Bird Owl

Oskön fetisch

En polare berättade idag om en brud som han varit med..

Sexet var bra och "vanligt" och allt sånt men till och från bara puttade hon bort honom och skrek "fortsätt"

Helt ramdom! Hon gjorde det flera gånger och när hon var nära typ sparkade honom och skrek..

Efteråt sa hon "jag älskar när män tvingar sig på en"

Mi gad!! Bruden tänder typ på våldtäkter :|

Sid..

Hq polare redigerade ihop en bild på mig och en på Sid från ice age och tyckte vi var lika D:

Sid: My mother once told me that bad news is just good news in disguise.
Diego: Was this before she abandoned you?
Sid: Yes it was.

Manfred: Hey, he's wearing one of those baby-thingies.
Sid: So?
Manfred: So, if he poops, where does it go?
Sid: ...Humans are disgusting.

Nu har jag inte sovit sen i lördags och jag känner mig helt förstörd.. Jag är hu jävla trött som helst men jag somnar inte :( så idag blev det ingen skola för till slut orkar man helt enkelt inte :(

Men inatt hoppas jag på sömn!

bebis jag älskar dig fortfarande..

jag hör bara mer och mer hur du går bakom min rygg och frågar mina vänner om jag håller på med andra och att du frågar dom om jag har gått vidare. Jag har stått framför dig, tittat in i dina ögon med tårar rinnandes från mina och sagt att jag saknar dig, varför tror du mig inte?
 
Jag vill fortfarande göra vad som helst för att vi ska kunna ha ett fungerande förhållande men du vänder alla mina ideer ryggen till trots att du säger att du vill samma sak, så fort jag ändrar på något med mig för att jag ska vara mer som det du vill ha och vi har det bra..  Är det som att du känner att du ska passa på att göra något för att du har övertaget. Du vet att jag lyssnar på dig och då fortsätter du antingen att klaga på samma sak eller så kommer du på nya saker för att du vet att jag i alla fall försöker ändra mig för dig..
 
både jag och alla våra gemensamma vänner säger att du behandlar mig som en sak, på det sättet att det är som att du paxat mig och inte låter mig träffa andra utan att ge mig dåligt samvete för det då, när jag träffar dom eller efter.
Du har krossat mitt hjärta allt för många gånger
 
 
du är extremt svartsjuk och jag är kramig som person men jag har försökt ändra på mig så extremt mycket för dig, jag tyckte att vi borde försöka mötas halvvägs med att du visar mig tillit (då du talar med mig som om jag skulle/har varit otrogen). Ditt svar ''Slutar du klänga på andra så har jag inget att vara svartsjuk på''
 
Under hela vår relation så har du fått mig att må sämre än någonsin annars men du har även fått mig att må bättre än någonsin annars, vi har några jätte fina minnen men du har konstant lagt en sån press på mig med att jag ska ändra mig och jag har hela tiden fått sämre och sämre samvete för att jag inte lyckats att ändra mig. Inte lyckats bli det du vill ha. Inte ändrats till den bruden som du egentligen förtjänar.
 
Det känns som att du bara valde en brud som du ville skulle falla för dig så hårt att hon gör vad som helst för dig, för att sedan ändra på henne helt och hållet till det idealet av en flickvän som du vill ha. Och du visste att hon skulle göra det för att hon älskade dig så pass mycket. Och sen lyckades du inte med det med mig och därför vände du allt till hat mot mig istället..
 
Visst jag är långt ifrån perfekt själv men det är så här det känns.
 

Skrivit för två veckor sen när hoppet fanns kvar

Han blev brutalt mördad för några veckor sen.. Jag förstår att du haft det jobbigt.. Men du har ändå kämpat eftersom du är så stark, och jag har försökt att hjälpa dig, du vet att den som mått värst ändå är hans flickvän.

Du har försökt hjälpa henne och sen kom alla mardrömmar. Där händelsen fick henne att begå självmord, vilket även hände i verkligheten, eller ja.. Vi får låta tiden visa om hon klarar sig.

Men i vilket fall så vill du följa med dom, du känner att det inte finns något som binder dig till jorden längre...

Senare samma kväll som jag får veta det om hans flickvän, när jag skulle ut med hunden, börjar en man i kanske 20års åldern skrika saker efter mig, med en mörk basröst och han låter nykter ... Jag känner inte igen rösten, men vänder mig om.

Ser endast lite konturer i mörkret och känner inte igen honom.. Han sparkar mig på knät och jag faller ihop, skriker saker om mig som:

"Världen skulle vara en vackrare plats utan dig"

"varför har du inte tagit livet av dig?"

"ingen bryr sig om dig"

"du är inte annat än en äcklig slampa"

"utan dig vore allt bra"

Sen sa han saker som jag vet går runt som rykten om mig..

Jag reser mig upp och ställer mig framför honom. Han höjer direkt nävarna när han ser att jag inte tänker gå därifrån.

Jag fick in första slaget, dock misslyckades det helt då han flyttade på sig och hans tänder rev upp mina knogar.. Men mitt andra slag, slaget i ren ilska, vrede och rädsla. Det sitter, det sätter sig och jag hör hur hans näsa knäcks..

Dagen efter trodde jag att allt bara var en dröm.. Jag hoppades att det var det men sen såg jag mina uppslagna knogar och insåg att det faktiskt hänt.

Han visste vem jag var och jag har aldrig sett honom förut. Känns inte så bra att någon i lilla tungelsta vill misshandla än..

Ja det här påverkar mig som fan psykiskt, speciellt när det redan händer så mycket jobbigt..

Nu kan jag åter igen inte äta, måste kämpa.. Måste kämpa mer nu när mamma vill lägga in än på boende annars..

Jag känner mig klar här.. Jag orkar inte mer..

~ Ge aldrig upp ~


Mycket har ändrats sen de två veckorna sen jag skrev det här, dock bara till det värre.. http://m.youtube.com/watch?v=5CBale6pHp4">http://m.youtube.com/watch?v=5CBale6pHp4

Tack för den här tiden <3

Tack för allt du gjort
Tack för allt du var
Tack för alla minnen
Som du lämnat kvar

Farmor jag älskar dig och tackar för de här åren, jag är ledsen att jag inte kunde vara med dig när du somnade in. Du hade mått dåligt så länge och kände att du var klar här. Du somnade in helt smärtfritt, och jag lovar att jag svär:

På att jag aldrig kommer att glömma vilken underbar kvinna du har varit <3

Rest in peace <3

~ I'm not a slut I just love love ~

~ I'm not a slut I just love love ~
Citat av Pink :)

Gången skulle vara evig, ju närmre slutet jag kom desto längre skulle den bli. Jag ville inte komma fram.

Jag trivdes att vara ensam på vägen.
Att vara ensam på min väg utan krav och press.

Solen strålar skymde min syn.
Solen gav mig värme på vägen.
Solen gjorde att jag var tvungen att blunda.

Solen gick i moln, det blev kallt och framför mig fanns det nu ett vägval.

Ingen mer lätt väg rakt fram för mig...

Fuck inspark!

Precis som förra året så var timmarna med klassen innan inspark roligare är själva festen.. Dock så blev jag ju faktiskt utslängd igår ..

Jag satt där inne och väntade på Nästy sen snackade jag lite med fiffi och några sekunder efter att de gått kom en vakt och påstod att hon sett mig spy :|

Så jag blev utslängd för att vakten blandade ihop mig med någon annan ..

Singel suger när man ska sova..

Skedar med hunden som egentligen inte får vara i sängen för mamma ^^

Men jag är så busig att hon är där ändå ;) nä men jag kände mig ensam och frös , sen fikades det och mamma kom hem med grejer från Spanien till mig ^^

"Whey nu slipper jag tvätta på några dagar till" var min reaktion XD

Pain and gain

FOCUS!

Nu vill jag att hjärnskakningen ska försvinna direkt, fick så sjukt mycket motivation av den filmen, förutom biten med kriminell

Nu är jag i bro hos Brian och imorn blir det prov typ första lektionen.. :(

Rekommenderar filmen starkt! Innehöll öl, mord och strippor! Samt riktiga hunkar! Vem kan motstå den filmen?

Så se den ;)

Ny duschad :)

#SexRumLuktarBlä

Lillebror och storebror dela rum

Lillebror: det luktar konstigt här
Storebror: ah det luktar sex
Lillebror: aha det luktar för jävligt!
Storebror: jag vet ^^

den tröjan..

Köpte en tröja som jag hann använda en ända gång innan jag tappade bort den.. men nu har jag faktiskt i´äntliget hittat den efter mycket letande :D
 
Tänkte på stunden jag använde den och började funta på om jag sov borta och glömde den där efter eller nåt.. sen kom jag på att jag sov hemma..
 
och tillslut föll luckan ner då jag insåg att den natten var full utav ''aktiviteter'' som troligtvis startade i sängen satt i alla fall gjort att tröjan borde vara typ under sängen..
 
och tillslut hittade jag den under madrassen i fotänden!! WHEYÖ :D
 

Paranoid.

Efter i söndags får jag inte gå ut med hunden efter 8, inte gå hem själv från varken bussen eller tåget och jag ska helst bli hämtad och lämnad överallt för att inte vara själv.. Och det är inte ens mitt eget fel!!

Dock har jag inget emot när kompisar åker med en på tåget hela vägen hem trots att man ska bli hämtad och sen åker de tillbaka :)

Tältningen med klassen!!

I tvåan är det obligatorisk att tälta för idrottens betyg skull, jag har sett fram emot det förutom att jag trodde det skulle bli sjukt kallt..

Men jag hade en varm man som höll om mig hela natten <3

Vi har gjort allt från att laga wook på stormkök till att huggit huvudet av gäddor (jag hade en stor kniv och högg den)

Det roligaste förutom alla prank och killarnas tjejskrik när de blev rädda var nog ändå när jag och Brian skulle paddla och plötsligt var vi i vattnet..

Dock fett varmt i Östnora!

Sen runt 11 när vi egentligen skulle legat i tälten och vara tysta så blev jag och Nästy fett sugna på pannkakor.. Vi hade smet men inget att steka det på :(

Jag hittade på något att jag hade nån penselin som jag ska dricka varm varje kväll så då fick vi i alla fall nycklarna till "köket" men det var ändå så att det fanns en spis men inga redskap..

Gick rätt bra ändå för mig ändå ^^ men inte för Nästy XD

Sönderslagna knogar, det svider

Lutar mot ett boende just nu.. Äter knappt, pratar mindre och är allmänt nere..

Jag är som ett pussel man byggt på i flera veckor och sen upptäcker man att en bit fattas..


Jag känner mig helt tom och förstörd inombords..

Njuter av sista sommar värmen och pratar problem med min bebis ^^

Fääääk

Känslan när man sover borta för att Obama sabbat trafiken, man vaknar på morgonen är sjukt törstig.. Tar det första glaset man hittar och häller det i sig.. Märker lite för sent att det smakar skit och starkt, typ när man redan halsat alt.. Och sen blir man as lullig

Gick inte att åka till skolan då ._.

På nyår..

Visst det hände en jävla massa bra grejer på nyår och vissa grejer som man uppskattade då men kanske ångrar lite nu ^^

Men sen hände det en grej som faktiskt var rätt så obehaglig när man tänkte på det efteråt..

När killarna hade åkt hem med tuben och jag och klaudia väntade på pendeln så var det en snubbe som ställde sig bredvid mig i rulltrappan.

Han puttade på mig några gånger för att då kontakt och sen när jag väl tittade på honom stal han en puss och började snacka engelska med mig.
Nu snackar vi inte om typ mammas godnatt puss utan det här var en slemmig jävla bira puss..

Han tog tag i klaudias arm och bada henne att sätta sig ner, när hon vägrade tröck han ner henne och fortsatte prata med mig..

Han ville ha fler pussar och ville att vi skulle följa med honom och hans kompis hem. (Vilken kompis? Det var bara vi och han där?)

Vi sprang ner för trappen och ut på perrongen vilket han också gjorde, han tog tag i våra armar och sen.. Sen kom han kompis, den biffigaste killen typ någonsin.. Han tog tag i klaudias andra hand och de försökte dra med oss upp mot tunnelbanorna.

Jag kommer ihåg att jag var sjukt rädd att jag inte kunde göra motstånd men när jag såg tårarna rinna ner för min bästa väns kinder så fick jag nog.

Armen snubben höll i tog jag kraft med och armbågade honom vid njuren, han släppte oss helt och föll ihop.

Dock var den andra killen mycket mer biff och hade ett bättre grepp då om bägge armarna på Klaudia.

Men av nån anledning sa mitt ben att jag skulle leverera en spark i sidan så well I did. Sen bara sprang vi tills tåget kom.

Fun night?

Accidents happens :|

Klassiker att driva med killar som är gnälliga att de har typ PMS. De blir fan surare då än vad bitches blir ^^

Killar kan dock få ordentliga "blödningar" tydligen.. ._.

En polare hade fått brutalt ont när en brud ridit honom sen efteråt hade de sett jorden blodfläck på madrassen, de visste att bruden inte hade mens men dom fattade inte var blodet skulle kommit ifrån annars..

Han hade fett ont hela natten sen dagen efter så var hans ollon helt blått XD

Han kollade i alla fall upp det när han hade vägarna förbi vårdcentralen och det första läkaren sa var:

-red hon dig eller tog du den analt?

Så ah.. Tar några dagar att återhämta sig ^^


Ps... Rid aldrig snett ._.

Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar