Bird Owl

hur funkar vi egentligen?



Inte för att man ska göra som jag och lägga ner för mkt tid på att tänka på mysko saker med människokroppen för då kan ni som det märks på mig bli helt kocko.. Men ändå jag typ har tänkt på dem där två artiklarna som man såg i tidningen för några veckor sen, eller snarare en bild på dem ute på facebook (inge liv)
 
först den om myggor om någon kommer ihåg? att om man blir mygbiten ofta så kan det bero på olika saker men iaf en sak som man hade kommit fram till var att man utgör en speciell doft ibland som lockar till sig myggen. Och just så doftar man när man är kåt och tänker på sex !! 
 
så dååå vet ni varfrö vissa får fler bett en andra :P nej men det är bara en liten kul att veta sak ;)
 
Och sen som är as mysko det är att snubbens sarre är från början till för att man ska kunna ''föröka'' sig men har nu visats att vara NYTTIG! :P bara jag som tycker det är sjukt? visst att det kan vara logiskt eftersom den kan åstakomma något stort men ändå?
 
Så kvinnor som ger oralsex och homosexuella håller sig friskare längre PLUS att om man gör det ca två gånger i veckan så kan man minksa risken att få bröstcanser med 42% 
 
det är bara mysko xD visst att forskningen kan visa mkt men vilken tjej skulle ställa upp på att testa om spermie är bra för hälsan? :P

Kommentera här:


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar