Bird Owl

Skit snack

Folk är så himla nyfikna att allt de hör angående något som gäller ex ett bråk eller något de tror att de hör om bråket pratar de vidare om det och det blir skitsnack.. Och självklart finns det dessa osäkra personer som bestämmer sig för att tro på något som en person KANSKE har hört och som sedan har berättats vidare och tolkats på olika sätt innan personen i fråga själv får höra det.. Just detta är ett klart exemplar på varför jag väljer att inte umgås med tjejer.. Dom lyssnar på allt de hör och väljer att tro på det.. Sen blir de arga som idioter och tror att man ska be om istället för något man inte gjort .. Bullshit!

Kommentarer:

Anna:

skriven

Fast den frågan är väldigt svår att generalisera, självklar finns det dem som lyssnar på allt de hör, men sen får man inte glömma bort att det ofta handlar om VEM personen/personerna hör det ifrån.

Jag håller med, tjejer är jobbiga, men man får faktiskt tänka på att det är många som bara lyssnar från säkra källor och då kan det lätt bli fel om man går in med inställningen som du verkar göra mot alla tjejer.

/Anna :)

Kommentera här:


Nöje och Underhållning
Billigawebbhotell.net Personligt bloggar