Bird Owl

Eurovision..

Packat ner mig i soffan för gott nu för Eurovision.. Just nu är det Belgien dom sjunger och snacka om att han går rakt in i själen! "Love kills" seriöst hans ögon! De stirrar rakt in i hjärtat! Han stirrar verkligen, typ as läskigt!!! Och han är på väg att nästan göra lite smygreklam för donken också om man checkar hans ögonbryn,.

Friday's !

Vi var 7 pers som drog och åt på friday's nu på kvällen när vi ändå kunde vara vakna länge ^^ missade dock Bolibompa..

Men vi hade sjukt kul och mysigt! Sen spårade vi (jag) i Kungsträdgården.. Jag klättrade i träd och gick ner vid fontänen ^^

Sen drog de flesta hem till en tjej men kan knappt gå så ville typ hem? Logiken i att vilja gå själv när man inte kan gå?

Nu i lilla tungelsta är det bara jag och alla maskarna vakna (h)

Och nu börjar det regna,,

Bögar..^^

Hände en sjukt kul och as gay sak i fredags!!

När vi skulle sova slutade det med att jag och tre andra sov på en madrass på golvet (stor madrass)..

Vi låg i ordningen jag, min pojkvän, min kompis pojkvän och min kompis^^

Bägge killarna ville vända ryggen till den andra killen och hålla om sin tjej men ingen vågade vända sig först så de låg på rygg helt stela x)

Sen bestämde de sig för att räkna till tre och vända sig och så sjuka som de är så planerade de att vända dig och hålla om den andra killen istället bara för att jävlas.. 1..2..3!
Bägge killarna ligger mot varnades och håller om varandra !! (De är ganska lika i personligheten när det gäller vissa saker)

Lika fort vänder de tillbaka till rygg igen och ger sig på ett nytt försök.. Det räknar till tre.. På tre vänder sig den andra killen till sin brud och min pojkvän håller om honom.. Och bara för att skrämmas så la han handen i byxorna på något sätt satt den andra killen trodde att det var min pojkväns bånge han kände C:

F F :O

Mim fredag!! Men först.. Inser inte kineserna att när de kommer hit och köper Souvenirer så köper de egentligen saker från ditt eget land?

Jag och min pojkvän skyndade oss hem lite i fredas kväll för runt tio kom lite kompisar då inga vuxna var hemma :)

De kom dock innan oss med det blev bra ändå^^ stekte lite pannkakor då alla var hungriga och sen blev det lite pingis, duschande, bastande med kläderna på(?) och det slutade med en otroligt äckligt film (sinister) och att alla sprang runt nästan utan kläder och helt täckta i olivolja ... Inte riktigt hur jag tänkt att kvällen skulle vara men jålå liksom^^

Runt 5-6 somnade vi iallafall och tre timmar senare vaknade vi och åt igen ^^

Valborg !!

Hade en underbart mysig Valborg med riktigt underbara vänner och pojkvännen.. Vi dissade alla fester och Uppsala och hade vår egna lilla mysiga fest ;)

Vi kommer tillskillnad från er andra att komma ihåg den.. Plus att det är samma dag som jag vågar gå nära en häst igen! Första gången på flera år!!

Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar