Bird Owl

Boo

Inte träffat klaudia på flera veckor då vi inte kunnat med idag så, dock så vaknade jag halv sex av den äckliga åskan.. Plus att Brian har sovit hos mig nu när han har jobbat i Ösmo och han går upp den tiden. 

Jag kände mig snäll och åt frukost med honom men sen kunde jag inte somna om när han åkte.. 

Men ringde och väckte klaudia och rund 12 drog vi till stan!

Testat massa konstiga kläder och bestämt våra kompis tatueringar som vi ska ta när vi fyller 18. Blir "Endless" över bröstet plus att vi pratat och planerat angående vår fest men vet inte hur hype det blir då jag kommer ha mina älskade kryckor då.. Men några extra ben har väl aldrig skadat^^ 


Malibu

It all started with some Malibu and ended with Klaudia watching pornoes by her own.. Since the room is currently spinning I'm just really confused right now.. I would love to take a walk if the road wasn't build like an fucking rollercoaster right know.. 

It's like standing up in a boat. You don't do it.


Reunion

Knappt kunnat träffa Brian under tiden jag jobbat då vi jobbat om varandra så det var det bästa med att sluta jobbet.

Dock så skulle pappa vara borta as mycket så var tvungen att ta hunden då ingen annan var hemma, och ta med en hund till ett spädbarn är nog inte så bra har jag hört.. 

Men min Boo i stan kunde vara hundvakt ett tag så jag och Brian har hängt i sen onsdags nu :)

Men idag ska vi hem till en smått berusad pappa som passar på att ha boyz night när han är själv hemma ^^

Klart med jobb!

Tiden har gått så extremt fort och jag har redan jobbat klart mina tre veckor nu, så från och med idag är jag ledig resten av lovet.

Jobbat med att fixa lite fint ute och har fått turen att jobba med de allra sötaste människorna. Idag när vi alla skulle säga hej då så var det ingen som lämnade kontoret.. Tror att vi sa hej då runt 10 gånger innan vi faktiskt gick ca 40 minuter senare...

Något att det skönaste nu kommer att vara att slippa gå upp runt 6 men dock kan jag inte klaga för det tog 12 minuter med tåg till jobbet :) 


happy chicken

sorry sorry glömde helt bort att blogga när jag inte hade appen längre då jag enbart bloggar från mobilen, då mobilen är hel paj sen skolavslutningskvällen ^^ så har jag nån samsung padda som lur och glömde skaffa blogg appen.

trots skit vädret så har jag nog varir ute nästan varje dag/kväll men idag kände jag för en såsig dag hemma i mjukisar!

fick just brev om sommarjobbet och om fotopperationen i september. kryckor på födelsedagen men ska strunta i der nu och änå fokusera på uppkörningen och ta mina körkurser i hopp om att kunna lindra smärtan i fötterna tillräcklogt för att kunna köra upp!Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar