Bird Owl

Bloggpaus;)

Jag har uppenbarligen tagit en blogg paus utan att tänka på det.. Känner bara aldrig lusten att blogga även om det händer nåt.. Så sluta läsa får typ dåligt samvete när läsarsiffrorna är kvar^^

life changing moment

Förhinder på förhinder som tillslut lyckades lösas. Fast det kanske inte borde ha ordnat upp sig? det kanske hade varit bättre om det inte hänt, eller? 
Var jag kanske självisk som fick ett hjärta att brista för att jag själv skulle få det bättre? 
Jag kände mig dum och oärlig innan och så mycket bättre känns det inte nu heller! men jag förlitar mig på att jag gjorde det rätta..
 
vad vill jag säga med det här? jo att jag gjorde slut med min pojkvän efter 15 månader för attmina känslor för honom att ändrats till så som du känner för din bror eller bästa vän..
 I LOVE(D) YOU! BUT I'LL NEVER FORGETT YOU <3

Läs det här!

Nu ska ni få höra något som höll på att ge mig en hjärtattack igår..

Igår när jag var på sjukhuset så tog sjuksköterskorna in mig i ett undersökning rum och började sätta infart i min arm( grej i armen så att man slipper sticks med ny nål hela tiden)..

Sen börjar de säga att de ska söva ner mig.. Göra gastroskopi och sen öppna upp hela min mage och titta i den!

Jag bara stirrade på dem och sa att jag bara skulle gå reda på mina provsvar från ett blodtest..

De ber mig att säga mitt personnummer och innan jag har hunnit såga mina 4 sista så säger de att det stämmer..

Sen frågar de om hela mitt namn och säger att det också stämmer.. Och precis innan jag ska börja få en ordentlig dos vätska in i armen så att jag somnar så säger de "nej fel nicole!"

Det finns en tjej som är född samma dag som jag, har samma hud och hårfärg och hade en tid samtidigt som mig.. Skillnaden var att henne efternamn var "Stenberg" och mitt "Stjernberg"..

Fatta hur nära det var att jag fick hennes operation?!

 

Attack life it's gonna kill you anyway

 
hej kan inte riktigt bestämma mig om jag på något vrickat sätt känner att jag ser fram emot imorn eller bara är nervig och känner mig som men hemsk människa.. men hur som helst så har jag ett helt manus i huvudet för att få fram de rätta orden och det ska bli så bra som möjligt :) 

Förra blev fel..

Skrev ett inlägg men ja det kom tydligen inte.. Aja men har inte varit super aktiv nu i några dagar för det har hänt två stora saker som stör mig just nu utöver det vanliga och är riktigt jobbiga.. Några av er vet vad det är men så fort jag tagit i tur med dom ville jag tyvärr måste göra så bloggar jag om det:/ men jaja efter regn kommer solsken:)

En kul sak!

Det här är väl inte riktigt ett lös inte inlägg för det är inte så specifikt och handlar inte eninom mig utan om min kompis..
 
sen iallafall en polare till mig gick in med sin kompis på Apoteket för han behövde handla kondomer.( två killar) sen så när de stod i kassa och skulle betala så kom kompisen på hur fel det nog såg ut när två killar handlar kondomer tillsammans.. 
och bara därför så tog min kompis påsen efter att han hade betalt, räckte den till sin kompis och sa "älskling håll i den här så länge" Hahahaha expiditens min.. Obeskrivlig !

I <3 U

lite failat men säger iallafall ''I love you'' <3
 
här kommer en fräckis :)
En man som suttit 15 år i fängelse lyckas rymma. Han finner ett hus som han bryter sig in i. Han behöver pengar och vapen. Han finner ett ungt par i sängen. Han beordrar mannen att kliva upp och binder honom vid en stol. Medan han binder kvinnan böjer han sig framåt och kysser henne i nacken. Sedan går han ut på toaletten. När han är borta säger mannen till hustrun:
- Den här mannen är en förrymd 
fånge, se på hans kläder. Han har nog suttit länge i fängelse och inte sett en kvinna på länge. Jag såg att han kysste dig i nacken, om han vill ha sex så bara tillfredställ honom hur mycket han än gör dig illa. Han är nog farlig och om han blir arg kommer han att döda oss. Var stark älskling, jag älskar dig!
På detta svara hustrun:
- Han kysste mig inte i nacken, han viskade att han var bög och tyckte du var söt så han undrade om vi hade något vaselin i badrummet. Var stark älskling, jag älskar dig också.

Om man ändå kunde bestämma hur man känner..

Igår så var all tåg trafik hemsk och det slutade med arg jag fick gå från jordbro.. 8km på inte så ny plogad väg.. Tog mig 2 och en halv timma eftersom jag haltar! Och idag har jag så ont att jag knappt kommer ur sängen utan hjälp! Så skola var inte så aktuellt trots att jag hade två prov :(

Hoppas ni har det bättre..:)

Mot SÖS

Tjock snöstorm så kom ganska så mycket för sent.. Hade en kvartslektion och en massa rast sen behövde jag åka till doktorn.. Borde egentligen dra hem istället pga alla förseningar men tåget mot stan kom först så jag ska till doktorn och undersökas strax:)

Rätt segt nu på tåget när man får vänta så länge mellan alla stationer men det går framåt! (A)

Tjock?

påstår inte att jag har det perfekta utseendet men att kalla mig tjock var väl ändå lite väl? aja jag gillar mitt utseende så go fuck yourself
 
senpai ringde tidigare idag och berättade att han gradera mig i början av nästa vår eftersom jag inte kan hjälpa min skada..:D så är verkligen överlycklig att jag slipper försöka imorn med mitt ben :) blir dessutom ett långt doktor besök imron.. :/ 
 

jag måste undvika dig..

 
Jag är så trött på all medicin nu:( jag har inte så väldigt ont men jag kan knappt gå! den är så stark så att jag blir helt snurrig och då tar jag ändå mindre än vad de säger att jag ska ta..
 
Har ni någon haft en ganska bra kompis? som du kan ha kul med? men inser att det inte är bra att vara med henne? 
Det upplever jag nu.. Jag har haft ätstörningar som jag trodde att jag hade besegrat men hon beter sig som att hon har anorexia fast hon inte har det.. Hon bara pratar så och har konstiga matvanor men så som hon påverkar mig gör att jag börjat få tillbaka dom.. här är en låt som kan förklara mitt liv det närmsta året.. :( 
 
 

Bakdag:)

Nu sitter jag hemma hos en kompis och vi har bakslag med allt från lussebullar till småkakor:)

Hur mysigt som helst och huset fullt:D mår hur mycket bättre som helst jämfört med igår nu när jag har fått starkare smärtstillande mot mitt ben:) och nu är det bevisat att jag böjer inte benet utav smärta utan det gör det av sig själv..

Ha en bra lördag:)

7 timmar på akuten..

åkte in då mitt ben bara blvit värre och värre och blir undersökt i 7 timmar.. 8 olika undersökningar, 6 blodprob och en massa kaffe för att hålla mig vaken då både tabletterna de gav mig och smärtan gjorde mig trött så fick jag åka hem :) proppen var så liten att det försvann av sig själv och på tisdag ska jag röntga så att jag itne har en nerv som allmänt ligger fel eller diskbråck då jag har nedsatt rörelse och kändsel.. :(
 
sjukt segt när allt jag kan tänka på är att bli bättre till graderingen.. :(
Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar