Bird Owl

(Lördags)

Jag var så sjukt trött och de höll mig vakna.. Först somnade jag i sittliften och sedan somnade jag när jag STOD PÅ SKIDORNA ner för backen... Han precis vakna satt jag hann bromsa:/

Insåg att jag var en fara för samhället ^^ så när de drog hem och åt lunch stannade jag i stuga/lägenheten..

Kunde dock inte somna så när de andra hällde i sig sprit på kvällen var jag lulligare än de pga att jag var övertrött!!

Helt ärligt trodde dom att jag var hög ^^

(Fredags kväll)

Senare på kvällen var det ovanligt lugnt och vi ville bli lite i varv innan klubben så vi satte igång att köra drick:/ det vill säga jag har aldrig..

De ställde en kamera på bordet som filmade allt vi gjorde och som först var riktad mot en kille där som gjort en massa sjuka saker men som sedan riktades mot mig 5 minuter i leken när de märkte att jag var värre:P

Kändes inte bra att äga ut honom på så sjuka saker men i han i min klass ögon gick jag från "mammas lilla flicka" till "damn guurl"!!

Vet inte om det är bra eller dåligt.. Men efter ett tag blev vi lite trötta eftersom vi inte sovit nåt och efter några om och men övertalade de mig att springa ett varv runt huset utan jacka och skor för att bli chockad av -29 och bli piggare..

Sen när jag och han som sprang kom till biten där det bara fanns snö så skrek han dyk! (Snö är mjukt visst? Det går att dyka i tänkte jag) kom iallafall in med skrapsår från snön över hela armarna och lite i ansiktet eftersom det var det jag landade med först:P

Sen tog vi iallafall bussen till klubben men det var inte så kul där förutom att jag blev bjuden på en shot trots att jag inte var på +18 sidan:/

Blev uppraggad av några men vi drog hem sen för det var seriöst roligare där..


Runt 6 på morgonen när alla killar hade bastat en miljon gånger och en stackars kille som halsat 60cl bacardi hade spytt ner någon annans säng så fick han som skulle sovit där sova med mig :) så jag slapp sova själv igen ^^

Vet inte varför hans och just med mig med tanke på att det fanns tomma sängar men jaja^^

Det var mysigt <3

(Fredags)

Efter att ha inte ha sovit någonting.. Så insåg vi ändå att vi skulle först till backen så klockan nio tog vi bussen till backarna!

Var en helt lyckad dag och jag lärde känna tjejerna i vår stuga lite då jag valde att åka med dom:)

(torsdagen)

Nu ska ni få höra om början av min resa med 7 grabbar!
 
jag ljuger om jag inte säger att jag ångrade mig som fan när jag väl satt på bussen och verkligen insåg att jag i princip inte kände någon... iallafall inte bra!
 
sen 7 timmar senare när vi gått in i stugan kändes det fortfarande inte så bra förutom att jag insåg att jag inte var ensam tjej :) (båda visade sig dock senare vara as tråkiga och de satt bara inne i sitt rum hela tiden)
 
Men alla killarna var snygga och snälla så det blev kul sen :) 
Vi skålade på att vi inte skulle styra det vill säga INGA FESTER I VÅR STUGA och var tror ni att det var en stor fest några timmar senare? just precis.. I vår stuga ^^
 
men vi fick ut som ett tag senare och inget gick sönder förutom efter när en dörr gick sönder.. vad väntar man sig när gångjärnen är gjorda av plast?!
 
kvällen spenderades senare i en säng i mitten av två killar och innan vi hamnade i samma stuga så hade vi aldrig ens träffats ^^ men det var varmt och mysigt iallafall :)
 
Sov mest där för att jag inte ville väcka de som sov i samma rum som jag.. klockan var rutn 5 på morgonen och jag tänkte att de kunde få somna hårdare först sen kunde jag gå dit..
 
men det var liksom varmt och mysigt så jag somnade där ^^
 
två timmar senare var det upp och fixa sig och sen till backen ^^
haha bjuder på den ;P

dom tre S:en!!

Sprit, sex och skidor! 
 
Full späckad helg med 7 grabbar i en lägenhet i lofsdalen! hänt för mycket på för kort tid och då sova varit jävligt lågprioriterat så har mina stackars hjärna inte bearbetat det heller.. 
 Det resulterar i att jag är sjukt väck och borta ;P
 
Men hade kass mottagningen där så tänker skriva om torsdag-söndag i dom kommande inläggen som att det hänt idag och inte för några dagar sen ;)
 
btw det härt var vår stuga efter under 24 timmar ^^
 

Hette jävlar!

Minns ni innan när jag sa minnesvärd helg? Det är nog inte så många som kommer att komma ihåg så mycketXD

vi är 11 i vår stuga och det här är när vi bara är 7 som lastat upp!

(Det här skulle kommit i torsdags men jag har inte haft nät förrän idag så berättar om de andra dagarna sen)

YOLOFSDALEN!

Nu har resfebern äntligen lagt sig och man sitter på bussen för en hel helg på vinterfestivalen med massa skeva ungdomar, skidåkning och afterski!

fritt inträde under 18 på alla nattklubbar.. Låter inte helt fel va?
Och med tanke på att "ledarna" inte kommer hälla ut alkohol och inte heller bry sig så länge man inte super på bussen.. Så kommer det här bli fyra dagar att minnas! Eller inte minnas för vissa kanske XD

LÄS INTE!

Nu kommer det ett läs inte inlägg eftersom några har tjatat på att jag ska skriva det.. Så alla släktingar och kompisars föräldrar sluta läs nu! Lova?

För någon månad sen när jag och mitt ex var ensamma hemma så "myste" vi jätte länge på morgon. Sen insåg vi att vi behövde äta men vi ville liksom inte sluta så han bar mig... Så från mitt rum in till köket med ingenting alls på oss..

Och sen satte han mig på köksbordet! Man når vårt kylskåp om man står där så han tog ut bröd och sånt samtidigt som vi hade sex.. på köksbordet.. Sen satte han mig på köksbänken satt jag skulle kunna sätta igång vattenkokaren.. (Han hade inte slutat än) sen så blev det liksom för "hårt" så jag åkte in i skåpet och plankan som håller upp skåpet gick sönder så skåpet liksom ramlade ner lite..

Och nu till det värsta förutom att lite grejer gick sönder.. När föräldrarna kommer hem och de frågar hur skåpet gick sönder.. Tror ni att de tror på "det gick sönder på sig själv"?

Knasboll

Idag slutade vi två och jag åstadkom inte ett jävla skit på hela dagen^^

Sen skulle jag vänta ett litet tag med en kompis som hade håltimma innan jag tänkte ta tåget hem.. Slutade med att vi låg och höll om varandra i en soffa i några timmar:/

Han missade sin lektion XD och vi blev kvar i samma lilla soffa i 4 timmar!! Mysigt ^^ gillade alla *naaw* blickar man fick av de som gick förbi..

Och efter insåg vi att vi behövde axa till tåget! Och varför inte testa om gravitationen är i form också? Jo självklart:)

Han slog marken med ansiktet och jag blev attackerad av den sjukt omogna asfalten:(

God morgon folk:)

Just nu ligger jag bredvid min kompis i den personens säng, har just vaknat och insåg att min kompis är spritt språngande naken:/ japp så är det..

Igår såg jag den sjukaste och vidrigaste filmen någonsin..:/ "the human centipede" en sjuk snubbe kidnappat och drogar ner tre turister och syr ihop deras mun med personen framförs röv.. Så sjukt jävla vidrig! Och vilka mysiga mardrömmar den ger^^ se inte den iallafall

Nån gång i natt så satta jag mig på vegabaren och åt glass trots att det bar så kallt:/ och efter det ramlade jag ner i en snödriva..:/

jag lever! ;D

nej det har inte hänt nåt tröttnade bara på att blogga lite för hittar ingen possitiv insperation just nu när det är så nära ett jobbigt datum i mitt liv.. :(<3 hoppas abslout att ni mår bättre :*

Jag svär!

Det leendet du ser som du tror att du skapat?
Du vet bara hälften.. Leendet kommer pga dig. Men det finns endast för att dölja hatat till dig gubben ;)<3

Lite shopping ^^

Orkade inte riktigt gå tillbaka till skolan efter jag varit hos doktorn så drog till handen och träffade min älskling:)

Fyndade lite på New Yorker och köpte två skal till mobilen!:D

Btw.. Fick höra innan de satte in spiralen att det kommer göra ont, kännas som fetaste mensvärken (vilket jag inte vet nåt om eftersom jag aldrig haft det^^) kommer få problem med att gå och sitta och eventuellt svimma.. Från att jag gick in så sa hon att det skulle ta en timma men själva att få den på plats skulle ta minst 10minuter..

Jag var där inne i 20 minuter och kände ingen smärta då eller nu^^

Och ja.. Jag har ett litet ankare upptryckt i fittan nu:/

Spiralen ska in..

Nu bär nervösa lilla jag in till SÖS för att sätta in en spiral,. Anledningen att jag är så nervig är för att min MAMMA har skrämt upp mig om att det gör as ont osv! Vad är det för mamma..;(

Aja vi brukar jävlas med varandra så^^ blev spiral då p-piller inte funkade alls! Säger inte hur jag vet det:P

Men från och med nån timma så behöver man inte komma ihåg, några piller, plåster eller sprutor! Och spricker kodisen så är inte det hela världen;)

saknar min bränna!

Kolla hur brun jag var!! saknar värmen och solen.. Och alla snygga sydamerikanska surf killar också såklart! ;) Tänk om alla killar här var lika dana som där.. I Sverige är allt man får någin som visslar eller vågar anvönda tutan när de åker förbi men där får man pussa ocj kramar vart man än går! 

Livet som en bok?

Jag satte ett slut på ett sagolikt kapitel när jag gjorde slut med min pojkvän. Jag uppnådde aldrig riktigt nåt men jag mådde bra och var lycklig och det gjorde att man ville veta mer..

Men nu ett nytt år, ett nytt kapitel och en helt annan typ av handling. Hittills mycket sorg, ilska, saker man ångrar och massa kärlek och stöd från vänner. Var och hur kommer det här kapitlet sluta?

Det kanske tar en "twisted turn" snart. Ingen vet. Slutet får man veta just i "slutet". Man förutspår ett slut från sånt man vet och hört men ingen vet säkert förrän man kommit dit.

Men jag är nöjd med att inte veta vart mitt liv är på väg och inte veta ett dyft om min framtid! Vad är ens grejen med att leva om man redan vet vad som ska hända?;)

Why does it feel so good but hurt so bad?

Nu kanske det blivit lite väl depp i mina inlägg så nu ska jag berätta dagens samtalsämnet under företagsekonomin som råkade handla om mig..

Dom kom på att jag varit singel i en månad snart och började därför tänka att jag inte haft sex på ett tag.. Fast det gick fort över till hur många de tror att jag hunnit ha sex med?!

Sen gick det över till hur många som troligtvis var tjejer och sen blev det bara knas:/

Min dag, normal som vanligt^^

Dö så får vi se

När du skakar av ilska och inte vet var du ska ta vägen. Det är känslan du lämnade mig med efter du sagt att du bryr dig om mig jätte mycket och är rädd för att såra mig med ord du kanske ångrar och sedan ber mig att låtsas som att du inte funnits.

Jag klarar inte det nu.. Du är bara en pussy som inte man it up och berättar vad felet är! Jag vet att jag har gjort något för du blev arg plötsligt.. Vi skulle träffas och sen.. Hände nåt.. Juste! Det var när du såg bilden när jag hånglade med nån random på ny år!

Du skickar dubbla signaler mr "jag känner inte alls för dig på det sättet och bara som en vän"

Dö!

Är det verkligen mig du borde vara arg på? del 2

Innan du läser det här inlägget så får du läsa det innan satt du verkligen förstår;) eller klicka ''här''
 
Har du läst det? bra! 
Jag tog i alla fall upp det för att jag har/hade en kompis som jag personligen trodde bara tyckte att jag  var irriterande för han är dryg 24/7. Vi pratar nästan aldrig men lite då och då messar han och frågar hur jag har det hemma och hur jag mår. Inget med det liksom?
 
men det han gör är att även om jag säger att jag mår bra så tar han upp saker som jag mår dåligt av och pratar hellre om dom. Alla de här tankarna som ska stanna i huvudet får han ut på papper (sånt som jag skrev i förra inlägget). 
 
Han säger att vi är ganska lika för vi båda har ett hemskt förflutet men sen insåg jag för ett tag sen att jag inte vet något av det som hänt honom och han vet jätte mycket om mig! 
 
Han kanske är en nyfiken jävel? jag skrev att jag tappat tilliten till honom och då började han flippa om hur arg och trött han var på mig för att jag inte förstår hur mycket han bryr sig om mig.. eller snarare brydde! 
 
han kan inte bli arg på mig för att han inte kan visa känslor.. han borde vara arg på sig själv, eller ?
 
går dagens smink osv.. jävligt HETT:D!

Självmordsbenägen? Del 1

Har en väldigt stor grej att berätta så delar upp de i olika delar.

Har du någon gång tyckt att allting gå emot dig? Allt blir fel och det känns som att alla tycker att du är fel? Nånting väldigt sorgligt kanske hänt och du känner att du inte orkar mer?

Jag tror nog att alla 15+ kan erkänna att de någon gång tänkt tanken "det kanske vore bättre om jag försvann" . Oavsett om det var när du var som argast och i stundens hetta, men nån gång har du väl tänkt det?

Jag har iallafall det och det är sånna tankar man håller för sig själv. Men när man blivit sams med personen man kanske bråkat med eller oturen vänder så tänker man inte så längre.. DET DÄR RÄKNAS INTE SOM ATT VARA SJÄLVMORDSBENÄGEN.

Det är bara normalt.. Vi är tonåringar, vi överreagerar jämt och blir arga för små saker. Vi tror att hela världen går under när vi blir dumpade. Det är vår grej (y)

Och anledningen att jag skriver det här får ni se i bästa inlägg<3

Upp tidigt- lång dag!

Blev upp tidigt och dra till stan för ytterligare ett doktor besök.. (För er som inte vet fick jag en blodpropp i benet, nerv i kläm i ryggen och två infektioner samtidigt)

Nu är jag nästan helt frisk förutom den här jävla förkylningen som inte gillade att jag var ute till halv 8 på morgonen..:(

Idag blir det doktor, dra hem, träffa kompis i handen, eventuellt dra till stan och åka skridskor med två kompisar och ny års haffet^^ och sen sova hos en av dom^^

Såg fram emot det tills jag vaknade och insåg hur sjukt kallt det är!

Önskar iallafall er en trevlig dag och hoppas att inte ni som jag redan har fuckat upp hela början på 2013..<3

2013!

Det var ju nått med pause som ni läsare inte fattar ;) så jag börjar väl skriva lite igen^^
Igår så drog jag ock Kaludia till stan med med några snälla killar och allt efter kvällen gick så plockade de upp lite fler kompisar lite här och där.. Innan 11 så hade jag ganska trist för de pratade bara polska men 12 slaget !! 
 
Fick min nyårs kyss av en rikitgt snygging på 18 bast och sen hade vi lite mys tills jag och Klaudia drog hem till mig vid 7..hehe vi trodde att vi skulel va hemma igen vid 3 men jaja..
 
Blev lite bus, dry humping inne på donken XD osv osv.. tror dock inte jag hör av honom igen eftersom vi träffades första gången 8 igår ;) 
 
året börjar både med bra och dåligt ^^ det dåliga är att två av mina bästa och mest älskade killkompisar hatar mig och det bra är en toppen kväll och massa nya kompisar :)
 
Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar