Bird Owl

Surt


Trodde nästan att det hade skapats jätte stora maskar vara huvuden lyser och att de har bott inne i jorden i lavan tills den här natten så jag tog kort på det och började springa hem.. 

Visade sig att...

De bara var vanliga gatlampor på bilden :|

Söta pågar på tåget

Sätter sig två killar bredvid mig på sista tåget hem och de verkar helt nyktra, sen börjar de bete sig som civvar mot en as packad kille som däckat..

Sen börjar de skämta och snacka med mig och de frågar om jag har något indiskt ursprung och vad jag har gjort.

Sen berättade de om deras stört sjuka kväll (kan vara rätt mycket crap då jag senare märkte att båda stötte på mig) 

Sen trodde de att jag var minst 19 och de trodde inte på att jag var 17

De var as snygga men såg rätt gamla ut, typ Carros smak XD

De var 25^^ bad om mitt nummer och gav mig en varsin kram innan de gick av ^^

Pa. Jag gav ut ett nummer jag hittat på till dom och de fick inte följa med mig ut imorn ^^


Gurra :*

Igår såg himlen ut såhär..
Så då ropar min mentor på mig från övervåningen i skolan att jag ska komma upp och ta med Brian.. Han lät rätt så arg men sen sa han, längst där borta i hörnet (ett hörn med glasväggar utåt) så finns det ett bord och två stolar, sätt er där och vad gulliga och låtsas att ni är på dejt under en rosa himmel.

Min mentor är för söt <3

Så mycket känslor

Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag stötte på dig idag. Jag fattade det bara inte och ens tanken att kunna krama dig var otänkbar!

Tårar kom det men jag vet fortfarande inte om det var glädje eller sorgetårar.. 

Låt det inte bli en vana!.. 

Before I die I want to:

Finns så mycket jag vill göra innan jag känner mig klar här men några specifika är:

Jobba som flygvärdinna.

Åka mellan två tunnelbanestationer på steget längst bak på tunnelbanan.

Råna en tjackis.

Sluta vara rädd för katter.

Återuppta erbjudandet i USA!
The first

Killar tycker att tjejer håller alldeles för hårt om minnet då de förlorade oskulden. Oavsett om det är med någon du varit med länge och älskar eller om det bara var ett engångsligg.

Jag höll inte riktigt med om det förrän jag tänkte lite mer på det.

Från mitt första seriösa förhållande då jag förlorade oskulden minns jag till och med vilka strumpor jag hade på mig den kvällen. Jag minns allt in i minsta detalj och angående allt runt om så minns jag när jag insåg att jag hade känslor för killen, hur jag tog mod till att visa/berätta det och hur vi gick från det till -> på G -> tillsammans.

Jag minns första gången han sa att han älskade mig och hur han kysste mig första gången.

Med mitt förhållande efter det där jag älskar personen så mycket mer, kanske för att vi gått igenom mer saker tillsammans eller kanske för att jag är äldre och kan känna starkare känslor så minns jag inte hur vi blev tillsammans, eller första gången han sa att han älskade mig. Jag minns första kyssen och första gången vi hade sex men jag har inte blekaste minne om vad jag hade för kläder eller hur vi nådde dit..


Mordhot!

Öppnar skåpet i skolan så ramlar det ut en lapp, på det jag fruktar mest!

Alla vet att jag hatar och är rädd för föremålet så varför gör nån såhär mot mig?! Vill veta vem det var .. :(

Och för att göra saken värre så är det en riktig skabbig än..

Ps.. Har en glasbit i foten och får inte ut den :(

lite nytt !

Sitter klistrad framför datorn eftre flera timmar utav plants vs Zombies :| aj..
 
Men nu beställer jag lite nytt, min e juice är snart slut så lite nya smaker behövs, samt massa piercingar..
Alla tungpiercingar bara försvinner på något jävla sätt och samma med de till naveln, sen vill jag ha någon att byta till när min nipple är 100% läkt :) hittade ettt as sött hjärta där staven är i mitten och hjärtat är runt :) och varför inte ett par playboy örhängen när man ändå håller på? :
 
får visa allt när det kommit hem !! Vill ha't nu :( 
 
Ni vet känslan när man busar? Busat med skolan genom att få lat hjälp som jag inte egentligen har tillräckligt höga kriterier för att få ^^ men lite extra hjälp satt man slipper göra vissa saker är ju aldrig fel :)
 
 
 
Pumpat lite på gymmet också! Tar så långt tid innan man ser resultat och när man väl ser några så klart att det itne där man ville ha dom, fått på ryggen vilket inte är något fel i det men sen på armarna.. vill inte bli biff igen :(
 
Lite kontuerer på magen finns väl men hade hoppats på mer, dock är min röv tillbaka så happy! man tappar sjukt fort på några månader liggandes med hjärnskakning och det går inte alls lika fort att få tillbaka det :(

En lång dag på Ikea :D

Handla ny säng som eventuellt ska bli invigd tsm med pojkvännen ikväll ^^


Nu är vi fast på en parkering med en bil som strävar emot allt, skulle putta igång den.. Men ratten och växeln låste sig och batteriet typ är dött trots att vi inte använt det i massor :|

Nu kommer det en snäll själ med startkablar :D

Sen hem och fixa sig till middag och efter det, eventuellt fest, mot nynäs, eller hemma mys med älsklingen <3

Varje gång

Att det alltid ska vara i sånna här tider du försvinner, och sen när allt går dom väg säger du att det vi har är värt något. Du är falsk men ändå kan jag inte glömma dig 

Vissa dagar

Vissa dagar känns helt klart längre än andra utan dig.

Det har inte gått en ända dag som jag inte skänkt en tanke åt dig, inte en ända. Det är som att du aldrig försvann men ändå så saknar jag att dela allt med dig. Våra minnen är dom bästa och så mycket skäll vi fått för vissa av våra bus, det känns bara då tråkigt att inse att det aldrig kommer bli fler. 

Vissa nätter spenderas med ett leende och andra med tårar när jag tänker på dig. På lördag ska jag hen till din familj och hoppas på att få känna din närvaro eller i alla fall att du vet att jag finns kvar och saknar dig. 

~ always together never apart, maybe in disgrace but never in heart ~ 

Oavsett var du finns så kommer du alltid att vara min bästa vän! Jag älskar dig..Alla delar ska upp och stå!

När pojkvännen somnar är det inte så lätt att få upp honom ur sängen igen.. Så igår inmana middagen tog jag initiativet att få någon annan del utav honom att stå för att sedan få honom glad och vaken.. Och ja det funkade rätt bra ;) sen ropar päronen att det är mat så jag slutade och gick...

Brian gick på toa och jag tänkte att han kanske spolade med kallt för att inget skulle synas.. Sen några timmar senare säger han att han var jätte nära så han gick in i några sekunder och runkade XD


hjärtat då ^^^


Vill bli frisk!

Bli frisk 

Vissa säger att jätte lite whisky om dagen botar förkylningen och att ett glas rött om dagen är nyttigt, alkoholen gör det svårt för immunförsvaret att jobba men visst tar det död på lite bakterier!
 
Rökningen förvärrar slemmet i halsen men för mig som bara har feber kan det vara bra eftersom röken tar bort och dödar baciller i halsen... 

Vill inte vara sjuk!! D:


Nyser ikapp..

Både jag och bebisen råkade ut för en förkylning nu trots att det är tävling i fighting imorn :(

Men det hindrar oss inte från att köra allt vi har på gymmet! Har så mycket träningsvärk idag i hela överkroppen, känns så bra!
<3

Vad gör du när jag vänder mig om och pratar med Fiffi? :\

Kyokushin spirit!

Första passet på länge jag lyckats ta mig till och klart det var massa sparkar att ge och ta emot samt fys såhär efter leg-day.. Alltid lika kul att försöka övervinna rösten i huvudet som säger aj, eller? :/

Hej till alla fina blåmärken på mina icke så vana och längre härdade ben, blir fint imorn ^^


Gammalt men ja..

Video "what does the fox say?" 

http://m.youtube.com/watch?v=jofNR_WkoCE

Om ni inte har sett den så kolla på den först ;) 
Sen tänker ni på vilka droger som troligtvis är 
inblandade?

Jag och Vinsa gissat på gräs för det flyger, e för att de är så känslomässigt glada och lätt lsd för att det går om likadant och har så mycket färg !! 

Vart är jag?

Känslan när man får ett mess mitt i natten av en polare som inte hittar hem.. Han vet inte vart han är, vart han ska, vad han har tagit eller vad han ska göra.. 

"Åk hem och lägg dig"

"Okay ska göra det tack :)"

"Messa när du är hemma!!"

5 timmar senare...

"Jag är hemma nu :)"

Mi gad vad gör ni om nätterna när jag inte är där? :P

Have you guys seen Nicole? 
Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar