Bird Owl

stan

Vi bor verkligen jätte centralt och eftersom tiden här går är 5 timmar efter vår så har vi redan varit ute och tittat både på folk och känt lite på vattnet. Det var 20 grader varmt så här ska det badas:D

Mitt i Rio finns verkligen allt. Naturen och skogen ser ut som Jurassic Park och på palmerna längs vägarna växer det kokosnötter.

lägenhetsarbetaren..

Jag tror att hon som gav oss nyckeln hette Sheenaq eller nåt sånt. Hon kan inte ett ord engelsk och förklarade massa saker om vatten och elektricitet för oss på portugisiska.. Sen garva hon bara för att vi kollade på henne som frågetecken:P men vad ska man göra.. Hittills fungerar allt och vi får väl se hur det blir imorn:)

Det går bra nu

äntligen framme:)

Nu har vi äntligen lyckats få rätt på både bussar och tåg och lyckats åka mellan flygplatserna i London. Det tog ett tag med alla deras linjer och det slog mig precis att de inte fattar nåt när man snackar svenska:P de kollar bara dumt på en dåe...

Och nu är vi framme i Brasilien också:) flygresan var lång och planet var svin kallt men efter nån timma började man vänja sig.

Arlanda

Nu sitter vi efter en stressig morgon på tåget till Arlanda. Pappa och brorsan är så sjukt drabbade av resfeber tror jag för de håller inte tyst en ända sekund och babblar på som papegojor:P


Själv så är jag bara allmänt hyper och hungrig..som vanligt... Blir ingen mat förrän första planet som går typ runt 8!!

FREAKAR!!!

Helt slut i pallet efter allt jag har stressat med all packning. VI bokade en resa för mer än ett halvår sen till syd- och nordamerika och ändå så sitter man och packar allt i sista sekunden.. 
 
men nu har jag packat klart allt och sagt hej då till min älskling<3 jobbigt att vara oskiljaktiga och umgås jämt i två veckor när man sen ska splittra i 35 dar.. gud så jag kommer sakna honom men troligtvis kommer jag ha tre ton kul också! :) 9 timmar kvar tills vi lygter WOOP WOOP!
 
 
Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar