Bird Owl

Barcelona

Dagarna går ihop med varandra och kan inte fatta att två veckor av utbildningen redan är klar! Känner att jag tagit mig vatten över huvudet dock för EBS är mycket svårare än vad de säger! Att det är mycket egna studier var givet men inte att det var såhär mycket!

Fruktansvärt kul har jag ändå! Får se om man faktiskt klarar kursen dock.

Vi är ca 70 personer i klassen och deg är redan en hel del som gett upp och slutat komma till skolan.

Behövde peppa mig själv lite och sa att jag fick tattuera mig om testet gick bra.

Matchande tatueringar efter en veckas umgänge.

Bikini kroppen

Sen jag återvände till civilisationen här på Island så vände jag mig direkt till gymmet igen. Jag har känt mig så otroligt trött, kraftlös och hängig de första två månaderna här på island då det helt eneklt inte fanns tid att hinna med träning. Nu har det gått ca två veckor sen jag kom tillbaka till nyttig mat och träning och utan att bedöma min träning efter de resultaten jag fått så vill ajg lyfta fram hur mycket starkare jag känner mig både psykiskt och fysiskt. Hur skönt är det inte att gå och lägga sig på kvällen med trötta muskler? Eller att känna sig bortkopplad och avslappand i huvudet?
 
Det som framförallt fått mig att även satsa på motionen nu är för att röksuget minskar något enormt samt att jag har behövt att köra tills jag är helt slut i huvudet för att kunna släppa all denna ångest kring min nästa resa. 
 
När jag inte hade tillgång till gymmet så fanns det jsälvklart möjlighet att köra dessa övningar som fungerar hemma utan vikter men man har inte samma motivation helt enkelt som när man är aktiv. Nu tränar jag både innan och utan gymmet för jag känner att jag mår mycket bättre.
 

Flygningen

Ett leende på läpparna kom naturligt så fort jag lärde mig att omvandla tankarna om problem. Se andra tolkningar och vinklar för att reda ut komplikationer som jag anser jobbiga för mig.

I vardagen har det hjälpt mig så extremt mycket förutom när det kommer till att flyga.

Det går inte att beskriva res febern jag får direkt när jag bokat min biljett. Då är det inte EBS själva flygningen jag är rädd för utan enbart komplikationerna som skulle kunna uppstå.
- Fel vid bokning så att jag faktiskt inte har någon biljett.
- Stoppad i tullen.
- Missar flyget.
- Tappat bort passet.

Och det jag löjligt nog är mest rädd för av allt.
- Går på fel flyg.

Det är mer eller mindre omöjligt att det händer och att jag ens skulle landa i något annat land än vad som är tänkt kan nog inte hända men jag är ändå fruktansvärt rädd för det.

Nu är det inte många dagar kvar tills jag åker och jag får mentala sammanbrytningar flera gånger om dagen redan..

Why so spontaneous?

Hi I got a lot of questions why I'm all of a sudden is leaving Iceland earlier.

The answer is that I love this country and really would like to stay longer than August which was my first plan. But I met a guy here and neither of us managed to push the feelings we grew for each other away. So to be able to stick to my plan and do the bartender course I had to leave earlier so I don't get more feelings and just stay here instead. It's been a really hard decision leaving his beautiful country and him but I will regret myself if I stay instead and don't do the course. Therefore I jumped on the course that's starts the earliest.

I've spent a lot of nights stuck in the thought of following my heart or my mind and even if it's really hard sticking to my plan is probably the best option right now.

Maybe I will regret it and maybe not.

Practice makes perfect

The last weeks have been an roller coaster but instead of putting in the breaks and freak out I've just enjoying the ride and looked forward to se what locations I would reach.

Today I finally booked my European bartender school course and it didn't end up in neither London or Stockholm. I will spend those four weeks in a much sunnier country. Will leave in T- 11 days.

Åka hem?

Idag var det bara förrycker och förlite av allt. Jag ville bara ta första flyget tillbaka till Sverige och lämna allt på Island bakom mig. Jag hade behövt tryggheten och möjligheten att kunna stödja mig på någon. Jag lär mig så mycket om mig själv när jag är tvungen att ta mig igenom allt själv. Men vissa dagar som idag var det lite för jobbigt..

Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar