Bird Owl

..


Diss:
-pappor som ringer jätte arga och säger "jag bad dig städa det här" sen skyndar man sig hem till en arg pappa och en strumpa som man glömt på golvet.

- kineser på Kina restauranger med lampskylt "open" som de uppenbarligen inte vet vad det betyder då de låter den lysa hela kvällen satt man kommer dit med besvikelse och ser att det inte alls är öppet.

Hiss

- vänner att trippa med! Och som stöttar en när föräldrarna och pojkvännen är arg ^^

-nit skärp!

Besviken :(

Längtat till imorn sen i fredags då mitt hjärta skulle jobba hela helgen.. Men imorn skulle han sluta tidigare så då skulle vi åka skridskor tillsammans :D 

Men nu skrev han att han nog inte kan sluta tidigare.... Skridskor bli någon annan gång ..:(


Historia

Det som har varit har varit och det tjänar ingenting till att döma folk efter deras tidigare beslut om man ser hur långt de har kommit, de hade aldrig blivit den personen som de är idag utan de besluten.

Jag har gjort mycket jag ångrar och mycket saker som min pojkvän blir väldigt arg över allt efter som han får veta om dom men det är inget jag kan göra något åt nu. 

Vänner försvinner längs vägen allt efter de får höra vissa saker medan man får andra just för de saker man gjort. Jag är samma person nu i vilket fall som helst men vissa bryr sig för mycket om det förflutna., 

Jag är en 17 årig brud, det är inte meningen att de här åren av mitt liv är något jag ska vara stolt över och ta bra beslut.. Förutom att alltid alltid ALLTID skydda sig vid sex..


Jultrafik

Jultrafik- inga bussar alls.. 

Varit med mitt hjärta i två dagar nästan och haft det super mysigt med hans familj, det var nog första gången det kändes riktigt bra med dom och som att de tycker om mig <3 

Eller så tar man och slåss mot Draken satt man får sin mat! ..

JUL!!

Fortfarande för sjuk men ska leka lite tomte runt 11 ikväll och lämna lite paket :D Tycker personligen om julen som vi firar dem jämna åren.. Nu är det egentligen tänkt att vi ska vara med min farmor och farfar och släkten på pappas sida men jag har ju inget sånt.. så nu är vi bara hemma själva. Annar är vi hos mormor och morfar med alla kusiner.
 
Dock är inte pappa med då för det är något skumt mellan honom och släkten .. :(
 
men efter nyår kör JAG ner till skåne och då fyller morfar massa år.. kommer inte ihåg hur många 70? 75?
 
 
 liten brud med stor skugaa ^^ ha en god jul! <3

Service!

Ligger i min säng i endast bh, med värsta bränmärket på mitt lår, har precis looserdreamat och får bästa servicen av mamma för att jag är sjuk :D 

Hon kom just med chips och läsk :DTitel..

Lite bloggtorka, har inte haft så mycket inspiration till att skriva så blir väl lite vardagsnytt!

Har varit så jävla sjuk den hör veckan och inte pratat på tre dagar pga att jag har tappar rösten. Och igår var danstävlingen som jag skulle varit med i om jag inte varit så sjuk.. Men min grupp kom tvåa ^^ 

Och idag pallrade jag mig upp ur sängen för två timmar i skolan och nu är det lov :D sen kanske det blir bio ikväll också :)

Och nu är jag hungrig..


Vill utomlands!

Om typ 4 månader drar jag men jag är trött på Sverige nu!! 

Saknar dessa små söta krabater med alldeles för vassa tänder :|

Update:
- failade min gradering (väntat då jag knappt tränat pga hjärnskakning) 
- ska ha en dans uppvisning med egen koreografi på gympan
- sitter och väntar på en läkare nu
- ska eventuellt börja ta antibiotika 
- fått nog av en person jag kallade vän (2x)
- ser ut som att jag har blåtiror under sminket :|


En busschaufför, en busschaufför...

As glad typ präst till busschaffis igår!

"Trevlig helg med vänner och familj, kom ihåg att det är fläckvist halt så gå försiktigt och spring inte, hjälp de ni inte känner om de ramlar istället för att skratta år dom. Sen positiva energin är starkare än den negativa så var glada" 

Dock sa han det varje gång han stannade vid en station så blev stöder drygt när man skulle åka i en halv timma D: 


Milf!

Min puma till mamma som tvingar mig att färga hennes hår mitt i natten för att hon fick veta att hon skulle på fest imorn XD 

Snö!!

Ligger hemma sjuk med min cp mage idag som arbetar mot mig..

Och för att göra allt lite bättre så har jag bråkat med personen jag bryr mig allra mest om :( vill bara kicka och tänka på annat men jag vet bättre än så!

Ska skaffa lite energi satt jag kan träna ikväll och ta tid att äntligen fixa mina naglar som är på tok för långa igen ^^

Inget smink #sorrysorry

For me

Jag vill ha någon dom älskar mig för mig, inte för vad jag kan bli.

Men det är väl dom dom säger, då måste man öppna sig och visa vem man är, fast en tjej ska väl ha sina hemligheter? Sånt borde väl accepteras?

Så sorgligt att det bara finns en människa som känner det riktiga ja.. 

Den här rollen jag går in i, har jag byggt på och förändrat så många gånger. Det finns så många som tycker om den men när de väl kommer nära och betyder något för mig så gör alla samma sak, hugger mig i ryggen och ber mig ändra mig tills jag tillslut gör det.. Eller då försvinner de..Första dejten!

Det är alltid lite pirrigt innan en dejt men man är då hypad och glad också! :)

Vi åkte skridskor i kungsan och mös på expressohouse efter med varm choklad <3 fick till och med en och annan puss innan jag åkte hem :) 

Imorn är det prov, jag kan inget för inget fastnar.. Jag är körd :| natti natti :*


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar