Bird Owl

Viljan igenom

Jag får ALLTID som jag vill, inte för att jag är bortskämd, inte för att jag är rik och inte för att jag är elak. 

Utan just för den anledningen att jag aldrig ger upp! Varför ska man sluta innan man nått sitt mål? Från utsidan verkar det se ut som att jag får mina viljor serverat på ett silverfat och jag har hört hur folk kan kommentera det. Ni ser inte hur mycket jag kämpar. 

Varför jag är så glad hela tiden är inte för att jag alltid får som jag vill utan glädjen kommer från kraften man känner när man når sina mål och vet att man verkligen förtjänar det!


1#

Vi har haft lite tävlingar på jobbet sista dagarna på året för att motivera folk till att ge 110% 

I måndags kom jag till jobbet och förstod inte alls varför alla var så sjukt engagerade. Tisdag morgon förstod jag att det var för att det var en tävling om bästa resultatet för dagen. Ovetandes om tävlingen kom jag etta! 

Lilla jag som jobbat i några veckor levererade bättre än de som jobbat i år 💕 

Bio någon?


Känslomässigt fel

En av mina närmaste vänner har sen en tid tillbaka skaffat en partner. Jag och personen i fråga kommer fruktansvärt bra överens men för en tid sen började jag hysa agg mot personen. 

Jag visste inte själv vad felet var och varför jag plötsligt ogillade personen som ändå blivit en av mina vänner. Så slog det mig för någon dag sen. 

Det är av avundsjuka, jag blev avundsjuk på hur glada de var tillsammans och partner är anledningen till deras lycka. När jag väl insåg det så släppte allt då jag kom på vad felet var. 

Glad att jag kunde erkänna det innan det gick för långt.

Påväg till morgon möte på jobbet


Thing is..

Börjar tro att jag inte är mänsklig.. Tagit ett litet tag att smälta det men ja, nu kommer jag ut med det. 

Det var ett tag sen jag märkte det. Jag menar jag kan inte läsa vad det står..


Top hiss & diss 2015

Snart är även detta året slut och det har som alla andra år varit helt kaosartad på hösten men även innehållit många bra stunder. 

Det absolut värsta med detta året var när en person sa till mig "Adoptera bort din dotter när hon föds för det kommer vara synd om henne". 

Sved så i hjärtat att få höra de orden, bekräftelsebehovet steg i taket efter det och känslan av att vara oduglig har nog aldrig varit värre. 

Det bästa med 2015 var helt klart att få chansen att jobba med detta projekt, förutom det att jag stor trivs i produktion så har jag mött så många fantastiska individer som lyser upp min dag. Alla är så oerhört unika och har så mycket pondus att inspirationen och viljan av att utvecklas gjort att jag idag kan säga att jag ÄLSKAR mitt liv och jag ÄLSKAR mig själv. 

Nya utmaningar varje dag är precis den typen av drivkraft som håller igång mig.  

Aldrig känt mig mer redo för att se vad det kommande året kommer att ge mig! 


💪🏽

Jag har aldrig tidigare brytt mig om min vikt förrän jag idag ställde mig på vågen och insåg att jag var tillbaka på min startvikt. Gravboobs och röv borta men föredrar ändå att kunna se mina tår när jag står upp än att se en flodhäst. Kanske överdriver lite men kände mig verkligen stor.

Nu gäller dig bara att träna tillbaka musklerna som jag helt tappat på endast några månader. Överblivna pusselbiten

Det fanns en liten del som så många gånger höll på att få mig att hamna i gamla vanor igen. Han visste för mycket och fick mitt gamla liv som jag så många gånger funnit styrkan att lämna att verka bättre än vad jag har nu. Någonstans känns det skönt att den sista överblivna pusselbiten i mitt liv inte längre kan ta sig in i bilden och förstöra för mig. Inga mer fel steg och frestelser utan från och med nu är de ända ändringarna jag gör i min vardag till det bättre. Det märks tydligt hur min familj är stolta över de framsteg jag gjort den senaste månaden och vi kommer mycket bättre överens. 


Spegel spegel på väggen där

När du känner att du har mer dalar än toppar så ställ dig framför spegeln. 

- Första loppet du van var att ta dig till ägget.
- Andra loppet var att födas vid liv. 
- Du lärde dig att använda dig av din kropp fysiskt. 

- Folk tror på dig mer än vad du gör själv. 
- Familj och vänner älskar sig bara för att du är du. 

- Ditt liv är värdefullare än vad du tror för att inte nämna hur många vackra ting du kommer eller har utfört. 

Ha en trevlig kväll 💕


Oldcole

Såg en bild idag som verkligen påminde mig om hur jag levde för några månader sen. 
Finna styrkan varje dag för att dra på sig en mask för att sedan varje kväll ta av masken för att få känna sitt gamla jag. Jag är så oerhört stolt över mig själv för hur långt jag har kommit samt hur stabilt och stark jag är nu jämfört med någonsin annars. Känns som att livet givit mig en tumme upp för att bara vara mig själv och helt enkelt lyckas med det jag jobbar för. 

Sista som visste

Den sista som visste om min hemlighet flög tidigare idag iväg till en annan plats. Du kommer ha det bättre där för nu mår du äntligen bra! Med sorg och lättnad vet jag nu att min hemlighet är säker hos mig💕

Rest in peace hun💔


Workaholic

Jag älskar verkligen mitt jobb och mitt fria schema, om jag inte hade haft möjligheten att gräva ner mig i jobb de senaste veckorna så ver jag inte riktigt vad som hade hänt. 

Tb till tjocka tider ^^ syns att hon sparkar på den bortre sidan av magen.. Saknar det till och med lite trots att jag hatade det så mycket innan.
Jag är verkligen tacksam av att min kropp tog beslutet som den gjorde men jag lyckas inte släppa tanken om hur allt hade varit nu om hon hade överlevt.. 

Therese

Det lilla knytet som hade vuxit inuti mig hade mörkt lockigt hår på huvudet precis som min lillebror hade när han föddes, en lite rund näsa precis som jag och ett par tunna läppar precis som sin far. Fingrarna var tunna och tårna helt runda. Huden var gyllenbrun i samma nyans som en perfekt grillad marschmellow och jag vågar inte ens tänka på hur fina hennes ögon troligtvis var. 

Såg så mycket likheter både från pappan och mig i hennes lilla ansikte, så vacker. 


Dis gurl

Jag tycker om att skriva upp roliga saker som folk sagt och nu hittade jag dessa saker som en kompis sagt. 

Emilia är en fruktansvärt off brud som har en massa dumt att säga.. Här är bara några grejer hon sagt.. 


Emilia "Jag skulle kalla dina relationer för samhällstjänst.

Du är bara med en massa killar som inte ens nästan når upp till din nivå, du förlorar och de vinner.. Det är som att jobba gratis." 

När man inte har något att säga så ska man inte säga något alls men då säger Millan sånt här istället.. ^^ 

Har en massa andra kul saker hon sagt men då kommer jag få skit för att jag skriver ut det eftersom folk läser här för att hitta saker att hata på (nolifers). 

God morgon denna måndag som börjar lika dant som helgen började, work work work 💤Sista bilden

Det här är den sista bilden på dig och mig. 
Känns som det var igår jag sprang rakt ut i skogen och storgrät efter beskedet att du var påväg. Tänk att det nästan redan är en månad sen du flög iväg. 

Jag hade en så intressant dröm inatt. Jag såg samma ansikte som jag såg efter förlossningen på min bebis. Du hade vuxit, och jag såg dig i armarna på min bästa vän Ebba. Det känns så skönt att veta att jag har någon i himlen som tar hand om dig i väntan på mig. 

Ebba, jag känner mig plötsligt så mycket närmre dig igen. Det var så extremt länge sen jag kände av din närhet men nu är vi nästan som en liten trasig familj. 

Vi ses snart mina änglar <3 

Tack!


Kära sjukdomar, våldtäktsmän, droger, frestelser, demoner och mördare, jag är så tacksam att ni hittade till mig! För utan er hade jag aldrig varit så stark och vetat vad jag vet idag! Så tack för att ni gång på gång har brutit ner mig så att jag har kunnat byggas upp starkare, modigare och stabilare än någonsin!


Min lycka

Det är hur ditt skratt får allt dåligt att försvinna, hur din röst får mig lugn på bara några sekunder och hur dina kramar läker varje sår. <3Nervös!

Upp tidigt imorse trots att jag var ledig för att åka iväg. Väntar för tillfället på bussen som ska ta mig till min destination och sitter och skakar för att jag är så nervös! Delvis för att det är kallt också. Om en kvart gäller det.. 

Önska mig lycka till!


Han

Killen som bara kommer förbi jobbet för att ge mig blommor och en kram. 

Kärlek för mig har varit att vilja ändras till det bättre för en person men nu börjar jag ana att kärlek är att en person får en att känna sig som om man vore perfekt. 

För med dig har jag slutat tveka!


Amelia ak Therese

När jag fick veta att jag var gravid fick jag panik och känslan jag fick när jag fick veta att jag inte hade valet att göra abort behöver ett helt nytt ord.

I veckor gick jag och hoppades på att det var en mardröm eller att jag skulle få missfall.

Med hjälp av en tjej som gått igenom samma sak fick jag hjälp att börja ogilla tanken på att bli mamma lite mindre, hon sa att alla de känslorna skulle försvinna när man väl fått sitt barn och det lugnade mig. 

I nästan en vecka började jag att se fram emot att min lilla dotter skulle komma. 

Sen hände det som jag velat under nästan två månaders tid förutom den senaste veckan. 

Mitt vatten gick och jag kunde inte åka mot sjukhuset förrän nästan en timma senare. 

Väl på sjukhuset var jag så pass öppen att jag inte ens hann få bedövning. Det hela kändes som att det tog en hel dag. 

När min dotter kom ut fylldes hela läkarteamet runt min lilla ängel. 

Hon hade ingen puls och båda hennes lungor hade kollapsat. I chocken och stressen kändes det som en lättnad men det försvann så fort läkaren tog min lilla livlösa dotter inlindad i en filt och la henne på mitt bröst. 

Jag kände sån skuld för att jag velat att det här skulle hända när jag väl såg hennes lilla ansikte framför mig och kramade om henne med den sista kraften jag hade i min kropp.  

Alla dessa konflikter, blandade känslor, uppoffringar och ändringar jag gjort i mitt liv samt att genomgå en förlossning utan bedövning  för detta lilla knyte. 

Det känns verkligen som att jag blivit bestraffad, inte bara för att hon gick bort utan mest för att jag skulle få gå igenom allt det här ensam mot min vilja med folk bakom mig som ständigt tvekade på mig som tur är hade jag min familj och mina vänner som hjälpte mig upp alla gånger jag föll. 


Rent samvete

De som känner att de kan ta åt sig, gör det. Det här ska vara ett av de svåraste stegen i min lära. 

Jag kommer be om ursäkt, till vänner, familj och andra. 

Jag ber om ursäkt för mina handlingar som jag utförde under min osäkra period. För de olika känslorna som jag kände, ilskan, sorgen och hatet. 

Jag var inte medveten om att mina handlingar skulle påverka andras välmående. 

Förlåt för alla som jag lät ta smällen när sanningen är att jag inte hade någon aning om vad jag sysslade med. 

Om någon känner att de vill ha en personlig ursäkt så är det bara att ringa eller smsa för jag är medveten om att jag gjort fel och onödiga handlingar. 

Jag skriver inte det här för att rena mitt samvete eller för att bli förlåten, jag skriver det enbart för att ni ska veta att jag är medveten om att jag gjort fel i mitt förflutna. 
Kunskap är kraft

De två senaste veckorna har jag lärt mig så oerhört mycket både om andra men framförallt mig själv. 

Mitt undermedvetna självskadebeteende har inte bara uppmärksammats utav mig själv utan även till 100% slutat. 

Jag känner mig så levande igen och uppskattar alla känslor jag känner istället för att trycka undan de. De är okej att skratta i dålig sammanhang och det är okej att gråta på de mest olämpliga platserna. 

Att släppa ut mina känslor helt oförnärmat är helt underbart. Nu menar jag inte att jag sitter och gråter hela tiden utan mer att om jag ser något kul så tillåter jag mig själv att skratta hur mycket jag vill..

Som idag, idag märkte jag att jag spelar för djävulens lag då min kollega gick och tittade bakåt för att samtala med mig, jag såg tydligt hur han var påväg att gå rakt in i en stolpe men jag sa inget.. 
 
Jag stor trivs på mitt nya jobb, det är skönt att skilja på privatliv och inte och nästan få två helt olika roller i sin egen vardag som båda trots allt härstammar från samma grund. 

Det här jobbet är det bästa som hänt mig på flera år, det ger stimulans till den delen av mig som alltid skymts i min skugga och istället ställt till problem för mig själv och speciellt andra. Jag känner mig hel❤️

Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar