Bird Owl

Knack knack

Inatt hördes en massa muller från trapphuset. Livrädd gick jag och kikade genom dörr hålet vad det var. Där sitter en oerhört packad kompis^^ 

Att få den ungen att somna och lugna ner sig samt nyktra till var nog det svåraste jag gjort på länge. Han försökte övertala mig att skjutsa honom hem i sin bil och sen skulle han bjussa på helikopter till baka åt mig. 

Ungen började tugga på alvedon...


Min säng

Jag ska i vilket tillstånd som helst, med eller utan kläder kunna ligga i min egna säng hemma utan att behöva säga ifrån en "vän" att han ska ta bort händerna från min kropp 

Dagen efter vi varit ute låg jag med kläder på under mitt täcke i min säng. Han tog sig friheten att beröra min kropp, i hopp om vad? 

Skulle jag bli sexuellt frustrerad och slänga mig över honom? 

Nej jag har aldrig visat intresse eller antydning på intresse vilket ska resultera i att han inte rör mig. 

Att säga ifrån har alltid varit svårt för mig. Speciellt när det är någon jag känner. Jag vill inte få de att känna ånger, de ska bara förstå att de inte rör mig. 

Det värsta är när man faktiskt säger ifrån och då är det plötsligt min handling som ska skrattas åt och min åsikt som det är fel på. 


Wiho

Hade en sån underbar kväll igår med alla älsklingar som kom för att säga adjö till mig. Började med en middag på olearys. 

Och slutade med dans, tjurridning och bad i tanto ^^ 

Video kommer sen. Helt slut efter typ ingen sömn och upp om fyra timmar för att skjutsa vännen och hennes pojkvän till flygplatsen. 


Bokat och klart

Idag bokade jag bord för min avskedsmiddag. Fick ett bekräftelse sms strax efter där det stod att alla bar tvugna att vara 20 som om det vore en överklass bar på Östermalm. Ringde och dubbel kollade och fick höra att det inte räckte att fylla 20 samma år. 

Bad henne därför att avboka bokning på 17 pers då alla inte är 20. Helt plötsligt vände hon då och sa att det räckte om alla var över 18. 

Vad leker de för ^^Mys

Nu börjar det pirra i kroppen för att det inte alls är långt kvar! Spenderar all vaken tid med att träffa alla vänner och göra så mycket kul som möjligt.

100%

Alla har vi olika saker sol vi finner attraktivt hos en partner. Det kan vara allt mellan muskler till ögon. 

Min roomie kom idag och berättade att han läst en studie och reglerade att 4% av alla som svarade tyckte samma som jag. Händer ^^ 


Helt sinnes!

Idag berättade jag nyheterna om mitt nya äventyr för mina föräldrar och de verkade glada för min skull. Själv är jag helt sönder hypad nu när jag faktiskt köpt biljetter dit och allt!! Har till och med pratat om abonnemangslösningar i utlandet och pratat med syv om studier till hösten när jag kommer tillbaka. Sjukt produktiv dag!

Idag var även en sån dag då Cail provade mina jeans och min tröja..


Onsdag

Helt sjukt vad lite egentid gör på vardagar när man är tvungen att ta itu med sig själv för att det finns inget annat att göra. Fick otroligt mycket gjort idag och avslutade till och med dagen med en jogging runda. 
Idag börjar nedräkningen!! 17 dagar!

Sol

Tisha och grejer på och bara ut och glassa i solen idag. Försöker hjälpa min kära vän att komma över förbin för broar och lite sushi också såklart. 
Top tisdag :)! Hann även med en arbetsintervju !


Snart

Jag kommer finna en plats där jag kan växa utan att behöva vara efterklok. Ta mig för allt jag är eller inte alls! 


Oförklarligt

"Du är smittad" 
Infektionen i min kropp hade skapats av sig själv, kur efter kur försvann det inte och jag kände att jag skulle få leva med det resten av mitt liv. 8 månader senare var jag på återbesök. Infektionen hade blivit lindrigare. En månad efter det hade den försvunnit utan ytterligare kurer. Jag botade mig själv! 


Höstlöv

Tänk dig ett träd i slutet av oktober, de sista löven faller av och blåser bort med vinden. Så känner jag mig just nu. Det är inte en dålig känsla. Jag uppskattar grenarna som visar upp mina bra sidor. Som växer med mig och aldrig lämnar mig. 


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar