Bird Owl

Det gör fortfarande ont

Det är svårt, det är fruktansvärt jobbigt, det känns som att jag kommer försvinna bort i tomma intet. 

Jag vaknade med en hemsk känsla i hela kroppen. Det är inte lätt när man blir påmind om en tid som förstörde så mycket. En tid då allt bara dagen innan var så mycket bättre. 

För ett år sen togs jag ifrån min värdighet, frihet och fylldes med skam. 

Varför? För att för ett år sen blev jag överfallen och de som jag förväntade skulle stötta mig vände händelsen emot mig och högg mig i ryggen. 

Min omgivning beskyllde mig för vad som hänt, använde det mot mig för att trycka ner mig, lämnade mig eller anklagade mig för att ljuga. De närmsta jag kom något stöd var min familj. 

Händelsen i sig är mestadels förträngd, men såren de som stod mig nära skapade kommer aldrig läka. 

Det är så enkelt för människor att säga att det bara är att låta bli att tänka på det. 

HUR förväntas jag att släppa något som jag blir påmind om i vardagen så ofta?

Hur kan man förväntas uppskatta sexuellt umgänge som ska ge njutning när det någon gång har skadat en så mycket? 

Jag trodde nya minnen kunde trycka bort de gamla men varken meningslöst sex eller med känslor ger mig någon njutning längre. Jag saknar närheten och tryggheten sex kunde få mig att känna som nu bara är utbytt mot skam och förtvivlan. 

Det är inte alls svårt att förstå varför folk inte anmäler eller håller tyst om det. Ingen som inte blivit utsatt förstår och vi människor är så himla elaka och korkade så när vi inte förstår något för att själva inte kännas oss dumma så gör vi ett jävla skämt av det.


+&-

Bergochdalbane dag!

Var på lite dåligt humör för att jag fick lämna den varma sängen först imorse samt vara extremt tyst för att inte vecka honom.

Sova med någon är ändå de nätter jag sover bäst för då känner jag mig trygg. 

Helt ok pigg på jobbet men lite små nere över grejer skulle jag skriva mitt slutprov som jag acea!

Klar för produktion och tog hand om mina första kunder idag! 

Hade inte direkt lusten att dra hem när jag hade sånt flow så drog på AW, blev lite små lullig och påmind om att jag egentligen mår skit idag.. 

Vidare till stan för att slippa förklara tårarna kollade jag in lite black friday och tappade bort min lur.. 

Snipp snapp slut så var denna saga slut.. Wtf

Även dagen som min dotter slutade kämpaUnderbart!

Jobbet, relationer, vännerna, vardagen, allt är bara helt underbart just nu! Har nog aldrig älskat livet mer för att inte tala om hur grymt flyt jag har just nu! 

Då denna ligger på götas sida..


Keep away!

Personligen så har jag alltid irriterat mig på min envisa. Idag insåg jag att det inte är något fel i det. 

Att vara envis i situationer bevisar att man varit med om saker i livet och inte fått allt serverat på en räkmacka eller haft föräldrar som curlat en hela livet.

Jag älskar den perfekta mängden egentid och regler mina föräldrar har gett mig. Jag har kunnat hamna i trubbel och tagit mig ur de flera gånger och de har gett mig lärdomen att vara lite mer envis än andra. För att efter egna erfarenheter har jag märkt att det hjälper. 

De som bara släpper taget och ger upp vet inte hur det är att kämpa och de slutar troligtvis att ta sig någonstans i livet tidigt. 

Jag har fått bilden av att de som bara kan släppa taget är klippor för att de kan lägga saker bakom sig så lätt, de verkar så starka när de bara släpper taget. Nu vet jag att det är så långt ifrån sanningen som man kan komma. De har aldrig kämpat för något och kan inte annat än att ge upp och gå sin väg. Dessa människor är motsatsen till en klippa, de är bara ett tomt skal med en falsk trygghetskänsla. 

Lär er av mina misstag !Tack!

Nu börjar jag bli återställd på riktigt. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men det är skönt att frysa igen, slippa handsvetten framförallt. 

Jag är så otroligt lyckligt lottad för mina vänner som stöttat mig genom alla tårar och utbrott jag haft utan något realistisk anledning. Främst av allt, alla snälla ord de sagt när jag varit ledsen på grund av att jag trott att jag känt massa känslor som enbart var baserade på massa hormoner. 

Att ni stått ut med att trösta mig när jag för miljontegången trott att jag varit kär eller hatat någon som jag vet nu när hormonerna slutat spöka att jag inte ens varit intresserad av. 

Ni vet vilka ni är och jag kan aldrig tacka er nog älsklingar. 


Min ängel <3

I fredags hade jag en helt fantastisk kväll som ledde till att jag insåg hur allt egentligen ligger till. Jag är mamma till en ängel. 

Jag har åter igen kontroll över hur min framtid kommer se ut men min framtidsbild ändrades helt ytterligare en gång. 

Att kunna gå ut och göra exakt vad jag vill har jag självklart saknat men jag är inte lika glad över anledningen till varför jag är tillbaka. 

Jag älskade henne och det tar hårt att veta att hon nu är borta, men det är även en lättnad eftersom hon inte bara hade varit min. Part 2

Vi fick rusha till tuben för att hinna komma in på gästlistan, hade en plunta under tröjan som gav utslag på metalldetektorn som de använder men tur för mig så var vakten snubbe och då får de tydligen inte kolla noggrannare.
 
Sen var det någon DJ som tydligen ägde klubben som ville ta lite kort..
Ramlade omkring och dansade som en tok tills det stängde. Påväg hem körde jag och boysen bowling på isen där vi använde oss själva som mänskliga käglor och klot. Rätt dum idé nu efteråt för vi gjorde oss ganska illa.
Sen fortsatte det såklart med lite fyllekäk på BK där vi kom in med endast lite småmynt och lyckades övertala de till en massa mat. Här någonstans förklarade jag krig med sugrör och pappersbollar som jag även lyckades träffa personalen med.
 
kvällen slutade med att några badade i tanto, sen sprang de in och tog tt bad och lekte att de var Zlatan med ballonger.. I badet..

Inget kvar

Du kan göra mig fel tusen gånger men för att du en gång behandlat mig bra så kommer allt det dåliga att förträngas. Jag fortsätter att tro, jag fortsätter att förlåta. Tills jag en dag inte har någon kraft kvar. 


Livets tester

Livet handlar om att äta eller ätas. Beroende på hur många svåra tester du låter dig själv gå igenom resulterar i hur stark du är i slutändan. Der funkar inte i längden att leva i skuggan eller ha någon i din närhet som en klippa. 

Det här har varit ett av mina svårare tester men jag klarade det och nu står jag åter på toppen. 

Du måste låta dig själv förlora några gånger för att uppskatta känslan av att vinna. Viljan

Till slut fick jag som jag ville men mådde trots att det var vad jag önskat så fruktansvärt dåligt över det.. Nu har det gått några dagar och jag början känna mer lättnad och mindre sorg. Äntligen är jag fri och kan leva vidare mitt liv 💕

Boom!

Jag är lite av en känslomässig bomb, jag överreagerar åt alla möjliga håll för de löjligaste grejern.. Men det är sån jag är. Det bra är att ingen missar vad jag egentligen känner om saker och det dåliga är att folk tror att jag är lite knäpp enligt mina reaktioner ^^


Förlåt?

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag inte är en kallhjärtad människa som ger upp och släpper taget vid minsta motgång. Jag vill fixa och jag vill hjälpa hur kan det vara så fel? 

Det bidrar till att jag inte lika lätt låter saker falla förbi mitt liv och jag ger oftast folk för många chanser som bidrar till att jag själv blir mer sårad i slutändan men hur kan det vara dåligt för någon mer än mig själv? 


Fångad

Jag tycker inte att det är svårt att hitta en kille och få honom att falla för mig, inte heller att falla för honom. 

Det är inte svårt att tappa känslor för en kille heller men det jag tycker är svårt är att hitta vilja att vilja tappa känslor för någon. 

Tror alldeles för mycket om folk och vill mycket hellre bara få det att funka än att behöva börja om. 


Vad hände?

Vad hände? 
Varför har du ändrats så mycket?
Varför gör du inte samma saker som förut?

Kära vänner, det kallas att släppa taget. Jag slutade helt enkelt att bry mig och nu går jag vidare medan ni stampar på samma ställe. 


Flygrädd?

Jag kan erkänna att jag är flygrädd men det löjliga är att jag inte är rädd för att krascha osv utan för att planet skulle flyga fel. För i mitt huvud kan sånt hända ^^ 

Sen är det självklart den fruktansvärda stressen innan man sitter på planet som spökar lite också.. 

När jag flög i fredags så stod tiden när gaten öppnade på biljetten istället för när planet skulle lyfta så antog att det skulle vara samma sak på hemresan. 

Kommer i "god tid" tyckte jag till flygplatsen men möts av en kvinna som säger att gaten stängde för en kvart sen. 

Jag väljer att springa och se om jag hinner (japp ni läste rätt jag sprang utan att något jagade mig).

Kommer till tullen och hela jag verkar pipa.. De börjar kolla mig efter droger och sprängämnen för att jag ser så "nervös" ut. Blir fruktansvärt stressad när deras maskin början krångla och när allt väl är klart så var gaten inte ens stängd och planet lyfte en 30 senare... 


The passenger

"The passenger"
Om du hamnar bredvid en snygging på ett plan så låtsas du vara flygrädd och babblar på om inget alls för att göra det trovärdigt. 

När planet lyfter "råkar" du ta tag i hans hand hårt och släpper inte förrän starten är klart. 

Efter ber du om ursäkt och spelar generad. 
(Någonstans sprack isen och det bara flöt på)

Sen får du ett telefonnummer vid landning. 


Bestie

De här fyra dagarna har varit helt fantastiska. Jag har fått spendera så mycket förlorad tid med en av mina barndomsvänner som jag sorgligt nog gled ifrån under gymnasiet då vi helt ärligt inte har något gemensamt. 

Men nu när vi båda mognat och hittat tillbaka så känner jag att det spelar ingen roll att vi är helt olika för vi kan ändå ha kul och prata. 

Ni vet när man inte vågar berätta en sak förrän flera år senare när man inte längre skäms för saker? 

Det visade sig att det inte bara var jag som sett upp till Emelie när vi var mindre utan hon såg i hemlighet upp till mig också. Det man inte har vill man ha och vise versa. 

Vi lever våra liv åt helt olika håll men kommer en vacker dag ändå nå samma mål. 


Ödet

Allt händer av en anledning, därför är det onödigt när vi låter oss själva falla till botten för vi är medvetna om att en dag kommer det kännas bra igen. 

Igår bestämde vi oss för att bowla Lule style. Det var bara vi och Emil där🙈


Börja om

Jag är inte rädd för att börja om från början om det är vad som känns rätt, och jag är inte heller rädd för att släppa taget. 

Att träffa någon ny är inte svårt
Att få någon att falla för en är inte svårt 
Att själv bli kär är inte heller svårt 

Men det som är svårt är att hitta någon man trivs med, har kul med och som framförallt är beredd att ge lika mycket som en själv för att man vill samma sak. 

Du ska aldrig ändra på en person för det är personen du träffade som du föll för. 

Det viktigaste för att hålla är att du inte känner att du ger mer än din partner och inte heller att du får dåligt samvete för att du ger för lite. 

Det är det som är svårt att hitta. Iallafall för mig. 

Jag en förmåga att kasta mig in i relationer innan alla kort ens ligger på bordet. 

Jag måste lära mig att vänta och få saker att hända mer naturligt igen. Jag har inte bråttom någonstans och för tillfället är jag på en lycklig plats.


Luleå

Min Luleå resa började i totalt kaos då fredag den 13:onde verkade tog ut sin rätt. Men efter det så har det faktiskt varit riktigt fantastiskt. 

Gullig belysning, gulliga kompisar och fruktansvärt söt stad. 

Den här helgen bort från allt i Stockholm är den bästa medicinen, jag känner mig så fruktansvärt utvilad och avslappnad. 

Full med härlig energi kommer jag åka hem imorgon kväll.

Så nu är det snart dags att jobba på en grej med mig själv, sluta vara så envis. Jag måste kunna släppa det faktum att man inte kan skiljas åt som vänner med alla. Utan när man bryter kontakter så blir det dåligt och det går inte att fixa. 


Förändring är bra

Helt overkligt hur saker kan ändras på bara ett ögonblick. Jag kunde inte varit gladare över tajmingen nu när jag faktiskt är med min bästa vän i en lycklig bubbla i Luleå så att jag inte behöver möta verkligheten hemma. 


Gravid hjärna

När jag gör knäppa saker nu så skyller folk på att det är hormonerna och den så kallade "gravid hjärnan" som ansvarar för det. Men så mycket som jag förlägger saker för tillfället är inte ens roligt. Jag tappar bort precis allt och kan hitta det någon dag senare på de mest märkliga ställena.. Pallar inte :( 


Den du litar på

Den jag litar på litar även på någon annan och jag tycker det är så fascinerande när man berättar något för en person, nästa stund vet hela världen om det och personen i fråga förstår inte hur man kom på att hen var den som skvallrat. I mean come on!

Jag varken skäms för eller ångrar något jag gjort men ska man behöva hålla allt för sig själv för att få lite privatliv? 
Atm

Blir en sleepover med mamma på bäddsoffan för att det verkar som att det kommer bli aktuellt att åka till sjukhuset inatt och då behöver hon vakna så fort som möjligt. 
#Rädd 


Solsken

Det svåraste med att lämna det förflutna i det förflutna är alla som vet om ditt gamla liv och konstant påminner dig om det. Jag stod vid ett vägval och valde mellan den enkla vägen och det rätta vägen. 

Jag valde efter flera års tid den rätta vägen, och de senaste veckorna har jag därför fått ta några riktigt tuffa beslut för att sluta stampa på samma ställe. 

En stor del av mitt umgänge har därför fåtts bytas ut och till en början kändes det bara helt fel och fullkomligt ensamt. Jag började tvivla på mitt val men lät dagarna gå. Det kändes som jag fallit från toppen ner till botten. 

Men nu känner jag att jag aldrig mått bättre. De i min närhet är lojala och ärliga. Jag har lärt mig att uppskatta saker som jag inte alla brydde mig om. 


Lätt påverkad

Jag har nu kommit till insikt med att lyssnar för mycket på folk som står mig nära. En person som jag stod nära under flera års tid litade jag på blint nästan utan att ifrågasätta. För ett tag sen började jag känna att det hon sa inte verkade trovärdigt. Jag ifrågasatte och det visade sig att jag hade rätt. Det hon sa till mig var inte sant. 

Hon blev arg för att jag ifrågasatte henne trots att det visade sig att jag hade rätt och nu umgås vi inte längre på hennes initiativ. Känns ändå bra med tanke på att jag efter alla dessa år inte kan lita på henne. 

Men nj till der jobbiga i hela situationen, jag har haft extremt många onödiga bråk med en person som jag även pratat mycket skit om pga av den här personen. Mestadels om saker som den här tjejen har påstått sagts och gjorts. Jag vet inte vad som är sant och inte längre men jag hoppats på att karma snart tar ut sin rätt på denna tjej för hon har sabbat min vänskap till en annan person genom att ha ljugit för mig som i sin tur ledde till att ett av mina förhållanden inte höll. 

Bryr mig inte om det där längre förutom det faktum att jag nu vet att jag falskt anklagat en tidigare vän för att jag litade på henne.


Det är dags att lyssna

Människor runt mig säger alla samma sak, det är ett beslut som skulle gynnat mig. Men ändå har jag försökt görs tvärtemot för någon annans skull. Jag har inte fått något tillbaka, trots det har jag försökt igen och igen. Nu räcker det! 

Till min familj och mina vänner, nu ska jag lyssna på er, och jag hoppas att ni har rätt. 

Många människor klarar inte av att lyssna till sitt inre och ta ett bra beslut för de kan inte skilja på om det är hjärtat eller huvudet som talar. Ta omvägar

Jag är van att ta dumma omvägar i livet som påverkar mig dåligt. Men jag vet att jag alltid klarar de tester jag sätts inför oavsett hur jobbigt det är. 

Den här gången dock så har jag dragit med mig någon på mitt test och jag känner att det nog bara är jag som tar mig ut ur testet med ett betyg. 

Jag ville kämpa för mer än min egen skull men min syn på personen som jag borde gå igenom det här med har verkligen ändrats de senaste dagarna. 


Solsken

Lite ironiskt, jag bryr mig enbart om personlighet hos en partner. Trots det fick jag känslor för en sten med puls och nu bär jag vårt barn. Lustigt 


Bebis

Varje gång jag går förbi gravida kvinnor så börjar jag tänka att de nog har en man hemma som älskar de.. Att de är glada att de ska få en bebis och att bara har gjort rätt. 

Sen så tänker jag på mig själv och hur fel det blev. Det får bara tårarna att spruta.. Jag vill inte..


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar