Bird Owl

Blogg pause!

Nu gör jag som alla andra och tar en pause. Har en massa saker att skiva om men kan tyvärr inte uttrycka mig om det här på bloggen då fel personers det det och för alla hatkommentarer. 

Kommer blogga nån gång ibland men lär ta ett tag innan det blir regelbundet igen.Tequila!

Tack för igår tjejer var verkligen jätte mysigt och jag hade as kul! Fler sånna här kvällar får det bli men nästa gång för någon annan hålla i det ^^ 
Vattenpipa, tequila, smällt choklad och en massa skitsnack <3 Brun och fin

Min pojkvän brottade ner en kille i korridoren och gav honom ett sig märke! 

Stackarn fick men för livet och sa "jag tycker inte om att bli våldtagen"
Vem fan tycker om det? Inte våldtäkt om man går med på det :P

Sen åkte jag och Klaudia och solade solarium för lite fin färg :)


Kärlekshormon

Senaste dagarna har jag känt mig extremt ensam och osäker på allt.. Även väldigt nere utan att jag vetat varför och vem kunde tro att jag skulle hitta svaret på det på ett avsnitt av Gordie shore?!

Finns något som kallas kärlekshormon som man får av beröring och närhet, det ger en lycka och trygghet och eftersom jag och Brian fortfarande inte varit tillsammans så mycket efter vårt bråk så är det därför. 

Det är ett hormon som kom mer maturligt innan media kom då folk träffades mer då och vi behöver det gör för att kunna leva. 

Folk som inte får närheten de behöver får lättare hjärtattacker och de finner samma känsla genom mat (vilket funkar) men de är därför många är överviktiga.. 

Behöver mina bebis helt enkelt <3


1 april

Fy fan vad jag hatar den här dagen, blev lurad i morse så att jag kom försent till skolan, en lärare lurade också mig och en kompis lurade mig just att hon var gravid! Orkar inte med den här dagen!!Depression

Har typ varit en bra dag men har känt mig extremt nere utan anledning och jag vet inte varför.. Min bebii Fiffi frågade vad det var men jag visste inte helt enkelt.. Allt kändes bara onödigt jobbigt och inget jobbigt har hänt tror jag? 

Kanske för att jag tror att jag såg en speciell person på färgan i helgen? Men är inte ens säker på om det var hon :(

Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar