Bird Owl

Ba chilla med en redbull

Jobbar klart för idag och var riktigt nice i slutet utav passet! Redbull ger dig vingar osv så tiden *flög* förbi^^ okay det dör var bara för torrt även för mig men är trött och fått en sockerkick så what ever!

Sitter i tc och väntar på pendeln nu i alla fall pussar!!<3

tagga cheyeeeeer!!

Tagga till tusen inför helgen då! Fredag eftermiddag drar jag och ca 20 andra riktigt sköna tjejer iväg mot helvetet utan återvändo!

Eller nej, inte riktigt.. men vi ska bo tillsammans mitt i typ ingenstans och det kommer bara vara vi där! Riktigt tjej kväll och det kommer bli sjukt kul! längtar att få vara så mycket med alla!! <3
 
nej jag är inte över exalterad ^^
 
 
                        
                                                              
             

SÖS hela dan då..

Skulle göra en gastroskopi idag för att se varför jag mår sol jag gör.. (På svenska, trycka ner en slang med en kamera i halsen)

Skulle dit tidigt, fick inte käka och sen fick jag något jävligt roligt in i armen innan själva sövningvätskan^^

Minns inte ens att jag blev dröm:P dock fick jag sjukt ont i halsen och kan fortfarande inte prata..;(

Men fick en glass på sjukan efter att jag legat på uppvaket så helt värt det!!^^

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

panik!! och typ chockt med ångest! 
 
nu insåg jag att jag måste sluta träna effektivt när jag inte kan äta!! måste få min ''sjukdon'' under kontroll igen och det är nu!! mina boobisar har till och med krymt nu.. :( måste lösa det här!! vill ju inte sluta som en shemale för att doktorerna inte hittar vad som är fel.. aja måndag och tisdag blir två heladagar på sös för ytterligare undersökningar.
 
 
men iallafall,, tagga lördags som fan nu! ska dra till stan snart och träffa lite kul människor! hoppas på att komma hem i samma skick som jag går XD 
 

fredag!! äckel gubbe..

nu är min 5 dagrs period utan mat snart över!! 
Måndag- konstigt att inte äta
Tisdag- Lite hungrig men det går
Onsdag- Sjukt hungrig!! och trött så sov ganska mycket..
Torsdag- inte många timmar kvaar nu ^^
Fredag/Idag- inte ens hungrig..
 
har väl krymt min magsäck rätt mycket.. Men det känns som en ny start även om jag inte är tjock :) tipsar gärna folk att beställa en femdagars fasta eller en som är i tre:) fast.. jag tänker inte göra det igen^^ så länge du hittar på saker och träffar folk när de inte äter så går tiden fort :) 
 
så har haft en grym vecka med mina älsklingar :)<3
 
förutom igår.. Vi var och badade på eriksdals och när vi satte oss i bubbelpoolen så började snubbens (typ 30-40 bast) hand komma åt mitt ben flera gånger. kunde liksom inte säga nåt först för man sitter inte helt stilla pga bubblorna och jag vill ju inte anklaga honom för nåt han inte gör. Sen så började han typ ''pilla'' på insidan av mitt lår så sjukt försiktigt så att jag fortfaradne inte var helt säker.. Men jag flyttade mig närmre de jag var där med och liksom jag gjorde han det.. 
 
när jag kände hans hand på andra sidan av mig i försök av att ta av min bikini så tog jag bort hans hand.. men sen blev jag typ rädd så jag kunde inte göra något eller säga nåt.. och det var då hans händer fortsatte komma tillbaka. På mer intima ställen.. så som min fitta..
 
Blev helt stel och kunde inte göra nåt.. Sen när bubblora tog slut så slutade han eftersom då skulle det ha synts.. det gjorde så sjukt ont och sen började jag gråta när vi gick..
 
Men sånna som han? vad fan satsar man på? att jag blir typ ''tja, följ med mig till toan'' eller vad?!
 
Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar