra ner mig på botten igen.
 
Jag har vänner, jag har familj, jag har massor som älskar mig att vända mig till!<3
Idag har varit en super kul dag :) vi hade studiedag som faktiskt innebar att man skulle åka till ksolan och plugga. så nu är allla läxor gjorda! eller inte.. men lite saker är gjort och en uppgift som ska framföras i grupp är nästan grupp. Det saknas en persons arbete för han svek genom att inte komma... men så är det ibland.
 

Handledarkurs på G..

Snart finner ni mig i ett litet rum med en förälder och vi sitter och lyssnar på en person som om och om igen säger att man inte får dricka och köra i ca tre timmar av vad jag har hört..

z.Z.z.Z

Men sen om inte så jätte långt tid så får jag övningsköra i alla fall:D

Det var ett misstag..

Måste lära mig att alltid låsa mobilen efter att kollat klockan.
Idag råkade jag ringa någon av misstag. Vi har en riktigt jävla hemskt historia med otrohet och svek. NEJ vi var inte tillsammans. 
 
Kändes illa att råka ringa efter hur vår ''vänksap'' avslutades och jag blev så jävla nervös så att jga höll på att bryta ihop. Som tur var ahde han lektion och kunde inte svara men han messa och frågade vad jag ville..
 
Men för att inte råka starta något jag kommer att ångra så ansåg jag att jag inte borde svara.. 
 
Döm mig inte för min historia. Den må vara mörk och hemsk men den har gjort mig till den jag är idag och jag är stolt över vem jag är!
 

Söndag :)

mysdag hemma:) Det har bakats i massor blandannat mina bullar:) sen fick jag äntligen min födelsedagstårta.. Dock nästan två veckor försent men vi har inte varit sdamlade allihopa förrän nu.. 
 
Efter tag inne så insåg mamma eftersom jag fortfarande gick runt i sovkläder att jag borde klä på mig och gå ut lite.. Jag drog täcket runt mig och gick ut och satte mig på altanen :P inte riktigt vad hon tänkte sig men jag är lite sjuk så jag orkar inte.. 
 
 

awkward..

satt just och tittade på awkward och insåg att jag har många svåra beslut att ta. Hon skriver allting in i minsta detalj på sin blogg medan jag låter folk vara anonyma om jag inte frågat om lov och undanhåller saker. I serien så kom hennes blogg ut vilket sabbade för många men vad sjutton?!
 
Jag vet redan att folk är arga på mig så vad fan har jag att förlora?
 
men nåt jag nog inte skrivit om är en killkompis jag hade.. Om vi fortfarande hade umgåts så hade vi ändå bara känt varandra i lite mer än ett år men det känns nästan som en barndoms vän.. Vi tycker så lika och har så mycket gemensamt men nån gång på vägen blev det fel signaler. 
 
Allt blev fel för honom när jag skaffade pojkvän och han hade något sätt i sin personlighet som gjorde att han kunde manipulera mig.. Jag tror nästan att jag tyckte synd om honom.. Sen i våras började han ringa och sms elaka saker från sina kompisars mobiler men han avslöjades och förnekade det ändå..
 
Men av någon andledning så känner jag nu att jag vill förlåta honom. Kan man göra så, han gjorde så att jag var otrogen mot Adam (inte sex).. Han stal kyssar och därför kan man skylla allt på honom och han tafsade ganska mycket.. Men innan det.. Vi har massa bra och sjukt roliga stunder så?
 
Jag har pratat med allt om Adam och han säger att det är ''ok'' så länge han slipper träffa snubben. Han säger att han inte litar på honom nu heller (förståeligt) men han litar på mig.. Kan jag förlåta honom?
 
BESLUTSÅNGEST

Är du beväpnad?!

jag läste just en så sjukt rolig artikel! det är om en man som för några år sedan blev stoppad vid tullarna på en flygplats. Han pep inte eller något sånt men det såg ut som att han hade stoppat på sig något i fickorna eller innanför kallingarna..
 
de stoppade honom och tog in honom på förhör.. han nekade till att han hade något i byxorna men vakterna ville inte ge med sig.. de både skannade den biten extra utan resultat och kollade påde underkläderna och fickorna.. Utan resultat.
 
Efter ett bra tag kom de fram till att det var hans kuk som var så stor!! XD det uppmärksammades ganska kraftig och i dagens läge har denne 41-årige man fått ett antal priser för världens största kuk på 34,5 cm
 
helt sjukt men fan va jobbigt när man blir stoppad.. eller för vakterna när de får veta vad det är XD
 
gjorde min kväll i alla fall :)
 

Långsökt fräckis!!

En liten 12-årig kille, som släpade på en tillplattad död groda kopplad i ett snöre, gick in på horhuset i den lilla byn. Han sa till bordellmamman:
- Jag vill ha sex med en av tjejerna. Jag har pengar och går inte här ifrån förens jag fått vad jag vill ha!
Bordellmamman, som struntade i alla moraliska värderingar, funderade faktiskt en liten stund men sa sedan:
- Okej då, välj ut en av mina flickor.
- Har någon av dem någon sjukdom?
- Naturligtvis inte! sa Bordellmamman.
Men pojken påpekade:
- Det snackas om att alla som varit med Lisa har blivit tvungna att ta en spruta efteråt. Så det är henne jag vill ha!
Eftersom pojken var så beslutsam och dessutom faktiskt hade pengar, så fick han som han ville. Han gick in till Lisa, släpande på sin döda groda. Tio minuter senare kom han ut, fortfarande med grodan i släptåg. Han betalade och var på väg mot ytterdörren, när bordellmamman frågade:
- Varför valde du den enda av mina flickor som bär på en smittsam sjukdom?
Han svarade, om än lite motvilligt:
- Jo, ikväll när jag kommer hem skall mina föräldrar gå ut på restaurang och lämna mig hemma med barnvakten. Hon kommer att ha sex med mig, för hon gillar små pojkar, så kommer jag att smitta henne. Senare kommer min farsa att skjutsa hem henne, och ta sig ett nyp på vägen, så då får han samma sjukdom. När han kommer hem kommer han spänna på morsan, och i morgon ligger hon som vanligt med brevbäraren. Och det e DEN jäveln jag vill åt, för det var HAN som körde över min groda!
 
 

Vissa föräldrar asså?!

En typ kompis/ halvt bekant.. Men ja Adams kompis som jag träffat några gånger har en pappa med sjukt skön humor!

Jag ska berätta två saker han sagt:

*sonen går upp med sin flickvän på rummet*

Pappan: nämen du, ska du upp och pimpla i lårviken nu?

HAHAHA JAG DÖR! Skulle ha skämts ihjäl om det hänt! Men ja och det andra är:

*pappan går in på sonens rum med ett salladshuvud när hans flickvän är där*

Pappan: här har ni kaniner, ja ni knullar ju som sånna!

Kul att höra på och hans son är van så han bara garvar han med men fortfarande?!

Vakna!!

Jag ligger i min säng och funderar på om jag ska träna och duscha eller bara duscha i väntan på att min kompis ska vakna:P

Varför ska alla ungdomar sova så himla länge för förutom jag?! Hon vaknar inte ens när man ringer till henne.

Jag är som en bebis.. Ligger vaken hela nätterna och vaknar ändå tidigt:/ men jag får väl skylla på att jag fyller år sent på året och inte har kommit ikapp tonåren än;) hehe jag är 16.. men.. nej det är att jag inte kommit ikapp än!

Kebab är min Gud!

Vi gick tillbaka till stan för att äta och eftersom jag fick välja så klart att det blev kebab!!:D

Så nu med mätt mage så ska jag gå och prova lite jeans och förhoppningsvis hitta lite annat kul att köpa:)

Mot JC!!

Hej på er:)

Idag gick jag upp, åt lite och drog till stan med mamma och lillebror:) vi skulle först till tekniskamuseet och se på 4D men det var utsålt och sen gick vi fram och tillbaka till alla museum där tills vi tillslut hittade ett någorlunda roligt och intressant:)

Etnologiskamuseet är massa kulturer och gamla saker från olika religioner.. Det kanske låter tråkigt men det är det inte:) och just nu ligger jag i en av hängmattorna här inne:P

Ha en bra dag:)

5 saker ni inte visste om mig!

                                              
1. Jag går i sömnen.
2. Jag älskar skräckfilmer fast jag får hemska mardrömmar och det har gjort att jag är mörkrädd.
3. Jag har räddat min bästa vän från att drunkna.
4. Jag föredrar string framför ''mamma trosor'' för de är snyggare, bekvämare och man ser inte nån ful kant i tajta byxor.
5. Min största rädsla är blod. Mest för att när jag ser någon blöda (mycket inte skrapsår) så tänker jag mig hur ont det skulle kunna göra och föreställer mig smärtan.

R.I.P Mitch Lucker.. <3

jag visste inte ens om att han hade gått bort förrän jah läste det i en annan blogg.. det förstörde min kväll helt.. han var sångaren i Suicide Silence och gick bort i en motorcykel olycka.. En sångare går inte att ersätta och inte heller en pappa.. JA han hade en lite dotter som nu är faderlös.. jag kan inte fatta att han är död. :'( <3
 
klippet är ett jag såg för ett tag sen när han har sålt en av sina tröjor och fått en massa pengar som han använde för att köpa jullklappar till barn så sött :)
 
 

Snart i Stockholm då..

Jag är lite taggad att komma hem för jag ska ha kul imorn och på lördag men det är fortfarande det där med att jag inte riktigt trivs hemma längre..

Men nu sitter jag på tåget mot centralen med en gubbe mitt emot som berättar om och om igen för mig att han inte är farlig:P men fan vad det stinker whisky om honom!

Naawi Freja:(

Vi vet att min hund Freja och Adams systers hund inte går ihop så bra så vi håller dem separerade men idag så sprang de fram och hälsade glatt på varandra:)

Så fort Freja vände ryggen till så blev hon attackerade med en käke i halsen! Och den andra hunden bara fortsatte medan Freja bara försvarade sig och gav sig.. Men till slut fick vi i sär dem med skapligt lite skråmor och nu har jag en skakig och rädd liten vovve tryckt mot mina ben:(

Stackars Freja:(

Morgon morgon:)

Nu har vi ätit frukost framför en riktigt KASS rulle.. Cabin in the woods.. Den var bara konstig, sen tråkig när man förstod den och hela alltet var så himla kort.. Det hände för fort allt ihop så inget jag rekommenderar..

Men annars så ligger vi och myser lite och senare idag så ska jag hem:(

Men imorn blir det hel dag med mamsen som faktiskt är ledig:D hoppas ni får en bra torsdag;)

Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar