Bird Owl

Röd bruden

Har varit sjukt social hela helgen med alla och igår gick jag och snackade med någon rödhårig brud på engelska.. Efter ett tag sa hon 

"I don't do this kind of jobs" 

Och jag fattade inte alls vad hon menade så jag tittade bara snett på henne.. Så då förtydligade hon med

"I only sell my self to men" 

Bruden visade sig vara en glädjeflicka och trodde att jag ville betala för en natt.. 

Oklar 
Hittade denna bild i min lur också :|

Min morgon

Imorse när jag vaknade så kollade jag mot min polares säng, allt jag såg var någon naken snubbe och Klaudia var inte där..

Sen när klaudia väl kom från ingenstans så berättade hon även för mig att jag inte hade några kläder på mig trots att jag mycket väl kommer ihåg att jag hade pyjamas när jag somnade.. 

Troligtvis tog jag av det för att det var varmt men var ändå lite skevt.. Och vem fan snubben som sov där var vet jag inte..Hans armar jag orkar inte!
Snubbem slängde runt med mig som en jävla docka hela kvällen.. Lika bra med tanke på att jag inte kunde ta mig fram i min 15cm klackar när alkoholen slog till..

Minnesluckor

Jag har aldrig tidigare fått minnesluckor men när jag vaknade imorse var det inte mycket alls jag kom ihåg.. 


Jag har under dagen kommit på lite mer grejer men när jag kollar på vissa bilder jag har tagit så minns jag inget alls..

Jag och klaudia har haft en sjukt bra helg i alla fall och Estland var kallt som in k helvete! 

Vi har mött så mycket skeva människor och även om jag inte kommer ihåg hälften av allt jag gjort så har jag haft kul!

Korridoren mitt emot oss bodde ett helt jävla fotbollslag som bjöd in sig själva i vårt rum några gånger.
Böghög i min säng.. Som de även hade och drog med mig och klaudia i korridoren. 

Hata inte alla män, hata mannen som gjorde det

Det finns så mycekt feminister där ute som hatar på ALLA män mer eller mindre utan alndening då anledningarna de hatar på männen inte stämmer in på alla män. Jag är inte en av dom men det som hände mig idag skrivier jag i hat till just denna man och inte till alla.
 
Jag var påväg hem till min kompis och i korsningen var det en c 30 årig ung man som stannade mig. Han log snällt mot mig och frågade om vägbeskrivning. Jag beskrev så gott jag kunde då jag inte visste helt var det låg.
 
Han sa sedan att han tyckte att jag såg ganska ung ut, sedan att han tyckt att jag hade jätte fin kropp. Jag skrattade till lite och forsatte gå, vilket han också gjorde då han skulle åt samma håll.
 
Han sa att han nyligen flyttat hit och frågade om jag visste något bra gym i närheten, vilket han tckte jag borde veta då han tyckte att jag jobbat på min rumpa mycket.
 
Det började kännas lite stelt men det ignorerade ja bara då det finns människor som bara har svårt att konservera så att de inte rikigt vet vad de ska säga.
 
Jag stannade vid porten jag skulle upp och så sa han:
 
- Aha är det hit du ska? Du skulle du vilja tjäna lite pengar?
 
Han kändes hel myskor så jag sa bara nej..
 
och då fortsatte han med en massa förslag för mig att tjäna pengar på och då jag svarade nej på allt så hittade han bara på mer och mer grejer.
 
- Du får 500 spänn om du flashar röven för mig.
- 1000 spänn om jag får känna på dina bröst utanpå din jacka.
- 2000 spänn om du runkar av mig lite.
- 1000 spänn om du tittar på när jag runkar.
 
Självklart var det här en av de dagarna då Klaudia var seg på att komma och öppna porten också så jag fick stå där nere med honom ett tag då han inte verkade vilja gå.
 
I förvåningen av att det finns så här knäppa människor så kunde jag inte göra annat att skratta och när jag ville få honom att lägga ner och gå så sa han_
 
- Ingen behöver veta det blir vår hemlighet.
 
som om det skulle vara anledningen till varför jag inte skulle vilja sälja mig själv..
 
Riktigt vidrig snubbe i psyket för från utsidan så såg han ut som vilken ung och snäll man som helst.. 
 
 

Lock in

Vi böev alltså inlåsta i skolan och sov där inatt, super mysigt och de som jag hängde med inatt är så stört härliga människor och vi hade verkligen skit kul!

Blev inte alls som vi tänkte det men antingen blev det bättre eller så löste det sig.

Såg nog ut som en packåsna idag när jag skulle ta med alla grejer hem igen.. Tre väskor och en stor kartong i snön så där.. 
Bäng eller borta? Vem är vad?

Lock in

Imorgon är det alltså lock in så vi ska sova över i skolan och se på film i aulan för de som vill, blir troligtvis en hel skön kväll med tanke på vad jag har planerat! 

Uppdatering om kvällen imorgon!! 
(Fotot taget av mig från festen i lördags)


Fulla Stockholm tidigt

Det finns mycket annorlunda folk i Stockholm men det här tog nog priset. 

Jag satt på tåget hem igår klockan 7 på morgonen efter att han varit ute hela natten så jag var duktigt trött. 
Jag satt med hörlurar i öronen fast utan musik för att kunna tjuvlyssna lite på ett gift 30+ par som sitter och små bråkar lite bredvid mig.

Plötsligt knackar kvinnan mig på benet så jag tar ut hörlurarna och tittar på henne. 

"Förlåt att jag stör men skulle du vara intresserad av att ha en trekant med mig och min man?"

(Fortfarande full och jätte trött från min sida) 

"Nej tack!" 

Jag tar på mig hörlurarna igen.

Efter ett tag knackar hon mig på benet igen och frågar hur gammal jag är.

När jag berättar att jag är 18 ser man på henne att hon ångrar det hon tidigare frågat medan man ser på mannen att han plötligt blir ännu mer intresserad! 

Och därför borde man åka nattbussen hem där alla är lika slitna och ingen orkar prata och inte tåget tidigt på morgonen.. Skumt par. 


Grattis Sofia!

Äntligen är du också 18 år fyllde finaste du! Vi kanske inte står varandra så jätte nära och pratar varje dag, men jag kan alltid räkna med dig för du är helt underbar. Jag älskar din störda humor och dina blickar gör det blött i byxan ! Du är en så otroligt underbar brud helt enkelt! 

En bra kväll sådär

Skulle ut igår och hade bestämt mig för att betala för alla mina drinkar själv för en gångs skull. Men nej som tjej blir man alltid bjuden, dock gick jag och mina kompisar aldrig ut utan vi drog på en fest istället, och sen drog vi till fru för en nattis 
(Hatar på alla killar framförallt min pojkvän för att de inte rakar sig)


Helg igen

Klara med livet igår trots att vi bara hade en lektion.
Sen klippte Nästy mitt hår i skolan omklädningsrum då jag har nån lite gay rädsla för att byta frisör.. Sen drog jag till sången, till kyrkan.. Och sen hämtade Peter mig så åkte vi hem :) helt ok fredag sådär och idag blir det utgång 


Bada en kille

Jag är en sån person som jag västligt lätt för att få känslor för folk och även någorlunda lätt att tappa känslor om jag bara vill.. Det är för att det bara är killar, killar som inte är speciella men som jag gör speciella för mig.

Och nu kommer det här låta jätte ego men skillnaden med mig och mina ex efter det har tagit slut.. Är att de försöker träffa nya direkt, och de försöker och försöker och får inga känslor för någon. Det är för att dom bara är pojkar men jag är inte bara en tjej. 

Jag sätter djupa spår hos alla speciellt de som en gång älskat mig. Jag väljer att låta det mesta bara rinna av mig för att inte kunna bli sårad senare medan jag sätter djupa spår så att ingen ska glömma mig. 

Du är redan fast hjärtat 


Oklar

Pallar inte, vaknar varje morgon gladare än någonsin.. Och går och lägger mig varje kväll med gråten i halsen.. Det känns som att allt jag vill är att gråta ut men jag har inget att gråta för!

Vad är det som jag troligtvis tror att jag ska lyckas med när jag går upp på morgonen och sen uppenbarligen inte lyckas med eftersom jag blir ledsen?


De e den

När man börjar smsa med mamma på fyllan och hon är minst lika wasted som en själv så att konversationen är obegriplig från bägge hållen... 


Klaudia!!

Igår firades klaudia med nära vänner och för mycket alkohol, slutade i rå kaos men redan dit var däremot kul! Aldrig förstått så mycket av ett språk jag inte kan och att jag kunde lura dom att jag kunde polska med endast några enkla fraser var helt sjukt. Jag har aldrig i hela mitt liv kännt mig mer förvirrad!
Skulle inte byta ut den här underbara människan för allt i världen!!


Inte sova själv

Bestämde mig igår kväll att jag inte ville sova själv så åkte till Peter och fick då även vakna med honom vid min sida.
Sen blev det en underbar dag när jag upptäckte att det snöade!!
Blir glad som ett liter barn när det snöar.


Sömn dödar

Gick och la mig med trycket över bröstet och klumpen i magen igår, i hopp om att allt skulle vara bra när jag vaknade. Men istället fylldes hela min natt med mardrömmar och när jag väl vaknade ur sömnen så hade jag ett sånt tryck över bröstet att jag knappt kunde andas och jag bara skakade. 

Ju längre jag låg kvar i sängen desto lugnare kände jag mig i kroppen men desto sämre mådde jag inombords. 

Något är inte rätt men jag vet verkligen inte vad. Bra och skit dag

Har hänt så sjukt lättande grejer i mitt liv dessa två senaste dagarna så har verkligen varit på topp! 

På kvällen idag slog en hemsk känsla mig, fick dåliga vibbar av allt och ville inget annat än att gråta.. Ingenting har hänt som skulle kunna dra ner mitt humör och har fortfarande ingen aning om varför tårarna lurar bakom ögonlocken. Får hoppas på att jag vaknar mer bättre humör imorgon helt enkelt. 

Färga håret och fixa naglarna hoppas jag fixar min kväll lite i alla fall.


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar